Yurdum İnsanı bir parça ekmeğe muhtaç hale getirildi

Sabahın erken saatlerinde Belediye ekmek büfelerinin yolunu tutan vatandaşlar Ülkenin bir çok yerinde olduğu gibi Adana’dada bir çok vatandaş saatlerce ekmek kuyruğunda bekleyerek çocuklarına ucuz ekmek alabilmenin sitresini yaşıyor. 13.12. 2021 tarihi ve günlerden pazartesi sabah saat 08:30 civarında Tellidere Mahallesinde bulunan bir halk ekmek büfesinin önünde, ucuz ekmek alabilmek için oluşturulan ekmek kuyruğu biranda […]

Yayınlama: 13.12.2021
A+
A-

Sabahın erken saatlerinde Belediye ekmek büfelerinin yolunu tutan vatandaşlar Ülkenin bir çok yerinde olduğu gibi Adana’dada bir çok vatandaş saatlerce ekmek kuyruğunda bekleyerek çocuklarına ucuz ekmek alabilmenin sitresini yaşıyor.

13.12. 2021 tarihi ve günlerden pazartesi sabah saat 08:30 civarında Tellidere Mahallesinde bulunan bir halk ekmek büfesinin önünde, ucuz ekmek alabilmek için oluşturulan ekmek kuyruğu biranda bir gazeteci olarak bizi bir flim şeridini tekrar izlemeye ve geçmişe götürmeye zorluyor.

Hani birileri tarafından hep CHP ikdidarlarına sürekli atıfta bulunarak, geçmişle ilgili hep kuyruklardan bahsedilir. Yurdum insanının bu günkü halini görünce, bir insan olarak elbette üzülmemek elden değildir. Hiç kimse mecbur kalmazsa sabahın erken saatinde kalkıp’ta saatlerce ekmek kuyruğunda beklemekten zevk almaz.

Hiç kusura bakılmasın İşci emekçi, köylü, esnaf, emekli vatandaşlar, hiç kimse halinden memnun değildir. Emekliler, Asgari ücretliler, EYT lilerin durumu ortadadır. Hep sürekli bu söylem ve geçmişle uğraşılarak sırf siyaseten suçlamayı alışkanlık haline getirmekle bir yere varılamıyor.

Halk ac susuz işsiz bir ekmeğe muhtaç hale düşürülmüş perişan vaziyette ve bankalara, kredi kartlarına boğulmuş bir şekilde, karamsarlık ve belirsizlikle yarına olan ümidini yitirmiş haldedir.

Ekonomik çıkmaz içerisinde olan vatandaşlara ülkenin içinde bulunduğu çıkmazı, güllük gülüstanlık gösterme çabaları vatandaşa bir kazanım sağlamıyor. Vatandaşın çoğunluğu perişan durumdadır. Lütfen kısır siyasi çekişmelerden ziyade vatandaşın dertleriyle dertlenmek sanırım daha iyi olacaktır.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.