PANDORA KUTUSU 3

​Değerli ve sevgi dolu okurlarım ! Bu hafta haksız yere İstanbul il başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında verilen siyasi yasak kararını esefle kınıyorum. Mevcut iktidar ve ona bağlı bulunan yargıdan, olumlu ve doğru bir karar verilemeyeceğini hepimiz biliyoruz. Çünkü daha önceden sıkı yönetim ve  Devlet güvenlik mahkemelerinin adına bürünerek İbrahimler, Ali Haydar, Deniz, Hüseyin ve Yusuf’lar hakkında ölüm emri veren idam […]

Yayınlama: 14.05.2022
A+
A-

​Değerli ve sevgi dolu okurlarım !

Bu hafta haksız yere İstanbul il başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında verilen siyasi yasak kararını esefle kınıyorum. Mevcut iktidar ve ona bağlı bulunan yargıdan, olumlu ve doğru bir karar verilemeyeceğini hepimiz biliyoruz. Çünkü daha önceden sıkı yönetim ve  Devlet güvenlik mahkemelerinin adına bürünerek İbrahimler, Ali Haydar, Deniz, Hüseyin ve Yusuf’lar hakkında ölüm emri veren idam kararı imzalayan o günkü iktidarın Uzantısı olan, bugün’kü mevcut yapıdan, daha farklı bir karar beklenemezdi.

Mevcut iktidarı tam yirmi senedir bu halk, bu millet tanıyor. Ülkeyi ne hale getirdiklerini görüyoruz. Bunların gideceği günler çok yaklaştıkça, hırçınlaşmalara daha çok şahit olacağız. Siyasi rakip karşımızda ayna gibi görülüyor. Lakin birileri tarafından bilinçli olarak yanımıza montalanmış olan politikacıları, ne yapacağız ve nasıl güveneceğiz.

Hiç merak edilmesin, onlar yine hep baş tacı olurlar. Bulunmaz Hint kumaşı gibi  yarın her biri, bir köşe başını tutar’ken partide emek verenler, devrimci demokratlar ve siyasi hareketin öz evlatları yine ortada kalır ve yer bulamazlar. Çünkü partide’ki merkezi anlayışa göre, her partili sanki onlara mecburdur. İşte net olarak gördüğüm bunlardır.

İki yüzlü riyakar ve kaypak politikacıları oldum olası hiç benimsemedim. Aynı görüşte olduğumu asla ve asla diyemem. Bir söz vardır. “Kör ölür badem gözlü olur. Kel ölür, sırma saçlı olur” şimdi bakıyorum da Canan Kaftancıoğlu aynen bu duruma geldi. Daha önceden birileri altını oyarken, birileri en ağır duruma düşmesini beklerken, bugün birbirine sarılarak kuru kuruya kurbanın olayım hasretini gideriyorlar. İşte riyakar politikacıların açık yüzü günlerdir bu şekilde.Sosyal medyada birbiriyle yarışırcasına paylaşım içindedirler.

Evet  birazda gelelim SADAT A.Ş şirketine… 

Sayın Kemal Kılıçdaroğlu bazı şeyleri araştırmak için SADAT Binasının önüne gitti, bir şeyleri öğrendilermi acaba ? O zaman şöyle diyelim . Kendisi Konya Akşehir doğumlu, Emekli Tuğgeneral “Adnan Tanrıverdi” SADAT ,ı Kurmuş  fakat Yönetim Kurul Başkanı “Melih Tanrıverdi” dir.  Şirketin merkezi İstanbul Beylikdüzü kuruluş yılı 2012 dir. Adnan Tanrıverdi ve Tayyip Erdoğan nın tanışmaları İstanbul Büyükşehir belediye başkanlığından daha öncesi Hizb-i islami Cemaatine mensup Taliban lideri Gülbeddin Hikmetyar’a kadar araştırılmalıdır.

İnanın altından daha kimler çıkacak şaşıracaksınız ve bunlar birileri tarafında başımıza getirilmeye çalışılırken, bu ülkenin her karış toprağı için canını veren evlatlarımızın emeği hiç göz önüne alınmaması çok zoruma gidiyor. Bende bu can oldukça sonuna kadar haksızlığa uğrayanın yanında, haksızlık yapanında karşısında olacağım.

“PANDORA KUTUSU 3”  Sorularımız:

Evet sayın Bülent Tezcan size sorduğum soruları es geçebilirsin. Fakat en sonunda öyle bir sıkışacaksın’ki eminim kaçacak yer arayacaksın.

1- 2019 Yılında Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel hakkındaki feto iddiasıyla ilgili bilginiz olmasına rağmen ne yaptınız nasıl bir çalışma yürüttünüz. 

2- Kuşadası iş insanlarından AKKUŞLAR şirketi ve KOTONLAR Şirketi sahipleriyle “Ömer Günel” Sizin aracılığınızla tanıştıkları doğrumudur? Aradaki konumunuz neydi…

3- Kuşadası belediyesi nin ZBT inşaat şirketine verdiği 750 bin ton mıcır ihalesinin bilgisi, basın aracılığıyla  size verilmesi olduğu halde, hiç araştırma geregi duydunuzmu? Çünkü bir yakınınızın işin içinde olduğu iddası olmasına rağmen ne yaptınız.

Evet bu haftada bu soruları sorduk bakalım bizim Bülent bey, Ne zaman kerem edip cevap verecekler. Gittigin yere kadar gidecegim. Andım olsun yakında senin o gittigin yurt dışındaki önceki ve şimdiki ilişkilerinin hepsini araştırak ve açıklıyacağım.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.