GÖLGE BAŞKAN VE BEŞLİ ÇETE

Nerede ve ne zaman, kalleşce arkadan hançerleneceğinizi sakın aklınızdan çıkarmayın. Çünkü; daha yakın zamanda, sırtından bir hançerlenme süreci yaşandı. Unutuldumu sanılıyor. Unutmadık unutmayacağız.

Yayınlama: 07.01.2024
Düzenleme: 08.01.2024 00:03
A+
A-

Uzun bir aradan sonra, tüm okur ve dostlarıma tekrar merhabalar diyerek köşe yazıma başlamak istiyorum…

Değişim diye yola çıkanlar, İngilizlere yaranmak için çaba sarfeden kibir abidesi acaba hangi değişimi yaptı  diye sizce bir soran var mı ? Hayır yok…

Çünkü; etrafını yaver ırkçı çeteler ile bir insan doldurursa, elbette bir soran olmaz.

Gelin ben size bu konuyu biraz açıklayayım…

İhanetçi kibir abideleri, değişimi sadece sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı yaptılar. Aynı zamanda yanında taşıdıkları holiganlarına ve provokatörlerine attırmış olduğu sloganlar, bir toplumu ve onların temsilcilerini elbette çok üzmüştür. Bu tür davranışın hiçbir telafisi olmaz ve toplumda asla unutulmayan derin bir iz bırakmıştır.

Bu Halk ve bu Millet yapılanlara karşı nasıl davranacağına ve nasıl bir karşılık verip vermeyeceği kişilerin kendi taktiridir.  Şimdi yeni şaklabanlığı yapan kibir abideleri neymiş efendim, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu seçim sürecine dahil olacakmış yok yaaa… Çok mu akıllısınız sizi gidi ip cambazları  sizi..!

Adamın altını oyacaksınız, İhanetin en büyüğünü yapacaksınız, Hakkında ırkçı uygulamaları ablanızla birlikte planlayacaksınız, Beşli çeteyi ifşa eden onlara karşı ağır mücadele veren Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun karşısına, beşli çetenin maddi ve manevi yardımını alarak işbirliği yapacaksın, sonra’da Kemal beyden beklenti içerisine gireceksin.

Sen kimsin Bulunmaz Hint kumaşımı sın ?

Hani bir söz vardır, ne yaptın dilinle, karşılığını alırsın o şekille !

Ne verdin eline, sürsün onu yüzüne… bunlar bilinenlerdir. Birde bu işin bir bilinmeyen yönü vardır.

On üç yıl Genel Başkanlık yapmış sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Meydanlara inip, Halk’tan her hangi bir Belediye başkan Adayı için oy istemesi o Başkan adayına bir nevi kefil olması demektir. Sahaya inip çalışması için, o aday hakkında şeffaf bir bilgiye sahip olması gerekir…

Adayın arkasındaki heybesi boş mudur ? Oturduğu koltuk temiz mi, altını ve etrafını ne kadar korumuştur.

Kefenine cep diktirmiş mi? Mal varlığını her geçen gün çoğaltmışsa, o kişide görülmeyen ama yürüttüğü şaibeli bir tarafı mutlaka vardır. Bunun gibilerin sayın Kemal Kılıçdaroğlu elbette yanında olmaz ve hiç kimseye kefilde olmaz…

Başka partilerde eğitimini almış kibir abidesi olan birileri çok Uzun süreli yüzünü saklama marifetine sahip oldukları için, sosyal demokrat anlayışa sahip Partilere geçtikleri zaman, orda kendini çabuk kabul ettiriyorlar.

Çünkü fitne fırıldak öğrendikleri için topaç gibi dönüyorlar….

Bu gibi insanlar Faşist ve anti demokratlardan daha tehlikeli oldukları için, parti içindeki üyeyi ve partiliyi çabuk kandırıyorlar.

Sosyal demokratlar iyi niyetli oldukları için yoldaşlık inancına istinaden hemen inanıyorlar ve hak etmediği yere getirerek vitrine koyuyorlar.

Halbuki bu kişiler hak etmiyor dağdan gelip bağdakini kovmaya çalışıyor.

Değişim diye yanıp tutuşan kibir abidesi olan birileri şaibeli olmasına rağmen, seçim yapılarak bir yönetim seçilmiştir. Bu yönetime saygı duyulması gerekirken, tam tersine kibir Abidesi olan biri, herkesi kendi hegemonyasına bağlamak için, merkezi yönetimi hiçe sayarcasına, baskı kurmaya çalışarak gerici ve Faşist bir teoriden yetiştiğini ortaya koymakya çalışıyor.

Buna dayanarak beşli çeteyle proje üreten kibir abidesi, sermaye benden patron benim işletme senden anlayışını yürütürcesine gölge başkanmış gibi, seçilmiş bir başkana, baskı yapmaya çalışmanı elbette hiç kimse kabul edemez.

Böyle algı yaratarak, sanki çok hizmet yapıyormuş gibi kendini öven bir kibir abidesi olamaz, bey efendi dünyayı sanki kendi yaratmış, böyle biri beşli Çetesi ve İngiliz dostlarıyla birlikte, yeri zamanı geldiğinde hak ettiği cevabı almalıdır.

Bu gibi içten pazarlıklı kibir abidelerinin  yolculuğuna ve yoldaşlığına kesinlikle güven duymayın…

Nerede ve ne zaman, kalleşce arkadan hançerleneceğinizi sakın aklınızdan çıkarmayın. Çünkü; daha yakın zamanda, sırtından bir hançerlenme süreci yaşandı. Unutuldumu sanılıyor. Unutmadık unutmayacağız. İnanıyoruz’ki sizde Unutmayacaksınız..!

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.