Kılıçdaroğlu’nu silmeye gücünüz yetmez!

Ülke’de toplumsal barışı tesis etmek için yıllarca mücadele veren Kemal Kılıçdaroğlu’nun emeğini ve ekmiş olduğu tohumları yok sayamazsınız

Yayınlama: 14.04.2024
A+
A-

31 Mart yerel seçim sonucunda ülke geneli alınan oy oranlarının dağılımı ile Türkiye Haritasında renkler genel  olarak kırmızıya boyandı. Bu seçim sonucu ile vatandaş iktidara büyük bir mesaj vermiş olması gerçekten büyük önem arzediyor.

Bu mesajın önem ve değerini bilmeyen bazı siyasi çevreler bu başarıyı kendilerine mal etmekten geri kalmıyorlar. İşte esas sıkıntı burada yatıyor. Başarının temelinde yatan asıl nedenlerden biri, yıllarca gerek parti içerisinden, gerekse dışarıdan yapılan tüm ihanet,tehdit ve tehlikelere rağmen her şeyi  göze alarak, ülkemizde toplumsal barışı tesis etmek için yıllarca mücadele veren Kemal Kılıçdaroğlu’nun  emeğini ve onun insanlık adına toprağa ekmiş olduğu, tohumları görmezden gelemezsiniz.

Yıllarca ekilen bu tohumlar toplumsal barışa katkı sunarken, insanlarının evrensel bakış açısına yönelmesinde, elbette etken olmuştur.  Ülkede yaşanan ekonomik sıkıntılar vatandaşı adeta canından bezdirmiş, yaşanan dramatik kaos ve varyanslar seçimin kaderini belirleyerek, bu tablo ortaya çıkmıştır.

Alınan seçim sonuçları sonrası kerameti kendilerinde görmek isteyen bazı kalemşör  ve işgüzarlar, işin havası içerisinde bir yerlere yaranmak adına, fırsatı ganimet bilerek içlerindeki kin ve öfkeyi çeşitli vesilelerle dile getirme gayreti içerisinde Kılıçdaroğlu’na sallamaktan geri kalmıyorlar.

Vicdanlarını cüzdanına ipotek etmiş, bir kısım gazeteci ve sosyal medya argümanistleri, kin ve nefretlerini  fütursuzca kusarken, bazı belediye başkanları ise son dönemde acımasızca saygı sınırlarını zorlayarak, ötekileştirme ve mesnetsiz iftiralar atarak ortadan silmeye devam ediyorlar.

Tekrar ediyorum bu tür aymazlar şunu çok iyi bilsinler’ki Kemal Kılıçdaroğlu yalnız değildir ve asla yalnız kalmayacaktır. Şayet toplum olarak susuluyorsa, bu ülkenin kurucu değerlerine önem verdiğimizdendir. İnsan ayrımı yapmadan, insana verdiğimiz değerdendir.

Güneş balçıkla sıvanmaz derler. Peki hoyratça bütün bu çırpınışlarınız nedendir. Emeği bilmeyen hakkı halkı bilebilirmi?  Her şeye rağmen Halk meselenin bilincindedir. Kılıçdaroğlu tarafından ekilen sevgi tohumu bu seçimde, kendini hissettirmiştir. Mesele ezilen Ezen davasıdır. Onun içindir ki, son yapılan yerel seçimde vatandaş gereken cevabı iktidara ulaştırmanın sevinci içerisinde, ülkemizin büyük  bir bölümünde onaylanan gelincik tarlaları ile vatandaşın yüzü gülmüştür.

Önemli olan ülkenin bir çok yerinde oluşan bu gelincik tarlalarının yapılacak olan hizmetlerle, devamlılığını sağlayabilmektir. Aksi hali etki tepkiyi yaratarak daha vahim sonuçlara vesile olmamasını dileriz. Hosça ve dostça, sağlıkla kalın…

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.