HERKES HER ŞEYİ BİLİYOR AMMA…

Ülkemizde önemli bir siyasi cinayet olunca, iktidar ve yandaşları bizi bölmek isteyen dış güçlerin işi der. Muhalefet Gazeteciler araştırılsın ve Mecliste araştırma komisyonu kurulsun önerisine bütün hükümet ret oyu vererek üzeri kapatılır. İktidar her olayın sonucunda, hayır biz ne diyorsak onu doğru kabul edeceksiniz ve araştırmaya da gerek yok diyor. İzmir HDP binasında büyük ve […]

Yayınlama: 19.06.2021
A+
A-

Ülkemizde önemli bir siyasi cinayet olunca, iktidar ve yandaşları bizi bölmek isteyen dış güçlerin işi der. Muhalefet Gazeteciler araştırılsın ve Mecliste araştırma komisyonu kurulsun önerisine bütün hükümet ret oyu vererek üzeri kapatılır. İktidar her olayın sonucunda, hayır biz ne diyorsak onu doğru kabul edeceksiniz ve araştırmaya da gerek yok diyor.
İzmir HDP binasında büyük ve toplu bir katliam günler öncesinden planlanmış, son anda toplantı iptal edilmiş ve tek başına olan Deniz Poyraz katledildi. Katilin benden başka bütün devlet büyükleriyle boy, boy resimleri ortaya çıktı, yani devletçe çök tanınan biri. Genel Kurmay Başkanı, MİT başkanı, Dışişleri Bakanı, İçişleri Bakanı herkes orda yani. Şimdi TV yorumcuları efendim bu kesinlikle dış güçlerin organizesi.

Cumhuriyetten bu yana ülkemizde olan bütün siyasi cinayetler devlet bağlantılı çıkıp bir tane bile yabancı parmağı bulunamadı. Bu ülkede CIA ile bağlantısı bilinen Fetö ve MHP var. Fetöyü devlete sızdıran belli MHP bu gün iktidar ortağı. Hiçbir Sol örgütün CIA ve başka bir dış güçlerle ilişkisi tarihte görülmemiş bir durum.
Deniz Poyrazı öldüren katil devletin sağlık memuru Suriye’ye gitmiş oralarda silah eğitimi görmüş ve savaşmış. Suriye ye kim gitmişse devletin haberi olmadan, devletten bağımsız kuş bile uçamaz. Katil yakalanıyor ve birkaç saat sonra hemen Cezaevine gönderiliyor, soruşturma vs yok. Bu katili zaten herkes tanıyor, her şey biliniyor kim neyi soracak, böylece soruşturmaya gerek bile görülmüyor. HDP binası önünde Polis çadırları gece, gündüz gireni çıkanı gözetliyor. Katil yakalanınca bir zahmet ve çok nazikçe alıp götürülüyor.

Boğaziçi Öğrencilerin yerlerde sürüklenişi ve o görüntüler her halde Batı Şeriadan Gazzeden gelmiş olmalı. İktidar yanlısı yorumcular katilin Amerika ve PKK tarafından kullanılmış olacağını kesinleştirdiler bile. Eski asker şimdi TV yorumcusu bu profesyonel işi değil diyor neden? Çünkü katil tek şarjör ve 10 tane kurşunla eylemi gerçekleştirmiş. Peki, elindeki çantasıyla Deniz Poyraza kahvaltıda yiyecek mi götürüyordu. O çantanın içine bakıldı mı ne vardı, katil tek başına mıydı bunlar hiç sorulmaya değer bile görülmemiş.
Sedat Peker Alevilere yönelik büyük bir eylem yapılacak diyordu, o deşifre oldu onun yerine Kürt kartı oynandı. Peker aman sokağa çıkmayın derin Memet ve adamları her yeri yangın yerine getirecek diye uyarıyor. Allah senden razı olsun Peker sende olmasan bizi aydınlatacak tek bir kişi ve merci yok. Hanide AKP ilçe başkanlığına yapılan saldırıda yakalanan kişi ilçe başkanının öz yeğeni çıkmış.

Berkin Elvanı öldüren Polis 16 yıl ceza aldı ama tutuklama emri çıkarılmadı, yani cezasını görevinde tamamlayacak. Hukuk, adalet, yargı suçluları değil de suçluların cezalandırılmasını isteyenlere uydurma suçlar bulup yargılayan bir sisteme dönüştü. Türkiye’deki bütün siyasi cinayetler devletin bekası için üstü örtüldü. Dünde bu günde işlenen ve işlenecek bütün cinayetler üstü kapatılma garantisiyle devam edecek gibi. Devlet temiz eller operasyonuyla tam demokratik bir yapıya kavuşturulmadığı sürece bu kara tabloyu her an göreceğiz.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.