“BİR ÜLKEDE İSTİKRAR YOKSA GENÇLİK DURMAZ”

Halkın sırtından geçinmeyi bırakında bir kez olsun dürüst davranmayı ilke edinin. Böylece bu Ülkenin gençlerini beyin göçünden kurtarın…..

Yayınlama: 30.07.2023
A+
A-
Değerli Okurlarım !
 
Bizler Ülke diye , Vatan diye , Millet diye yanıp tutuşurken,Birileri bu değerlerin üstünü çizmiş Ülke yerine kendi gücüne güç katma peşinde. Vatan yerine itibar laflarıyla israf peşinde…
Millet derken de sadece beşli çete ve ahalisi göz önünde bulunurken, Halkın cebindeki son kuruşuna kadar göz dikmiş bir yönetim biçimiyle, karşı karşıya kalmış zavallı bir toplum vardır.
 
Bunlar yetmiyormuş gibi verdikleri sözlerin, vaatlerin hiçbirini yerine getirmedikleri gibi adeta dindar ve kindar nesil yetiştirerek toplumda ayrımcılık ve kutuplaştırma almış başını gidiyor.
 
Yargı bağımsızlığını yitirmiş ve taraflı yargı ortaya çıkmıştır. Birileri Hakim ve Savcı kurasında konuşma esnasında sert sözlerle eleştirdiği bir parti liderinin ismini söylemesi ile birlikte Hakim ve savcı sıralarından bir alkış tufanı kopuyor. İşte bunu gören ister yerli ister yabancı bir millete yargının bağımsız olduğuna ne kadar inandırabilirsiniz ??
Bu durum karşısında yabancı yatırımcıyı nasıl ikna ederek yatırım yapmasını sağlayacaksınız ?
 
Bir avuç uyanık gruplar 85 milyon insanın sırtına binmiş kanını emiyorlar. Kanı emilenlerde çok mutlu olmaları gerekiyor’ki, her seçim döneminde aynı hatalara devam ediyorlar.
 
Mevcut iktidarı ve muhalefeti başta olmak üzere atınca mangalda kül bırakmıyorlar. Ağızlarını açınca hep dürüstlükten konuşuyorlar. Bu kadar dürüstseniz hadi bakalım Avrupa ülkelerinde olduğu gibi devlet harcamalarını muhalefetten oluşan bir komisyon la şeffaf hale getirin. 
 
Seçilen Milletvekilleri görev süresince maaş alsınlar. Görevi  bitince maaş almamasını ve 15 yıl yani 3 dönem Milletvekilliği yapanlara Emekli maaşı ödensin. 15 yılın altında olanlara emekli maaşı ödenmesin. 
 
Hadi bakalım sayın vekiller parmakları kaldırın. Bu konuyu gündeme alıp kanunlaştırın. Milletvekilliğini geçim kaynağı görüp meslek haline getirmek yerine, Halkın sırtından 
geçinmeyi bırakında bir kez olsun dürüst davranmayı ilke edinin. Böylece bu Ülkenin gençlerini beyin göçünden kurtarın…..
Sizin lüksünüz ve israfınız yüzünde yetenekli beyinler iş gücünün karşılığını alamadıkları için başka ülkelere gidiyorlar.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.