TÜED Adana Şubesinin Adayları Renga Renk olmuş

Bırakalım kim ne renge girerse girsin.Ancak belirsizlik çok kötü bir şeydir. Adamın ne olduğu belirsiz. Siyah desem değil, beyaz desem değil, Adam GRİ ne olacak şimdi…

Yayınlama: 19.04.2024
Düzenleme: 19.04.2024 09:12
A+
A-
TÜED Adana şubesinin üyeleri 21 Nisan Pazar günü Seyhan Belediyesi Kültür merkezinde yapılacak olan kongrede oylarını kullanmak için bir araya geliyor.
Kongre sürecinde Oy pusulaları gibi renkten renge giren adayların yoğun hummalı çalışmaları son sürat devam ediyor.
Onlar bu renkli çalışmalarına devam ederken, adaylar hakkında ortaya atılan hoş olmayan bazı ithamlar inanın mide bulandırıcı gibi…..
İşbaşında bulunan başkanın dernekten haksız kazanç sağlayarak aile bireylerine dernek üzerinden saltanat sürdürme ithamları tüm hızıyla devam ederken, diğer bazı adaylar hakkındada öne sürülen belden aşağı vurmalar, say say bitmiyor. Bu tür şeyler çok ayıp değilmi?
Yapılacak olan seçimle ilgili, Emekli kamuoyunda yapılan yorumlara bakacak olursak, bu seçimin çeşitli şaibelere gebe kalacağını ve genel merkez yetkililerinin kendi saltanatlarını korumak adına olaya seyirci kaldıkları öne sürülüyor. Doğal olarak bu haliyle yapılacak seçimin adil ve şeffaf olacağını bana bir Allah’ın kulu izah edemez? Ancak; edeceklerini sanmıyorum…
Seçimde kullanılacak Aday oy pusula renkleri renga renk: Kırmızı beyaz mavi pembe yeşil ve gri veya her neyse….
Eh hal böyle olunca ne olacak şimdi? Oysa ben Kırmızıyı çok seviyorum. Hayatım boyunca bu güne kadar, Kırmızı vaz geçilmez rengimdir. Kırmızı olsun 5 lira fazla olsun, hep demişim….
İşte tam’da burada yine işler karıştı dersem yanlışmı söylemiş oluyorum acaba… Haydi bakalım şimdi gelin de şu pirincin taşını ayıklayın bakalım. Ayıklayın’da göreyim sizin nasıl ve ne tür becerikli olduğunuzu…….
Bu arada Renkleri sorgulamak elbette bize yakışmaz. Bu işin birazcık espirisi olsun istemiştim…..
Bırakalım kim ne renge girerse girsin.
Ancak belirsizlik çok kötü bir şeydir. Adamın ne olduğu belirsiz hale gelmiş. Siyah desem değil, beyaz desem değil…!
Ne olacak şimdi? Adam bakın GRİ, yani karışık….
Menfaat için yapmayacağı hiç bir şey yok. Sağcı, solcu, dinli dinsiz, ne fark eder’ki, utanmaz adam her renge girmesini çok iyi biliyor.
Dışarıdan bakınca dini bütün görünen bir hoca, içine girince seni gidi seni, az değilsin sen pis zampara…
Neyse kimsenin özeli, elbette bizi elbette ilgilendirmiyor. Biz toplumsal meselede onun yapmış olduğu icraata hizmete bakarak kişiyi değerlendirmek zorundayız ve öyle olması gerekir.
İnsan niçin bir kişinin karşısına çıkarak aday olur? O kişinin yanlışlarını ve hizmet edemediğini gördüğü için, onu eleştirerek aday olurlar…..
Ancak; yapılan eleştirilerinde elbette bir dozu olması gerekmez mi?
Madem bir haksızlık var ve bu haksızlığa, yanlışlara karşı, daha iyi hizmet sunmak adına aday olarak yola çıkıyorsunuz. Öyle ise; akıllı ve mantıklı olmak gerekir. Şayet bu yolda yürürken, Tek olarak bir gücünüz yetmiyorsa, amaç hizmetse, bu hizmeti yapabilmenin yolu,birlikte bir arada olun ve vurun sandığa yanlış gitsin. Bu şartlarda görülen şu tek başına gücünüz yetmiyor bu mevcudu değiştirmek için…. O zaman daha ne bekliyorsunuz? Seçime kalmış şurda üç gün, son bir saat içinde dahi istenirse çok şey değişebilir. Yeterki birleşmeyi canı gönülden isteyin. Her şeyi benmi söyleyim size…
Neyse bu günlükte yazımız bu kadar olsun…Unutmayın Tüm güzellikler sevgi ve hoş görülü olmaktan geçer. Sevgi ve sağlıkla kalın….

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.