Millet, İktidarın Korkulu rüyası Akşener’i çağırıyor

İYİ Partinin 2. Olagan kongresi  Covit 19 pandemi şartları gereği, misafir davet edilmeden, sadece kongre üyelerinin katılımı ile 20 Eylül 2020 tarihinde Anfa Altınpark’ta açık havada gerçekleşti. Kongre açış konuşmasını gerçekleştiren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Biz hala buradayız. Her türlü engele, her türlü tuzağa, her türlü iftiraya rağmen; Biz hala buradayız ve dimdik ayaktayız! […]

Yayınlama: 21.09.2020
A+
A-

İYİ Partinin 2. Olagan kongresi  Covit 19 pandemi şartları gereği, misafir davet edilmeden, sadece kongre üyelerinin katılımı ile 20 Eylül 2020 tarihinde Anfa Altınpark’ta açık havada gerçekleşti.

Kongre açış konuşmasını gerçekleştiren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Biz hala buradayız. Her türlü engele, her türlü tuzağa, her türlü iftiraya rağmen; Biz hala buradayız ve dimdik ayaktayız!

 Neden hala buradayız biliyor musunuz? Çünkü arkamızda dağ gibi duran milletimiz var. Bundan tam 3 yıl önce, İYİ Parti’yi bu aziz millet kurdu. İYİ Parti’yi, çocuğunun okul derdine düşmüş anneler, borç batağında kaybolan babalar kurdu. İYİ Parti’yi, Traktörüne mazot, toprağına tohum alamayan çiftçiler, siftah edemeyen esnaf kardeşlerim kurdu. İYİ Parti’yi, eve ekmek götüremeyen emekliler, geçinemeyen asgari ücretliler kurdu.
İYİ Parti’yi, Ak Partili dayısı olmadığı için mülakattan elenenler, üniversite mezunu işsizler kurdu. İYİ Parti’yi, son bir umutla; memleketten ümidini kesmiş, hayalleri çalınan gençler kurdu.
İYİ Parti’yi hayatın her alanında horlanan, şiddet gören, öldürülen kadınlar, Oyun çağında gelin edilen, tacize, tecavüze uğrayan çocuklarımız kurdu. İYİ Parti’yi, iki yumruk arasına sıkıştırılan, bu vatanın has evladı Kürt’ler kurdu, Zaza’lar kurdu. İYİ Parti’yi, “Ali” dedi, “Hızır” dedi diye, Atatürk’ü sevdi diye, din düşmanı ilan edilenler kurdu.

Bu partiyi kuran, milletin ta kendisidir. İYİ Parti sizindir. İYİ Parti ezilenlerin, horlananların partisidir.
İYİ Parti özgürlük diyenlerin, huzur diyenlerin, mutluluk diyenlerin partisidir. İYİ Parti milletin ta kendisidir!

Milletimiz, 25 Ekim 2017’de bir kıvılcım çaktı. Bugün o kıvılcım Türkiye’nin tamamında yanan koca bir ateş oldu.
Bu ateş, sizin eseriniz.Her birinizle gurur duyuyorum. Çünkü o ateş, kolay yanmadı. Önce, “ortaya çıkamazlar” diyenler oldu. Çıktınız. Sonra, “kuramazlar” diyenler oldu. Siz kurdunuz,“Üç beş aya dağılıp giderler” diyenler oldu. Dağılmadınız, dağıtamadılar. Engellemek isteyenler oldu. O engelleri yıkıp geçtiniz.

Şu an,Pandemi şartları gereği, sizleri davet edemediğimiz bir kurultay yapıyoruz. Aklı bugün burada olan ve yüreği burada atanlar var…
Ekranları başında, radyoda, internette, sosyal medyada,bizi izleyen aziz milletimize selam olsun!
Anadolu bozkırında, kalbi her daim memleket için atanlara selam olsun.Toroslar’ın eteklerinde, iyi ve cesur evlatlarını bekleyenlere selam olsun. Mavi Vatan’ı kucaklayan Ege’ye selam olsun. Trakya’da yolumuzu gözleyenlere selam olsun. Karadeniz’in yaylalarından Ankara’ya, Altınpark’a kulak verenlere selam olsun! Ecdadımızı koynunda saklayan Ani’ye, Ahlat’a, Doğu Anadolu’ya, Güneydoğu’da bize kucak açan, İYİ’leri bağrına basan gül yüzlü çilekeşlere selam olsun!
Biz rahat uyuyalım diye, teröre göğsünü siper eden Mehmetçiğe selam olsun. Biz hastalanmayalım diye, pandemiyle gece gündüz mücadele eden sağlık çalışanlarımıza selam olsun!
Kendine, sözüm ona milliyetçi diyenlerin hor gördüğü, Atamın bize emaneti, cefakâr Türk tabiplerine selam olsun diyerek MHP lideri Bahçeli’ye göndermede bulundu.  21 yıldır hakkını arayan, ama haksızlığın alasıyla muhatap olan EYT’lilere selam olsun. Yürekleri bu ülkenin evlatlarını yetiştirmek için atan, 2019’da KPSS’de, her daim de mülakatlarda mağdur edilen ve bir türlü atanamayan öğretmen kardeşlerime selam olsun!
Her türlü tehdit ve baskıya rağmen, Hakikati seslendirmekten vazgeçmeyen, özgür basınımızın cesur mensuplarına selam olsun diyen İYİ Parti Genel başkanı Meral Akşener, bir göndermede Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’a yaptı. E tabi bir de kendini Saraya kapatıp, millete sırtını dönenler var. Milleti değil, eşi dostu zengin edenler var. İYİ Parti’nin yükselişini hasetle, kıskançlıkla izleyenler var. Milletin parasıyla sarayda sefa sürenler; size de selam olsun!
Türkiye, iyi yönetilmiyor. Ak Parti iktidarı, memleketin en önemli meselelerinde gösterdiği beceriksizliklere,her gün bir yenisini ekliyorlar. Aslında mese ne biliyormusunuz diye soran Akşener, Bunlar bu ülkenin, Türkiye Cumhuriyeti olduğunu unuttular. Milletin hazinesini damadına bağlayacak kadar ileri gittiler.Böyle olunca da, 83 milyonun alın terini, göz nurunu, kendi malları saymaya başladılar. O nedenle şimdi ayağa kalkın,millet bizi çağırıyorsa, oturmak olmaz. 3 yıl önce millet bizi, kıvılcım olarak gönderdi, büyüdük ateş olduk. Şimdi Millet bizi çağırıyor….

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.