GERÇEK BİR DEĞİŞİM’Mİ, YOKSA İHANETİN OYUNU’MU ?

Sen İmam hatipli olabilirsin, ama bu milleti ve bu partiliyi kandıramazsın. Dağdan gelip bağdakini kovamazsın.Sen değil, senin ağa babaların gelse bile CHP sinin bir kedisini dahi yerinden oynatamazsın. Bunu iyice kafana sokmanı isterim.

Yayınlama: 02.07.2023
A+
A-
Değerli Okurlarım; Uzun bir aradan sonra tekrar yazılarıma başlamak üzre Sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu paylaşmak isterim.
Öncelikle bu zor yaşam ve yoksulluk koşullarında, sizlere sağlık ve sihhatler dilemekten başka ne yapabilirim? Varlık para dilesem’de olmaz. Çünkü bu iktidar para ve mal vermez. Yoksul ve dilenci bir toplum yapısı yaratılarak, kendine biat eden bir toplum yapısını mecbur kılarak, seçimler anında ufak tefek vaatlerle onların oyunu almak için yapılan basit bir taktiktir. Ne yapalım mualesef bu bahsı geçen topluluk yapısı’da ona inanıyor.
“Gelelim Muhalefet ve onun oyuncularına”
 2018 Tarihi itibariyle başlayan bir ittifakla Cumhuriyet Halk Parti Genel Başkanı Parti içinde MYK ile iştişare ederek 15 Milletvekilini hiç ismi cismi olmayan yeni kurulmuş Halkın güvenini dahi kazanmamış İYİ parti Meclis’de olsun diye destek verirken, işte o gün birileri tarafından Meral Akşener’e ortalığı karıştırmak için kurdurulup, hazırlamış yönlendirilmiş olduğunu ben defalarca yazdım ve karşılıklı konuştum.
Fakat o dönemde CHP de bütün üst kurul üyeleri, yani MYK üyeleri Milletvekilleri ve Belediye başkanları olmak kaydıyla aday olmak isteyen herkes,genel ve yerel seçimleri kazanmaları için tam destek vererek, Genelbaşkana tarihin en büyük devrimini yaptı diyenler, o günden itibaren ihanetin tuzağını kurmaya başlamışlar.
2019 Yerel seçimlerinde Büyük şehirlerde ve bir çok yerde, HDP aday çıkarmayarak, Kürt seçmenin oylarıyla CHP 11 Büyükşehiri ve bazı ilçeleri kazanmış oldu…..
Bu seçim sonuçlarından İYİ Parti ve onun havaresi kendilerine bir paye çıkaramazlar. 
Sözüm ona oluşturulmuş olan bu ittifak’la 2023 seçimlerin’de, bu sürmene 5 lisi olan Partiler, CHP sinin sırtından geçinen birer boş sandıktan İbaret olduklarını, attıkları palavraların karşılığının olmadığını, açık ve net olarak ispatlanmış ve görmüş olduk.
Tabi bu kadarla bitmedi. Cumhurbaşkanlık seçimi Kampanyası sırasında anonslarda Cumhurbaşkanı yardımcılarımız diye çağrılınca, her biri ayrı bir havaya giriyorlardı. Bir birlerine sayın Cumhurbaşkanım diye hitap ediyorlardı. Seçim bitti sonuç yenilgi yaşandı. Çünkü dünyanın hiç bir yerinde, bir kimse hırsızlığının önüne geçememiştir…
Peki hangi akla dayanarak kendinizi köşeye çekerek, iyi olur haktan kötü olur kuldan misali, bir partinin Genel Başkanına karşı istifa çağrısı veya değişim çağrısı talebinde bulunarak, ortalığı bulandırabiliyorsun. Sen İmam hatipli olabilirsin, ama bu milleti ve bu partiliyi kandıramazsın. Dağdan gelip bağdakini kovamazsın.Sen değil, senin ağa babaların gelse bile CHP sinin bir kedisini dahi yerinden oynatamazsın. Bunu iyice kafana sokmanı isterim.
CHP sini yönetecek bu partide yüzlerce cevher ve onlarca yiğit neferi vardır. Değişim yapılmıştır yeterlimi tabiki hayır…. 
Daha yapılması gereken değişimler olmalımıdır. ? Evet hemide çok acil bir şekilde yenilenme yapılmalıdır. CHP’nin Genel Başkanı ivedikle koordinatörleri ve danışmanları görevlendirmelidir.
Sn. Genel Başkana söylemiştim bir gün yaptıklarından arınmak isteyen birileri koltuklarından olunca, ilk olarak onlar size karşı kılıç kuşanacaklar. Gemiyi terk eden fareler gibi karaya kaçacaklar…..
Yüzü ıslaklar, Ağzı köpüklüler, Karğa Sesliler varsın istediği kadar bağırsınlar istediği kadar oyun kursunlar,elbette doğru duvar yıkılmaz. O tür kişiler hem Haktan Hemde Halktan belasını bulur. Biz burdayız açık ve nettiz. Ne gerekiyorsa bu partili elbette en iyisini yapar. CHP’si bu oyunculara ve bu tezgahçılara kalmamıştır. Aklını başına alsınlar kimseyi test
etmemeleri daha doğru olur. Birde değişim isteyen bazı Borozancı Belediye başkanlarına diyeceğim şu, bu kişiler önce kendilerine baksınlar….
15,20,25,30,35 yıldır bulundukları yerlerde  Milletin sırtına binerek kanını emenler onlar değişimi yapsınlar, sonra kalkıp başkasına önersinler.
Bazende gazeteci geçinen ve kendini duayen gören bazı kalemşörler vardır. Bunları biz çok iyi biliyoruz. Bu kişiler günlük kimin yanında olacaklarını vicdana göre degil’de, cüzdana göre hareket edenle bir oldukları için, onların kimin adına konuştuğunuda biz çok iyi biliyoruz. Haftaya tekrar ilkgunhaber.com’da yazının devamında buluşmak üzere Hoşça ve Dostça sağlıkla kalın.  

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.