KAYGAN ZEMİN HESAPLARI

İçinde bulunduğumuz pandemi dönemi, toplumda ne kadar tedirginlik yarattığının açık göstergesine ilaveten, sağlık bakanlığının doğru bir açıklama yapmaması toplumda panik yaratıyor. Aynı zamanda ekonomik krizden oluşan yokluk,yoksulluk ve çaresizlik içinde olan bu millet mevcut iktidarın gidişinde son çırpınma içinde olduğunu net olarak görüyor. Bunun bir göstergesi’de İstanbul’da 22 ilçe başkanlarını görevden alma hesabını başlatıp, ileri’ki günlerde hangi iller’de veya ilçelerde, […]

Yayınlama: 25.10.2020
A+
A-
İçinde bulunduğumuz pandemi dönemi, toplumda ne kadar tedirginlik yarattığının açık göstergesine ilaveten, sağlık bakanlığının doğru bir açıklama yapmaması toplumda panik yaratıyor.
Aynı zamanda ekonomik krizden oluşan yokluk,yoksulluk ve çaresizlik içinde olan bu millet mevcut iktidarın gidişinde son çırpınma içinde olduğunu net olarak görüyor.
Bunun bir göstergesi’de İstanbul’da 22 ilçe başkanlarını görevden alma hesabını başlatıp, ileri’ki günlerde hangi iller’de veya ilçelerde, kimlerin görevlerine son verileceğini hep beraber bekleyip görecegiz.
AKP böyle bir uygulamayı yaparken başarısız olanlardan hesap sormak adına kendini resetler’ken yeni bir gündem yaratmak peşinde olduğunu ortaya koymuştur.
Kaygan siyaset” 
İYİ Parti yönetiminde yeni sıkıntılar oluşmasında’ki asıl neden, geçmişte yaptıkları hesapların yanlış gitmesinden kaynaklanıyor. Bu geçmiş dedigim çok eskiye dayanıyor.Yani İyi Parti Genelbaşkanı’nın 1995 ve 97 yılları arasındaki bakanlık dönemine bakılmasında ve araştırılmasında yarar vardır.
O dönemde birileri tarafından Bakanlık için, Meral Akşener ismi önerildimi?
Önerildiyse, kim tarafından önerildi…
Bu gün baktığımızda herkes hiç bir şey yapmamış gibi temiz dürüst siyaset yapmış gibi geçmişiyle veya yakınlarıyla övünmenin peşindedir.
”Hadi be ordan” Bu 83 milyon insan varken sadece fetö.cü olarak size niye iftira atılsın. Evet siyaset yapan bir kişi aile bireylerinin yaptıklarından sorumlu tutulamaz fakat bilgisi yokmuş gibi, mahsumda sayılmaz. 
Çünkü o kişi güvenirli olmaz…
İyi parti yönetiminin çoğu geçmiş yıllarda Bürokrasi veya Politika içinden gelen kişiler olduğundan deneyimli oldukları için, Stratejik ortaklık ve ittifak için güvenilir olmadıklarının kanıtını 23.10.2020 Cuma günü Çalar saat programına katılan İyi parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu söyle demişti:
CUMHURİYET HALK PARTİ,si ile İttifak devamını istememdeki tek neden, baştaki mevcut iktidarın gitmesini sağladıktan sonra, biz CUMHURİYET HALK PARTİ‘sine karşı, dişe diş mücadelemizi veririz diyor…
İşte fikrinizin ve güvenirli olmadığınız zikrinizden belli oluyor. Geçmiş gelecegin aynasıdır.
Şimdide kendinizi çok mahsum göstermeyin bu ülkede yüzlerce,binlerce insanın katilleriyle aydın insanların yakılmasına emir verenlerin ve uyguluyan suikastçıların dosyalarını, sümenlaltı edenlerle ve bu Ülkeyi ele geçirmek için gizli örgütlenmeye sahip olan fetö terör örgütüyle, hiçbir bağlantımız yoktur diyebiliyormusunuz?
Diyemezsiniz !  Çünkü devamlı Kaygan zemin hesapları peşindesiniz. 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.