Belediyenin kapıları değil, Çeneni kapat!

Yaşanacak olan başarısızlığa şimdiden kılıf aramaya hiç gerek yok. Başarı çaba ve güven ile elde edilir.Korkunun ecele faydası yoktur. Şayet 31 Mart’ta bir hüsran yaşanılırsa, bunun sebebi bu günkü parti yönetimini elinde bulunduranlardır.

Yayınlama: 08.03.2024
A+
A-

CHP’nin Afyonkarahisar Belediye başkan adayı Burcu Köksal, 6 Mart günü Seçim Koordinasyon Merkezinin açılış konuşmasında “Seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi’nin kapıları, DEM Parti hariç bütün siyasi partilere açık olacak” diyor.

Bu ayrımcı dil ve uslup, sözüm ona bir siyasetçi açısından kullanılabilecek hoş bir davranış şekli değildir. Ne demek seçildiğim taktirde, Belediyenin tüm kapıları felan kişiler için kapalı olacaktır. Sen kimsin yaa Allah aşkına.

Sen bir partinin veya bir zümrenin belediye başkanımı olacaksın. İşte Ülke bu güne kadar ne çekti ise, bu anlayış ve sizin gibi kafataşcılar yüzünden çekmiştir.

Bir belediye başkanı seçildiği andan itibaren, o bölgede o kentte yaşayan tüm halkın belediye başkanı olarak hizmet vermek zorundadır.

Bu ayrımcı dil kullanmanızdan dolayı, sen ve senin gibi düşünenleri nefret ve esefle kınıyorum. Türkiye halkı bir bütün ve  ülkenin gerçek unsurlarıdır.Ayrımcılığın her türlüsünü nefretle kınıyorum.

Ancak  yaşanan bu vahim açıklamayı, fırsata çevirmek isteyen, omurgasız bazı sözüm onlara gazeteci müsveddeleri, olayı başka yönlere çekme telaşı içerisine girerek işi bulandırma ve yine her zaman olduğu gibi entrika oyunlara götürmeye çalıştıkları bariz bir şekilde görülmeye başladı.

Utanmadan sıkılmadan bu gazeteci müsveddeleri, Neymiş efendim; CHP ye Belediye seçimlerini kaybettirmek için Burcu Köksal’a bu konuşmayı yapması için Sayın Kemal Kılıçdaroğlu talimat vermiştir diye iftira atacak kadar yüzsüzleşmişlerdir.

Şunu asla unutmayın; “Çamur at izi kalsın mantığı ile bir yere varamazsınız.” Yaşanacak olan başarısızlığa şimdiden kılıf aramaya hiç gerek yok. Başarı çaba ve güven ile elde edilir.Korkunun ecele faydası yoktur. Şayet 31 Mart’ta bir hüsran yaşanılırsa, bunun sebebi bu günkü parti yönetimini elinde bulunduranlardır.

Ülkenin her yerinde aday belirleme sürecini iyi yönetemediler. Adayları ben belirlemedim. Partinin bu gün’kü yönetimi belirledi. Bu işler ahbap çavuş ilişkileri ve bazı şeyler karşılığı aday belirlenmesiyle olmuyor. Halkın istem ve talepleri gözardı edildi. Aday belirleme sürecinde partilinin feryadını duymamak için kulaklarını tıkayanlar suçludur. Suçlu partili vatandaş değildir. Bazı adayları mecbur kalındığı için aday göstermiş olabilirsiniz. Vatandaş hizmet üretecek olanı iyi bilir ve elbette o adaya, siz istesinizde istemesinizde yeri zamanı geldiğinde desteğini sunacaktır. Bundan asla şüpheniz olmasın…

4-5 Kasım günü partinin kurultayın’da yapılanlar unutuldumu sanılıyor. Çamur atmaya kalkışanlar öncelikle kendileri dönüpte bir aynaya baksınlar.Kim kiminle hangi vaatler karşılığında, Sn Kılıçdaroğlu şahsında bir topluma vurulmaya çalışıldığını, elbette biz çok iyi biliyoruz. Ancak o imamın oğlu’da çok iyi bilsin…

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.