AHVALE BAKMAK GELECEGİ GÖSTERİYOR

Değerli Okurlarım ! Ahvalın anlamı: Gidişatlar,Durumlar,Haller, Davranışlar, Vaziyetler ve her an yaşanmış olaylar anlamına gelen bir terim olduğu için günümüzde yaşadıklarımızla uyum sağlayan sözçük olduğundan dolayı sizlerle paylaşmak istiyorum. Birileri milliyetçi olarak geçiniyorlar.Ülkenin ne durumda olmasından önce kendi koltukları sarsılmasın diye iktidarın koltuk değnegi olmaya devam ederler. Birileride her konuştuklarında yerli ve milli geçinirler. Ülkedeki […]

Yayınlama: 09.01.2023
A+
A-

Değerli Okurlarım !

Ahvalın anlamı: Gidişatlar,Durumlar,Haller, Davranışlar, Vaziyetler ve her an yaşanmış olaylar anlamına gelen bir terim olduğu için günümüzde yaşadıklarımızla uyum sağlayan sözçük olduğundan dolayı sizlerle paylaşmak istiyorum.

Birileri milliyetçi olarak geçiniyorlar.Ülkenin ne durumda olmasından önce kendi koltukları sarsılmasın diye iktidarın koltuk değnegi olmaya devam ederler. Birileride her konuştuklarında yerli ve milli geçinirler.

Ülkedeki sermaye piyasasını alt üst edip yurt dışında yatırım yaparak oturum izni veya vatandaşlık almak için ülkeden milli sermayeyi adeta kaçırıyorlar. Bunlar biliniyor fakat Milleti öyle kandırmaya çalışıyorlarki elde Kur’an  Dilde yalan, Cepte iman,Kasada talan ve vurgun var diye bağıran Halkı duyan yoktur.Çünkü hiç kimsenin ama hiç kimsenin umrunda degildir. Bu buz dağının görünen yüzü peki sadece bumudur?

Muhalefet partilerin hepsini zemzem suyuyla yıkanmış olarak göstermek sizce doğrumudur ? 

Hayır tabiki doğru olmamakla birlikte maddi ortaklıkları ve menfaatleri devam ettigi sürece suç ortaklığıda devam etmaktedir. Kendini Önemseyip bulunmaz hint kumaşı göstermek onların temiz olduğunu göstermez. Bir gazeteci arkadaşımızın ortaya çıkardığı yolsuzluklar yüzünde linç edildi nedeni o bölgede birilerinin ipliğini pazara çıkararak ifşa etmektir. O işin ardı arkası araştırıldı ve dahada araştırılacaktır. Sonunda hak ettikleri neyse onu yaşayacaklar.

Şunu çok iyi bilmelidirlerki ne mensubu bulunduğu siyasi hareket, nede arkasındaki lideri onları kurtaramayacaktır. Hesap sorulmalıdır. Ve sorulacaktır. sadece ve sadece bu ülkenin yürekli insanlarına hakkını savunması için dürüst düzgün hakim ve savcılara ihtiyaç olduğu kadarıyla kararlı ve her sözünün arkasında durması gereken liderlerde olmalıdır. Peki mevcutta varmıdır ?

Hayır hiç biride bu vasıfları taşımıyorlar. Zaten Halk,da bunlara asla inanmıyor. Geçtigimiz günlerde iyi tanıdığım bir gazeteci dostum bir açıklamada bulundu iyi partinin Samsun Milletvekili Bedri Yaşarın sahip olduğu oğuz ata mimarlık şirketi 2021 yılının mart ayında Ankara Büyükşehir belediyesinden 107,Milyon 29 bin TL,lik ihale aldığını söyledi peki etikmidir.

Ortaklık sadece siyasette kalmadığı gibi Halkın parasını har vurup harman savurarak milletin sırtında  geçinmenin yolunu ortak akıl ortak ilke kararımı almışlar acaba?

Demokrasi kelimesini ağzından düşürmeyen Torosların baş mimarı Başbakan olmak istiyor. Tabi içişleri bakanlığını da almak isteyecektir. O zaman ne olacak acaba ? Beyaz torosların yerine yeşil veya bordo TOGG , araçlarımı alacak. Bu kişinin geçmişi gelecegi gösteriyor.

Birileride kul hakkı , yetim hakkı, dul hakkı diye basbas bağırıp yalan  yere söz verenler acaba kendi siyasi hareketi içinde her bireyin emek veren her partilinin haklarını yiyerek sırtından inmeyen o liderler hiç utanıyorlarmı ? 

Yerel yönetimlere bir gömlek bir pantalon ile gelerek beş parasız halkın kendi arasında kampanya yaparak seçim masraflarını karşılayıp seçildikten sonra katlar,yatlar ,yalılar,yazlıklar,beş yıldızlı oteller alan belediye başkanlarına hesap soramayan liderler hiç yüzleri kızarıyormu ? 

Halkın iradesine saygı duymayan ön seçim uygulaması yerine etrafındaki hırsızlara yol açmak için para karşılığında aday göstererek halkı temsil etmeyen kendine kapı kulu seçtirmek isteyen liderler utanıyorlarmı acaba?

İki yıl önceden kendi yalakası olan liyakatsız başarısız hiç bir hizmeti olmayan il başkanlarına Milletvekilligi sözünü veren liderler millet karşısında ve tarih boyunca nasıl utanmadan yaşayacağınızı düşündünüzmü ?

Bulunmaz liderlerim bu kantar zamanı gelir sizi kötü tartar.Ağlayacak Kuytu bile bulamazsınız. Bunu asla unutmayın. Bazı konuşmalarınızda Hak,dan, Hukuk, vicdan, namus,ve adalet dersi verenler şunu iyi bilinki sizde olmayan bir yapılanmayı başkasında aramayın. Sizin gibileri ancak cebini düşünürler ölümü satın almak isterler ama başaramazlar.

Bu milleti aç bırakırlarki itaat etsinler cahil bırakırlarki biat etsin mantığının sahipleri sizsiniz . Ama öyle olmayacak bütün pisliklerinizi ortaya dökecek sizi rezil rüsfa edecek birileri elbette çıkacaktır.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.