AZİMLİ VE KARARLI OLMAK GEREK

Ülkemizdeki yaşam biçimimiz her kesin malumudur. Yoksulluk has safhada, işçi emekci desen bir dokun bin işit misali yaşamak denirse, yaşamaya çalışıyor. Çiftçi üretemiyor borçtan batmış durumda kıvranıp duruyor. Ağlanacak halimize gülüyoruz. Övündüğümüz sarayımız var.Yaptığımız çift şerit yollarımız vardır. Birde Deniz altı tünelimizle osmanğazi köprümüz var’ki düşman çatlatıyoruz, batı bizi kıskanıyor biliyormusunuz? Vay vay vay sen nelere kadirsin Allahım… Tamam bunların […]

Yayınlama: 17.01.2021
A+
A-
Ülkemizdeki yaşam biçimimiz her kesin malumudur. Yoksulluk has safhada, işçi emekci desen bir dokun bin işit misali yaşamak denirse, yaşamaya çalışıyor. Çiftçi üretemiyor borçtan batmış durumda kıvranıp duruyor.
Ağlanacak halimize gülüyoruz. Övündüğümüz sarayımız var.Yaptığımız çift şerit yollarımız vardır. Birde Deniz altı tünelimizle osmanğazi köprümüz var’ki düşman çatlatıyoruz, batı bizi kıskanıyor biliyormusunuz?
Vay vay vay sen nelere kadirsin Allahım…
Tamam bunların hepsi var diyelim. Yollardan köprüden tünelden karnı aç olanlar doyuyorlarmı?
Tüketerek borçtan batanlar kurtuluyorlarmı? Çocukları ölümcül hastalıkla pençeleşip ilaç alamayanlara faydası varmı? Eeeee beş yıldızlı şehir Hastahanelerimiz var yaaa…
Dünya lideriyiz. Kıskananlar çatlasın….
Anlamadığım tek şey nedir biliyormusunuz? Ne hikmetse tüm olanlara rağmen, yinede biz dünya lideriyiz 85 milyon nüfusumuz var. Millet hastalıktan kırılıyor daha yarı nüfusa yetecek aşı alamıyoruz. Eh buda bir şeymi yani. Ölen ölsün kalan sağlar bizimdir. Bizim saraylarımız var, bakın yeni enerji santrallerimiz var.
Başkamı diyorsunuz? Demokrasi bizdedir. Bizimle ilgili konuşanı Hastahanelik ederiz. Çünkü hasta garantisi verdik boş kalmasın. Özgürlük hak ve adalet bizdedir. Allaha şükür 78 Gazeteci içerdedir. Tabi’ki dışarı çıkardığımız mafya bozuntuları ve çetelerin yeri boş kalmasın.
Ne ezen ne ezilen insanca hakça bir düzen bizdedir.  Nasılmı? Kolay tabiki, biri yer bini bakar kıyamet tepede kopar. Bunları daha çok sıralıyacak kadar bin bir derdi sayabiliriz.
Ama bunları yok edecek kadar dermanda vardır. Toplumsal mücadele içerisinde azimli ve kararlı olmaktır. Geleni göndermek için ikramı kesmek gerekir. Onuda şöyle yaparsanız çok kolay olur.
Şimdiye kadar yaşadıklarınızı vicdanınıza sorun. Evinize kömür veya çay alacaksanız cüzdanınıza sorun. Mühürü aldığınızda elinize sorun. İşte o zaman azimli ve kararlı bir şekilde misafiri yolcu edersiniz. Haydi kalın sağlıcakla bu günde bu kadar. Haftaya başka bir konuda tekrar İLKGÜN Gazetesinde ve ilkgunhaber.com ‘da görüşmek dilegiyle mutlu ve esen kalın…

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.