Her şey bahane,yağlı ekmek şahane…

Muhteşem TÜED’in Adana hanedanı Seyfi  İyiyürek ,11 Mart 2018 tarihinde yapılacak olan kongrede,saltanatına devam edebilmenin yollarını arıyor. Zatı muhterem İyiyürek, Saltanat hanedanı adına çok üzgün.Gelin görün’ki bunca yıldır o koltukta oturup,suya sabuna dokunmadan,sadece çıkar ilişkisi çerçevesinde emeklileri kullanmayı ihmal etmiyor. TOKİ tarafından emekliye ucuz ev verileceği yaygarasıyla,derneğe üye kaydı yapılması kaydıyla  emeklilerin konut almasında yardımcı […]

Yayınlama: 24.10.2017
A+
A-

Muhteşem TÜED’in Adana hanedanı Seyfi  İyiyürek ,11 Mart 2018 tarihinde yapılacak olan kongrede,saltanatına devam edebilmenin yollarını arıyor.

Zatı muhterem İyiyürek, Saltanat hanedanı adına çok üzgün.Gelin görün’ki bunca yıldır o koltukta oturup,suya sabuna dokunmadan,sadece çıkar ilişkisi çerçevesinde emeklileri kullanmayı ihmal etmiyor.

TOKİ tarafından emekliye ucuz ev verileceği yaygarasıyla,derneğe üye kaydı yapılması kaydıyla  emeklilerin konut almasında yardımcı olacaklarını açıklayarak,Adana’da dernek üye sayısını 70.000 civarına getirebildi.Her yıl Ocak ayında 24 TL aidat ücreti otomotik olarak emekli maaşından kesilmektedir.Söylem ve söylemler sonucunda,emekliler büyük hayal kırıklığında…

Her şey bahane,yağlı ekmek şahane…

Eh elbette ,bu fırsat bu ganimet elden kaçırılamaz. Adam mıh gibi yapışmış koltuğa,karşısına  kim çıkarsa çıksın.İsterse bu yıllarca beraber çalıştığı,aynı bardak’tan su içtiği ve evladım dediği Ali Vuranay dahi karşısına çıksa  ne farkeder,Pasta büyük,pastayı kaybetmek istemiyor.Herkeşin bildiği o malum yolsuzlukla gözaltına alınması dahi bir şey ifade etmiyor. Geçen bir açıklama yapmış zatı muhterem,ben kongrede rakip tanımıyorum diyor.Doğru rakip tanımaz bey efendi…

Eh bizim söylediğimizde lafmı yani? Nasıl tanısın adamcağız,hanedanlık koltuk elden gidiyor.Handanlığı elden kaçırmamak adına,her türlü hünerlerini sergilemeye devam ediyor.Para çok,ilişki içerisinde olduğu kişilerce,muhterem Adana’nın her tarafını afişlerle donatmasını çok iyi bilmiş.Ancak Nafile,Korkunun ecele faydası yok derler.Sanırım buda böyle bir şey…

 “TÜED” in hanedanı olmak elbette öyle kolay değil.Adamcağız haklı olarak kongrede kendi karşısına kim çıkarsa çıksın,çıkanlara fırsat vermiyor.Üye listelerini sıkı sıkıca ortadan kaldırarak, saklamayı ihmal etmiyor .Her ne kadar yaptığı demokratik olmasada,sanırım üye listelerini korkusundan zırhlı kasa içerisinde salkıyarak,hiç kimseye vermem’de,vermem diyor.

Ancak tek unuttuğu bir şey var !

Üye listelerini ne kadar saklarsa saklasın,Ali Vuranay ve ekibi Efraim Özdemir,Zekeriya Çiller,Saim Yel ,İsa Alçı ve diğer kurul üyeleriyle birlikte,Adana’ nın her  yöresini karış karış dolaşarak projelerini anlatmaya devam ediyorlar. Ali Vuranay ve Ekibi gümbür gümbür yollarda ve her alanda  gece gündüz çalışmalar devam ediyor.

Sağır sultan duydu.Sn.İyiyürek,bak sende duy.Ali Vuranay ve ekibi bakın ne diyor?

Biz yola çıktık.Ne kadar engellerse engellesinler.Yolumuz uzun ve engebeli önemli olan bu engebeleri emekliler olarak,hep beraber birlikte aşmak ve sorunları çözmek için Aday olduk ve yola çıktık diyorlar.

‘’Biz bu yola çıkar’ken önce Allaha, sonra dostlarımıza İnanıyor ve güveniyoruz” , biz bu seçimi rahatlıkla kazanacağız diyorlar.Haberiniz varmı?

Kalın Sağlıcakla…..

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.