ABD ve Rusya’nın Bazı ülkeler için yapmış olduğu işkal planları

Öncelikle yaşanılan bir tabloyu iyi görmeliyiz. Ülke olarak başkasının özgürlük haklarını savunup bağımsızlık mücadelesini desteklerken biz kendi ülkemizde halkımıza karşı sorumluluğumuzu tam anlamıyla yerine getirebiliyormuyuz? İnsan hak ve özgürlüklerine tam anlamıyla saygılı olabiliyormuyuz? Bir yönetim şekli açısından bu yaklaşım büyük önem arzeder… Aksi haliyle adama sorarlar senin yaptığının yanında, bizim yaptıklarımız hiç kalır derler. Biz ülkemizi savunuyoruz. Bir süre […]

Yayınlama: 27.02.2022
A+
A-

Öncelikle yaşanılan bir tabloyu iyi görmeliyiz. Ülke olarak başkasının özgürlük haklarını savunup bağımsızlık mücadelesini desteklerken biz kendi ülkemizde halkımıza karşı sorumluluğumuzu tam anlamıyla yerine getirebiliyormuyuz? İnsan hak ve özgürlüklerine tam anlamıyla saygılı olabiliyormuyuz? Bir yönetim şekli açısından bu yaklaşım büyük önem arzeder…

Aksi haliyle adama sorarlar senin yaptığının yanında, bizim yaptıklarımız hiç kalır derler. Biz ülkemizi savunuyoruz. Bir süre önce kaybettiğimiz topraklarımızı geri almak İstiyoruz. Ona buna peşkeş çekerek ve satmıyoruz derlerse bir şey söylemeye hakkınız olamaz o zaman. O nedenle yöneticilik vasfı çok büyük önem arzeder. Çok dikkatli olmamız gerekir diyoruz.

Biri var sarayda oturuyor istediği zaman uçağı hazırlatır yok orası yok burası dolaşır durur. Ülke yokluk içindeymiş millet acında ölüyormuş kimin umurun da ?

Bol yalan her gün kasada talan !

Sonra Ukranya ya Saldıran Rusya ya karşı Demokrasi dersi vermeniz için kendi yaptığınız Anti Demokratik uygulamaları kaldırmalısınız ki söz konusu Demokrasiden bahs etmelisiniz..

HER GÜN TV KANALLARINA ÇIKANLARA PEKİ NE DENMELİ

Doğrusu Gazetecisinden tutunda stratejik siyaset bilimci olarak yorum yapanlar. Vallahi pes kendini iyi pazarlıyorlar. Türkiye siyasetini belirleyenler, Askeri ve politik uzmanlarının tümü asker kökenli olup siyaset üzerindeki güçlerini ispatlamanın peşinde oldukları biliniyor.

Şimdiye kadar jeopolitik sitratejileri onlar belirlemiş oldukları için sivil siyaset maalesef bu nedenle gelişmemiştir. Generaller her gün Tv kanallarına çıkarak yeni bir üslupla sözde siyasilere  akıl veriyorlar. Sözde kendilerini akıllı gören siyasetçilerde ancak onlara biyat  etme sözlerini tekrarlayarak makamlarını korumanın peşindeler.

BUNLAR ve BEKA MESELESİ

Ülkede beka meselesini bahane ederek Sosyalistleri, Solcuları Kürtleri, sivil düşünen sosyal Demokratları ve Aydınları her kesi bu süre içerisinde eritme politikası gütmeden ve hiç birini ötekileştirmeden fikirlerinden yararlanmış olunsaydı bu gün bu durumda olmadan ülkemiz daha farklı olurdu..

Oysa iktidarı ve büyük oranda muhalefeti ile Ülkeyi  yönettiğini zanneden Jeopolitik akıl, Ekonomik çözümsüzlüğe, öngörüsüzlüğü yüzünden kısa ve orta uzun vadeli düşünen aydın, birikimli, özgür düşünen insanları kendi despot emelleri uğruna harcamışlardır.

O nedenle süper güç ve orta Avrupa ülkeleri bizim  Akıllı aydın çocuklarımızı beyin göçü adı altında alarak eğiterek dünya üzerinde bilim yöntemiyle kullanmaktadırlar. Tabi İktidarı ve Muhalefeti de buna seyirci olmalarındaki neden, kendilerine karşı olan güçler olmadığı için ellerini ovarak sevinmektedirler. Hal böyle olunca güçlü Ülkelerin emriyle hareket etmek zorundasınız.

GELELİM ABD, ve RUSYA ya

ABD nin yaptıklarını biliyoruz. Viyetnam’da, Irak’ta, Afganistan’da yaptıkları ortada olduğu için fazla anlatmaya gerek bile görmüyorum. Peki RUSYA ne diyor? “Biz Özgürlük , Bağımsızlık , Demokrasiden yana olan Halkların istekleri için burdayız” Bence şuursuzca yapılan kocaman bir yalan…

Peki Saddam Halepçe’de binlerce Kürt’ü Zehirli gazlarla imha ederken,Her gün İRAN’da asılan gençler varken, TÜRKİYE’de Dersim de , Koçgiri de Zilanda Darağaçları kurulup insanlar asılırken siz neredeydiniz? Sizin tek düşünceniz Milli gelirlerinizi yükseltmek, Petrol ve yer altı zenginlikleriniz için Türkiye dahil Bazı orta doğu ülkelerinin yer altı ve yer üstü zenginliklerini ele geçirmektir.

Tabi birileri’de İktidarda durmanın hırsıyla kendi ekonomisini güçlendirmenin peşinde olduğu için Ülkede olup bitenler çok’ta umurunda degildir. Birileri Başbakan olmanın derdinde olduğu için oda dumanlı günü beklediğinden dolayı, yabancı Ülkelerin Ajanları’da içimizde ve mutfağımızda cirit atıyorlar…

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.