KARUN SARAYI VE KIRK HARAMİLER

Degerli okurlarım ! ​Yapılan ​bazı haksızlıkları sizlerle paylaşmam gerektigi için, bu hafta Pandora kutusu’na ara vermek zorunda kaldım. O kutuyu sonuna kadar yazacağımdan emin olabilirsiniz. Tabi’ki bunun sonucu’da birilerinin maskesinin düşmesi olacak demektir.   Şimdi gelelim Karun sarayına: Zenginlik farklı birşeydir. Doyumsuzluk ise hastalıktır. Soygun farklı bir eylemdir. Hırsızlık ise çok kötüsüdür. Helal yemek alın teri olduğu için vicdan […]

Yayınlama: 22.05.2022
A+
A-

Degerli okurlarım !

​Yapılan ​bazı haksızlıkları sizlerle paylaşmam gerektigi için, bu hafta Pandora kutusu’na ara vermek zorunda kaldım. O kutuyu sonuna kadar yazacağımdan emin olabilirsiniz. Tabi’ki bunun sonucu’da birilerinin maskesinin düşmesi olacak demektir.
 
Şimdi gelelim Karun sarayına:
Zenginlik farklı birşeydir. Doyumsuzluk ise hastalıktır. Soygun farklı bir eylemdir. Hırsızlık ise çok kötüsüdür. Helal yemek alın teri olduğu için vicdan rahatlığı ile yutulur. Haram ise, vicdansızların alıştığı yalan söylemiyle kurtulur.
Çok laf yalansız çok mal, para, haramsız olmaz ? Doğrudur.
İster parti liderleri ister politikacılar, her söyledikleri yerinde ve doğrumudur sizce ? Asla inanmayın tamamen yalan üzerine kurgulu bir hayat’a sahip oldukları için, bu Halkı kandırmak için egitilmiş birer yalan makinesi olmuşlardır. Ülke yangın yeri millet aç perişan durumda, hayatında’ki yaşamından kısıtlamalara maruz kalmış durumda, çoçuklarının yüzüne bakamaz haldey’ken Saray Karun’u ve kırk haramileri yetmiyormuş gibi, yandaşları yaşantılarından hiç bir ödün vermeden saltanat içinde lüks hayat içinde yaşantılarına devam ediyorlar. Bunun adına’da dünya bizi kıskanıyor diyebiliyorlar.
Hemen soralım o zaman, bırakın dünyayı yokluk’ta ülke olarak kaçıncı sıradayız.Ona nasıl bir yalan uyduracaksınız?
Tabi bir gerçegi söylemek gerekirse, bu saltanatı sadece Saray yaşamıyor. Parti liderleri, Milletvekilleri, Belediye başkanları , MYK üyeleri ve İl Başkanından tutun, ilçe Başkanlarına kadar bir çoğu bu saltanatın içindeler.
Partilere dağıtılan Hazine yardımı kimin parası ? Halk’tan toplanan yardımlar kimin parası ? Halkın ödediği vergiler kimin parası ? Tabiki halkın parasıdır. Bu gelir ve giderlerin hesabını vermiyen her kim olursa olsun, hangi zihniyet olursa olsun, haramilerden veya hırsızlardan elbette hesap soramaz.
Çünkü onlarla ya bir bağı vardır. Yada o haramilerle ortaktır. Her kes ülkedeki mevcut soyguncu ve hırsızları biliyor. Asıl bilnmiyenleri tespit ederek, sorumlu parti liderlerine bilgi verilmesine ragmen o kişiler hakkında, her hangi bir işlem yapılmıyorsa ?
Yetmiyormuş gibi yaptıklarına göz yumularak, hala etkili göreve atanması yapılıyorsa, işte o zaman “Tuzun” hepsi kokmuş demektir.
İşte o baştakilerin var olan yalakaları, yapılan bütün uyumsuzlukların içinde ve kimse kendini kandırmasın diyoruz. Bütün pislikleri donunda saklayanlar, başkasından hesap sorma cesaretini bulamaz. Geçmiş ile gelecek arasında mücadele vermek her 
kişinin yapacağı bir iş degildir. Yapan olursa işte o kişi gerçek anlamda bir devrimcidir ve ona sahip çıkmak gerekir diyor ve hataya tekrar ilkgunhaber.com’da görüşmek dileğiyle hoşca ve dostca kalın diyoruz. 
 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.