PANDORA KUTUSU 2

Değerli okurlarım ! Bu gün yine köşe yazıma PİR SULTAN ABDAL’ın Yürü bre Hızır Paşa adlı deyiş ile başlamak istiyorum. Çünkü bu günlerde çok Hızır paşalar türedi. Bir kısmı da “Hınzır” paşa rolünü üstlendi.   Yürü bire Hızır Paşa Senin de çarkın kırılır Güvendiğin padişahın O da bir gün devrilir   Nemrud gibi Anka n’oldu Bir sinek havale oldu […]

Yayınlama: 07.05.2022
A+
A-

Değerli okurlarım !

Bu gün yine köşe yazıma PİR SULTAN ABDAL’ın Yürü bre Hızır Paşa adlı deyiş ile başlamak istiyorum. Çünkü bu günlerde çok Hızır paşalar türedi. Bir kısmı da “Hınzır” paşa rolünü üstlendi.

 

Yürü bire Hızır Paşa
Senin de çarkın kırılır
Güvendiğin padişahın
O da bir gün devrilir

 

Nemrud gibi Anka n’oldu
Bir sinek havale oldu
Davamız mahşere kaldı
Yarın bu senden sorulur

 

Şah’ı sevmek suç mu bana
Kem bildirdin beni Han’a
Can için yalvarmam sana
Sehinşah bana darılır

 

Hafid-i Peygamber’im has
Gel Yezid Hüseyn’imi kes
Mansur’um beni dara as
Ben ölünce il durulur

 

Ben Musa’yım sen Firavun
İkrarsız Şeytan-ı lain
Üçüncü ölmem bu hain
Pir Sultan ölür dirilir

 

Bakın bir kişinin siyasi hayatı kendini bağlar. Yaşam şekli veya yaşam biçimi kendinin sorunudur. Ancak siyasi etik gereği bir yerin yerel yönetimlerde Belediye başkanı olarak görev yapıyorsanız, o bölgede kalmakla yükümlüsünüz. O bölgeye hizmet yapmak zorundasınız. O ilin gelirleriyle orada burada dolaşarak milletin emeklerini çarçur etme hakkınız yoktur. Ve olamaz..

Babanız veya Gulbeddin Hikmetyar ve ingiliz furyanız, size özel uçak aldıklarında istediginiz yerleri dolaşırsınız.Daha fazla şansınızı zorlamanın anlamı olmadığına inanıyorum. Çünkü sekter davranarak kendi başarınız olarak görmeyin. İster kabul edin ister kabul etmeyin, bu başarıların ilk adımı 2008 de Cumhuriyet Halk partisi yönetimi tarafından onaylanarak,Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun çalışmalarıyla, Ankara da yapılan yolsuzluklardan başlayarak, daha sonra Deniz feneri gibi çalışmaların sonucu olarak, İBB adaylığıyla oyların artışı çok fazlasıyla görülmüştür.

2019 da birçok partilerin aday göstermemesi üzerine seçim kazanma hakimiyeti sağlanmıştır. Kimse kendini kaf dağında görmesin ederi kadar davransın. Görevi kadar da hareket etsin. Bazı yalaka ve yüzsüz takımı sağda solda havlayarak köpekleşmeye başlamışlar.

Havlayan köpek dişini göstermez mert olur namert olmaz. Ben açık olarak her yerde ve her ilde geziyorum. Herkes’de bunu görüyor. Evet ben havlayan hiç bir itten korkmadım. Hele hele etrafımızı sarmış olan köpeklerden emirde almam ve görüşte paylaşmam. Ben tek bir kişiyi tanırım her konuyuda onunla paylaşırım ve görüş alışverişinde bulunurum…

Şimdi gelelim “Pandora Kutusu 2 sorularına

​1- Sayın Bülent Tezcan ( Peninsula şirketler grubu ) sahibi ile tanışıyormusunuz? İlişkiniz nedir…

2- Eski belediye başkanı Mümin Kamacı ile aranızda bir sorun varmı? Varsa niçin oluştu…

3-​ Sayın Bülent Tezcan, ZBT inşaat firması’nın sahibi ile Belediye başkanı arasındaki ilişkiyi biliyormuydunuz? Veya tam 15 ihalenin nasıl verildigini, bölge Milletvekili olarak ve Belediye başkan adayı gösterilmesinde büyük emek veren biri olduğunuz için sorma gereği duydunuzmu ?

Bülent bey: Bu soruların hepsinin karşılığı umarım vardır. Çünkü; daha beklemede olan çok soru ve çok cevap sizi bekliyor. Bu işler yurt dışında, kendinize yandaş yaratmaya benzemez diyor ve haftaya tekrar okurlarımızla ilkgunhaber.com’da görüşmek dileğiyle hoşca ve dostca kalın….

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.