NUR TOPU GİBİ İKTİDAR

Şu bizi yöneten siyasi iktidarımızın bütün yöneticilerine ve akıl danelerine hayranım. Dünya bizi boşuna kıskanmıyor, çünkü bizi yöneten üst ve alt akıllarının, öngörüleri, icatları, düşünceleri onların akıl uçlarından bile geçemez. Bizim yöneticilerimizin hiçbir vasıfları, Diplomaları, bir konu hakkında hiçbir bilgileri ve eğitimleri olmasa da, Allah tarafından zihinlerine anında nakşediliyor. Her olumsuzluğu, her musibeti hemen değerlendirip, […]

Yayınlama: 24.06.2020
A+
A-

Şu bizi yöneten siyasi iktidarımızın bütün yöneticilerine ve akıl danelerine hayranım. Dünya bizi boşuna kıskanmıyor, çünkü bizi yöneten üst ve alt akıllarının, öngörüleri, icatları, düşünceleri onların akıl uçlarından bile geçemez. Bizim yöneticilerimizin hiçbir vasıfları, Diplomaları, bir konu hakkında hiçbir bilgileri ve eğitimleri olmasa da, Allah tarafından zihinlerine anında nakşediliyor.

Her olumsuzluğu, her musibeti hemen değerlendirip, fırsata dönüştürüyorlar. Kimin torunları, kimin ümmeti şöyle bir geri dönüp düşünün hele. Bizim halkımız çok duygusal, çok yardımsever ve iyi niyetli saf insanlardır. Bir felaket olduğunda, bütün Anadolu salya sümük ağlayıp, incinen insanların acısını içlerinde en derinden yaşar.
Bir Deprem mi oldu, ülkenin en ücra köşesinden insanlar deprem bölgesine gidip elleriyle enkaz altındakileri çıkarmaya hazırlanır. Nasıl yardım ederiz demeye başlamadan, bizim sayın ve çok kıymetli ve düşünceli yöneticilerimiz. Bütün TV kanallarından, alt yazı geçilerek Banka hesap numaralarını seri halde geçerek yardım kampanyasını başlatmış bulunurlar. Anında her olayın en sıcak ve milletin kanının kaynadığı tam zamanında, yardım kampanyasını başlatıyorlar. CHP zihniyeti buna kem küm etsede halkımız, o zihniyeti yerin dibine sokup, iktidarımızla hem hal olup anında bütünleşiyorlar. O arada bir baskın seçim olsa yüzde doksan dokuz nokta dokuz doksan dokuzla yine halkın oyu alınmış olur.
Covit 19 diye bir meret çıktı, bütün dünya şaşkın, ters yüz olup, yörüngesini değiştirdi, bir daha aynı yörüngeye oturması olası bileme değil. Dünyanın bütün devletleri, işini kaybedenlere, aç kalanlara hemen milyarlarca, Avro, Dolar yardımı yaparak artistlik yaparken. Bizim zatı şahaneler duygusal halkımızın acısını paylaşmak için, hemen İban numarasını bütün kanallardan paylaşmaya başladılar. Ne gadder söz verseler de, birçok dala takılan maske dağıtımı maskeli bir şekilde, kimse anlayamadan maskelendi. Şimdi yine böyyük bir fırsat yakaladılar, maske takmayana 900 TL ceza, senmisin maske takmayarak masum insanlara hastalık bulaştıran. Her şeyi fırsata çevirmekte hiçbir millet, devlet akıl bizimkilerin eline su bileme dökemezler.

Şimdi siyasi iktidarımızın güya yanlış politikalarına karşı, bazı zibidiler zar zurt edip bir yerlerde güya karşı çıkıyorlar ya. Onunda hakkından gelecek icadı buldular. Kim ki Hükümetimizin istemediği bir protesto mitingi, Taş Ocağı karşıtları, Maden ocakları karşıtları, bundan sonra yiğitse bir dışarı çıksınlar. Hemen maliyenin vergi memurları Polisler iş başında, protestoculara kişi başına ben deyim 50 sen de 100 TL ceza keserek Ekonomimize anında katkı sağlıyorlar.
Bende işçi emeklisi olduğumdan kıdem tazminatı meselesini az çok bilirim. Neymiş bu kesintiler çalışanlar emekli olunca topluca alıp, ev iş yeri, çocuklarına bir güvence olacakmış. Birde kırmızıçizgimiz diye tuttururlar, kim dinleyecekse. Şimdi bizim iktidarımız öyle güzel düşüncelerle bu işi tam kökünden halletmek için yeni bir altılım başlattılar ki. Adamlar dini bütün çalışanlarımızın ahretlerini düşünerek, dünyada kimsenin aklına gelmeyecek Allah katında işler yapıyorlar. Çalışanlar 60 yaşına kadar kıdem tazminatını alamayacaklarmış ne güzel. 60 yaşından sonra 75 yaşına kadar öteki dünyada o güzel Hurilerle, aşna fişne yapmaları için o zamana saklıyorlarmış. Zaten bu dünya, bir deneme, sınama yalan dünya değimli, bize ahret lazım. Şimdi sen Cennete gittin, ne diyor İmam,Cennette hayal etmenin sonu yok ne hayal ediyorsan anında yaşamaya hazırsın.

Bizim insanlarımız yardımsever insanlardır, en gözde Huriyle beraber olacaksın, o güzel dilbere hiç mi bir hediye bir güzellik yapmayacaksın. Şimdi bu kimin aklına gelir, hangi dünya liderinin, hangi bilim adamının. Bizi yönetenlerin bir maaş yerine on maaş alıp, tuttukları her şeyin altın, para Dolar olsun dileklerimle.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.