Hani nerede kaldı hak hukuk adalet anlayışı…

Bu gün Pembe Köşk düğün salonunda gerçekleştirilen,CHP çukurova ilçesinin olağan seçimine tek liste ve tek adayla gidilmesi sonucu mevcut başkan ve çogunluğu eski yöneticilerden oluşan bir yonetim tekrar işbaşına getirildi. Evet evet yanlış duymadınız. Bu gün CHP Çukurova İlçe Örgütü emir komuta zinciri içerisinde küçük olsun bizim olsun mantığı içerisinde hazırlanmış olan tek liste ve tek adayla olagan seçimlere gidildi […]

Yayınlama: 29.12.2019
A+
A-

Bu gün Pembe Köşk düğün salonunda gerçekleştirilen,CHP çukurova ilçesinin olağan seçimine tek liste ve tek adayla gidilmesi sonucu mevcut başkan ve çogunluğu eski yöneticilerden oluşan bir yonetim tekrar işbaşına getirildi.

Evet evet yanlış duymadınız. Bu gün CHP Çukurova İlçe Örgütü emir komuta zinciri içerisinde küçük olsun bizim olsun mantığı içerisinde hazırlanmış olan tek liste ve tek adayla olagan seçimlere gidildi ve Remzi Ümit Atay tekrar İlçe Başkanı seçildi.

Sn. Atay’ın iyi niyetinden asla şüphem yok,ancak bir partili olarak bu yönetim listesinin hazırlanma sürecindeki yaşanan yanlış tutum ve davranışların partiye fayda sağlayacağına inanmıyorum.

Demokrasi ve demokratik yarışı hazmedemeyen bir anlayışla nereye varılabilir. Kapalı kapılar ardında her türlü ali cambaz oyununu mübah sayarak,biatcı bir anlayış içerisinde olanların marifetleri sonucu, Partimiz çukurova ilçede olagan kongreye giderken,bazı uzantıların çoğulcu katılımcılıktan uzak davranışları,parti içerisinde birlikteliğe gölge düşürmüştür.

Partilinin adeta seçme ve seçilme hakkı gasp edilmeye çalışılmıştır.100 yakın yönetime talip olan partilinin başvurusunu biliyoruz.Çarşaf listenin oluşmasının önü kesilmiştir. Kapalı kapılar ardında listelerin oluşmasına zemin hazırlamak için,İlçe örğütünde günlerdir seçimlere blok liste ile gidilmesi yönünde delegelerden imzalar toplanmış ve bu şekilde seçimlere gidilmiştir. Hani nerede kaldı hak hukuk adalet anlayışı…

Nerde kaldı demokratik çerçevede seçme ve seçilme hakkı. Parti içerisinde biat kültüründen medet umanlar,hiç kusura kalmasınlar bu kafayla bir yere varılamaz.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.