Diyanet bütün kadrosuyla yağmur duasında

11 Aralık Cuma günü Diyanet bütün kadrosuyla yağmur duasına çıktı. Bir Tiyatro oyuncumuz işin ironisini yaparak bu olayla dalgasını geçti. Diyaneti arayarak masumca aman hocam yağmur duasına çıkacakmışsınız çıkmayın yağmur yağıyor ıslanırsınız. Şimdi hava raporları yağışları işaret ediyor ya. Hurafeye balıklama atlayıp inananların imanını tazelemek için Diyanet iş başında. Eğer bu Diyanetin duasıyla doğada bir […]

Yayınlama: 20.12.2020
A+
A-

11 Aralık Cuma günü Diyanet bütün kadrosuyla yağmur duasına çıktı. Bir Tiyatro oyuncumuz
işin ironisini yaparak bu olayla dalgasını geçti. Diyaneti arayarak masumca aman hocam yağmur duasına çıkacakmışsınız çıkmayın yağmur yağıyor ıslanırsınız. Şimdi hava raporları yağışları işaret ediyor ya. Hurafeye balıklama atlayıp inananların imanını tazelemek için Diyanet iş başında. Eğer bu Diyanetin duasıyla doğada bir değişiklik iyilik ve güzellik olacaksa, çok söylenecek iş var.
Madem duayla Allaha yalvarmakla, din Kitaplarından ayetler okumakla, Allah bizi duyacaksa
hiç durmayalım. Hemen yüz binden fazla kadrosuyla Diyanet şu dünyamızı kasıp kavuran Covit Koronayı yok etsin. Öyle bir dua gücünüz varsa, yalvarın da yeryüzündeki bütün kötülükler son bulsun. Fakiri, fukarayı bu kış gününde evsiz barksızlara bir çatı açsın. Gece kursağına bir lokma düşmeden aç yatan çocukları doyursun. Haksızlığa, hukuksuzluğa, yolsuzluk ve yoksulluğa hemen dualarıyla bir çare eylesin. Diyanet önce Din adına Kuran kurslarında, Tarikatlarda küçücük çocuklara tecavüz eden dinli imanlı ağzı dualı sapıkları Cehenneme göndersinde iyice yansın pezevenkler. Hiçbir 
iş yapmadan günde sadece bir saat Allah adına ezan okuyan, İmamların haksız kazancını kessin. Artık yalanla, dolanla, talanla, iftirayla doğru insanlara kötülük edenlerin başına bin bela eylesin. Şu günlerde görüşülen asgari ücreti, bir ailenin insanca yaşayabileceği bir düzeye çeksin. Bu ülkede her şey Dolara ayarlanmışken, asgari ücret bin Doların altında olmasın diye dua etsin.

Haksız kazanç sağlayanların, çalışmadan üç beş yerden maaş alanların bütün mal varlıklarına el konulsun. Şimdiye kadar kim devleti dolandırmış ise, ihaleyle ve kamuyu soyarak haksız gelir ettiyse, yazsal faiziyle geri kamuya devredilsin.

Diyanet önce kendi haksız kazancını, son model Mecdeslerini, din, iman, Allah adına
yalanlarına, iftiralarına bir son versin. Din, iman sahiplerine başkalarının ne yapacağını değil
kendilerinin iyi, temiz, doğru insanlar olması için dua etsin. Açık saçık giyinenleri, içki içenleri, inanan, inanmayanlarını sorgulamayı bırakıp, kendilerine bir çeki düzen versin. Kendi gibi olmayan, inanmayanları düzelmek için değil önce kendilerini düzgün insan olmaları için kuvvetli dualar etsin.
Diyanet kendini düzeltsin, din iman sahiplerini normalleştirsin, ötekiler zaten iyiler iyisi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.