Millete Ferman Yazmayın, Derman olun

Milletvekilleri öyle çalışmaların içindeler’ki algı ve uyutma Politikası gütmektedirler. Bu konuda başarılarını’da iyi gösteriyorlar. Tabi bir kandırmacadır almış başını gidiyor.

Yayınlama: 03.10.2022
A+
A-

Değerli Okurlarım !

Yaz tatillerini bitiren ağa takımı olarak görünen parlamenterler,nihayet tekrar görevlerine başlıyorlar. Halkın kandırılmasında büyük görevler üstlenen ve ustaca yalan üreterek ferman yazan vekillerimiz’de, Ekim ayında 27 Dönem Altıncı yasama yılının çalışmalarına başladılar. Bu sonuncu yasama döneminde bakalım Millete hangi Fermanları uygulayacaklar.

Milletvekilleri öyle çalışmaların içindeler’ki algı ve uyutma Politikası gütmektedirler. Bu konuda başarılarını’da iyi  gösteriyorlar. Tabi bir kandırmacadır almış başını gidiyor. Milletvekili kağıt üstünde milletin vekili olarak görünüyor.

Ama ne hikmetse : Gelir ve menfaat konusu olunca, onlar yani Milletvekilleri asil oluyor. Yani Milletin vekili gibi görülüyorlar….

Türkiye’de Milletvekilliği, Anayasanın İmtiyazsızlık ilkesine Aykırı bir konumdadır. Hele iki yıl milletvekilliği yapması halinde, Emekli olup on binlerce maaş alması vicdana aykırı olmasından öte, milletin sırtında geçinmek demektir.

Milletin hakkını yiyip sonradan helal lokmadan söz etmek, Halk arasında söylenen en iyi kelime akıl fukaralığı demektir. Halbuki Milletvekili olmadan önce hangi işi yapıyorsa o işten Emekli olması ahlaki ve etik olanıdır. 

Peki yapıyorlar mı? Milletvekilleri TBMM de bir birlerine laf yetiştirmek için adeta yalan ve asparagas söylemlerde bulunuyorlar. Fakat onların menfaatleri üzerine, her türlü çıkarlarına yönelik bir kanun teklifi olduğunda hepsinin oy birliğiyle elleri havada ağızları tavada oluyor.

Sizce dürüstlük bumudur? 

Ahlak bumudur? 

Siyaset bumudur?

Bunların terazilerini iyi ölçmeniz gerekiyor.O nedenle pirim vermeyin.Yukardan birilerinin talimatıyla gelenlere oy vermeyin. Halk olarak kendi içinizden çıkartın seçin ve karşılığını almadığınız zaman hesabını sorun.

Belediye başkanları da aynı keza, bunlar seçildikten sonra, bırakın halkın arasında olmayı, telefonlarına bile bakmıyorlar. Kısa sürede zenginleşenleri bir tarafa bırakın, yedi yetmiş sülalesinin geçimini Halkın ve garip gureba nın sırtına yükleyenlere’de iyi dikkat edeceksiniz….

O nedenle seçeceğiniz kişide NİCELİK DEGİL, NİTELİK ARAMAK en doğru karar olur sanırım. Taktir sizin diyor ve bu hafta’ki yazımı noktalamak istiyorum. Haftaya Tekrar İLKGÜN’de korüşmek dileğiyle hoşca ve dostca kalın…

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.