Mv Adaylığı için yarış devam ediyor

Partiyi büyütmek ve iktidara yürümenin yolu parti tabanına sahip çıkmaktan geçer.

Yayınlama: 22.03.2023
A+
A-

İnsanda biraz utanma sıkılma olur be kardeşim. Her dönem ortaya çıkarak her yere aday olmayı akışkanlık haline getirenlerden inanın bıktık usandık.

Ülke’de yaşanan bunca olumsuzluklara rağmen bireysel düşünmenin bir anlamı kaldımı diyorsunuz. Neden toplumsal değilde bireysel çıkarlar için yarışılıyor anlamış değilim….

Emekten bahsediyoruz, emeğe saygı yok….

Parti bitmiş bu tür insanlar için farkedermi, ülke insanı aç susuz işsiz perişan umurundamı bey efendilerin. Varsa yoksa makam ve koltuk sevdası… Varın gidin haydi sizin olsun.

Olmuyor beyler, olmuyor Hanım efendiler…Bırakın birazda hak eden gitsin, milletin meclisine….

Hak edip, talep etmek başka bir şey, sülün gibi her yere yapışmak başka bir şeydir.

Bu güne kadar halk için gerçekten ne yapılabildi? Ülke yararına veya partinizin iktidara yürümesi adına, bu güne kadar gerçekten ne yaptınızda şimdi kalkmış Mv adaylığı için birbirinizle yarışıyorsunuz….

Mualesef gerçekten emek verenler partilerinde bir yerlere gelemiyor.Asıl adaletsizlik burada yatıyor dersek, yanlışmı söylüyoruz dersiniz.

CHP’de Emek verenimi soruyorsunuz. Alın size bir örnek vereyim. CHP Adana’da, Hasan Aslan’ın emeğini tartışabilirmisiniz? Hasan Aslan mv adayı oldumu? Hayır değil…

YIllardır partide şu ana kadar, bir yere aday gösterildimi? Hayır…

Nevin Biçer’in emeği yok diyebilirmisiniz? Şu an Mv aday adayı olmuş, kendisini kutluyor ve yolu açık olsun diyoruz….

Bunlara benzer size daha nicelerini sayabilirim…..

Akçe işinin döndüğü bir yerde, sağlıklı bir seçim ve belirleme yapılamaz. İşte bu nedenledir’ki halktan birileri bir yerlere bir türlü gelemiyor ve bu yüzden parti iktidara yürüyemiyor diyebiliriz.

Sorun halktamı yoksa belirleyenlerdemidir? Taktirini parti kamuoyuna bırakıyorum.

Yetkili ve belirleyici mercilere sesleniyorum…..

Hedefe ulaşmanın yolu, sağlıklı halkın içinden çıkan, temsilcilere fırsat verildiği an, başarının yakalanacağını asla unutmayınız…..

Partiyi büyütmek ve iktidara yürümenin yolu parti tabanına sahip çıkmaktan geçer. Başka mecralarda çare aramaya hiç gerek yoktur. Yerel ve genel’de, emek veren kendi partili tabanınıza sahip çıkın,  o zaman partinin oy oranının nasıl yükseldiğini göreceksiniz. Daha nasıl açıklanır bilemiyorum….

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.