ANKARA VE İZMİR’DE KAYBOLAN ADALET ANTALYA’DA UYGULANDI

Ankara ve İzmir’de kaybolan adalet, Antalya’da uygulandı.Ne güzel bee! Gücü yeten yetene misali bir durum’dan bahsetmeye çalışıyorum. Buradan tüm partililere ve vicdanının sesine kulak veren ve haklının mazlumun yanında yer almak isteyenlere sesleniyorum.Haksızlık karşısında susmak zorunda değilsiniz korkmayın… Ey iç ve dış mihraklara karşı dik durarak, onurlu bir duruş sergileyenler. Bu duruşunuzdan asla taviz vermeyin. […]

Yayınlama: 18.04.2021
A+
A-

Ankara ve İzmir’de kaybolan adalet, Antalya’da uygulandı.Ne güzel bee! Gücü yeten yetene misali bir durum’dan bahsetmeye çalışıyorum. Buradan tüm partililere ve vicdanının sesine kulak veren ve haklının mazlumun yanında yer almak isteyenlere sesleniyorum.Haksızlık karşısında susmak zorunda değilsiniz korkmayın…

Ey iç ve dış mihraklara karşı dik durarak, onurlu bir duruş sergileyenler. Bu duruşunuzdan asla taviz vermeyin. Gün onurlu bir duruş sergileme zamanıdır.

Gelin şimdi yapılanlara bir bakalım ?

İzmir’de, daha yeni yazmıştım fakat Tekrarlamakta yarar vardır. Çünkü Genel merkezde’ki yönetim kadromuz işine gelmeyince, unutma moduna giriyorlar’da ondan tekrarlayacağım.

Yada haberim yok deyip, geçiştirmeye çalışıyorlar. Tabiki bunların kim veya kimler olduğunu çok iyi biliyorum. Çok yakın zamanda onlara’da diyecegimiz bazı sözler olacaktır.

Peki !!!

İzmir’de daha kısa zaman önce,ikinci belediye, Menemen’de isimleri belli bazı CHP’li Meclis üyelerininde içinde bulunduğu kumpas ve oyunla AKP’nin eline geçmiş oldu.

Sonra !! 

AKP’li Belediye başkanlığı koltuğuna oturan kişi, birlikte hareket ettigi  kişiyi açıkladı.Bunları defalarca yazdım ve dile getirmişdim. ileride daha’da yeni bilgileri sizlere açıklıyacağım.

 Buradan sayın Genelmerkez yetkililerine soruyorum ? İzmir’de bu kadar olaylar oldu. İki Belediye altın tepside AKP’ye verildi. Izmir’li partili ve oy verenlerden il başkanı hakkında yüzlerce şikayet mektupları gönderildi. Bunların hiç birisinin Genelbaşkana İletilmedigine inanıyorum. Bunların olduğu dönemlerde görevde bulunan İl başkanı hakkında, hangi yaptırımları yaptınız? 

Veya yaptırım yapmayı düşünüyormusunuz? Başka partili arkadaşlar ağzını açınca, hemen soluğu disiplin kurulunda alıyorlar. İzmir’de yaşanan konunun muatapları hangi kişiler tarafından koruma altına almıştır.

Aralarındaki ilişkiler nelerdir? Bu kuvvetli bağları ne ile taçlandırdınız.

Gelelim Ankara’ya il başkanı hiç kimse tarafında kabul görmemesine rağmen, yukardan getirip oturttunuz il başkanıy aptınız. Herkes bunu’da sineye çekti ve İl başkanı olarak saydı kabul etti.

Peki sonra ? 

Maraş’ta Çorum’da Sivas’ta onlarca insanın katili ve onlarca aydın demokratlara kurşun sıkan sıktıran kişinin kabrini ziyaret etti. Bu il başkanı hakkında bir işlem yaptınızmı ? Hayır. Bunları yapanları halka rağmen orda tutuyorsunuz. Konu halka ve partiliye rağmen anlaşılmıştır..

Evet şimdi bakalım Antalya ne yapmış. Araştırılmasına deger bir konu: Belediye başkanı istemiyor diye mevcut il başkanı görevden alınıyor. Sebebini varın siz düşünün..?

Kısa sure önce ne olmuştu ? Mevcut Belediye başkanının oğlu bir açıklama yapmıştı. Mevlüt amcasını övmüştü. Babasının Mevlüt amcasının yanında yer alabilecegini ve alması gerektigini dile getirmişti.

Sonrası çorap sökügü gibi geldi. Belediye başkanının bir ayağı Genel Merkezdeki dostlarını ziyaretten eksilmedi. Bu arada, örülen çorap il başkanına örüldü.

Antalya il başkanıda bunu hakettimi acaba ? Bence bunu Antalyada’ki halkın düşünce iradesine bırakalım. Hak yerini bulur. Bütün bu olanların ve daha olacakların cevabını’da Genelmerkezdeki karar mercihi Oğuz Kaan Salıcı’dan bekliyelim​mi? Ne dersiniz… Haftaya tekrar İLKGÜN Gazetesinde ve ilkgunhaber.com’da görüşmek dileğiyle hoşca ve dostca kalın…

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.