Partilerde dönen,Rüzgar gülleri…

Değerli Okurlarım ! Bu hafta sizlere iki konudan oluşan yazımı paylaşmak istiyorum.Hani güzel bir deyim vardır yaa, Terzi kendi sökügünü, görmezmiş. Bu deyime dayanarak bakacak olursak, partilerin içinde yapılanları gördüğümüzde hiç bir parti kendi yaptığı hataları görmüyor. Bakıyoruz sık sık parti yöneticileri veya A takımı tarafında Fetoyla iktidar mensubu olan bakanların, milletvekillerin, parti yöneticileri veya genel müdürlerin üst kadrolarda bulunanların resimlerini […]

Yayınlama: 10.04.2022
A+
A-
Değerli Okurlarım !
Bu hafta sizlere iki konudan oluşan yazımı paylaşmak istiyorum.Hani güzel bir deyim vardır yaa, Terzi kendi sökügünü,
görmezmiş. Bu deyime dayanarak bakacak olursak, partilerin içinde yapılanları gördüğümüzde hiç bir parti kendi yaptığı hataları görmüyor. Bakıyoruz sık sık parti yöneticileri veya A takımı tarafında Fetoyla iktidar mensubu olan bakanların, milletvekillerin, parti yöneticileri veya genel müdürlerin üst kadrolarda bulunanların resimlerini yeni bir şeymiş gibi paylaşımlarda bulunuyorlar.
Bu iktidar ve feto bağlantıları çok daha öncesine dayandığı için, hiç kimse bu gibi görüntülerin yabancısı degildir.
Yirmi yıl öncesinden Feto cemaatin destekleriyle iktidar olan bu hükümeti gören diğer parti Genelbaşkanları 
başta olmak üzere, parti kurmayları, milletvekilleri,belediye başkanları, ve daha niceleri, hepsi Feto cemaatlerinin 
kendilerine destek vermek için adeta koşturuyorlar. Bunların hepsi ap açık ortada görünmektedir.
Sosyal Demokrat geçinen bazı kişilerde,bir zamanlar Zaman gazetesinin açılış konuşmasını yapanda, şimdi feto yu hiç tanımıyorlarmış gibi duruyorlar.
Feto’nun talimatıyla doğru yolun içişleri bakanı olan ve şimdi bir partinin genelbaşkanı olan kişi feto’yu tanımadığını söylüyor. Feto ya methiyeler dizen diger genelbaşkanlar şimdi hiç bir şey yokmuş gibi tanımıyorlarmış gibi davranmaları
bu milletin aklıyla dalga geçmek değilde peki ne demektir.
Bunların yüzünde astar vardır. Utanma yok. Ar yok. Kızarma nedir bilmiyorlar. Bu millet bu halk bunlara nasıl güvensin siz söyleyin allah aşkına takdir sizindir.
Sabah akşam rüzgar gülü gibi dönüp duruyorlar. Gelelim yerel yönetimlerin neler yaptıklarına baktığınızda her parti lideri kendi yerel yönetimini yere göge sığdıramıyor. Peki gerçekten övdükleri kadar himetleri varmıdır. Tabiki hayır… Araştırıyorum ve aldığım bilgilere göre tek hizmetleri başta kendileri harun gelirler ama karun giderler. Diger hizmetleride bağlı bulundukları genelbaşkanlarına ,Genelbaşkan yardımcılarına ve parti üst kadrolarına yağcılık yalakalık yaparak onların etrafını sülalesini işe alarak onlara yaranma hizmeti veriyorlar.
Bazı yerlerde aynı aileden beş veya on kişi işe alınmıştır. Fakat ihtiyacı olan ekmege muhtaç aç yatağa girenler vardır.
Hastası olanlar ilaç alamayanlar hiç bunları düşünüyomusunuz? Tabiki hayır ve düşünmüyorlar, onların aclığı sefaleti umurlarında bile degildir.
Var olan bir gerçek,bu tür insanlar kendisine oy veren, yöre halkı ve seçmenin yanına bile yanaşmıyorlar. Bir sonraki seçime kadar yüzünü göremiyorlar. Bu milleti nasıl inandıracaksınız. Bu Halkın hakkını nasıl ödeyeceksiniz.Bu insanların alın teri ile ödedikleri vergilerin karşılığında alamadıkları hizmetleri o çok konuştuğunuz dilden düşürmediginiz kul hakkı
diyorsunuz ya, nasıl ödeyeceginizi biliyormusunuz acaba…
Bence biraz zor ödersiniz. Ancak gün gelir o hakkı halk sizden sorar, benimde önerim bu güne kadar görev yapmış ve halka hiç bir hizmeti olmamış kişileri seçmeyin diyorum. Yeter kardeşlerim yeter. Denenmişlerden bir şey çıkmıyor. Çıkmazda. Burada biraz daha açık konuşmakta fayda var.Yeter denenmişleri denemeyin artık diyorum.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.