“PANDORANIN KUTUSU – 6”

Şimdi yazacaklarım birilerinin nasırına basmış gibi zıplayacaklarını Tahmin edebiliyorum. Yurt dışından sorumlu Genel Başkan yardımcısı olan şahıs yaptığı konuşmasında yurt dışı örgütlerine seçme hakkı? olan gurbetçilere lütufmuş gibi seçilme hakkı da get

Yayınlama: 14.11.2022
A+
A-

Değerli Okurlarım !

 
Öncelikle toplumsal yaşam biçimimiz önceliğimiz olmalıdır.Bazen birileri kendi çıkarları ve art niyet emelleri için Toplumsal ve siyasal yapılanma düşüncesini göz ardı ederek Demokrasi kelimesini ağzından düşürmeden sadece yalan ve düzmece hayatını sürdürmek için her türlü oyun peşinde olanlar hiç bir zaman Halkın yanında olmadıklarını yaptıklarıyla ispat ediyorlar.
Şimdi yazacaklarım birilerinin nasırına basmış gibi zıplayacaklarını Tahmin edebiliyorum. Yurt dışından sorumlu Genel Başkan yardımcısı olan şahıs yaptığı konuşmasında yurt dışı örgütlerine seçme hakkı​ olan gurbetçilere lütufmuş gibi seçilme hakkı da getiriyoruz diyor.  
Bilmediği bir şey vardır.  Yurt dışı örgütlerinde seçme ve seçilme Hakkını vermek için öneri 2007 yılında teklif edilerek parti içinde önemli birileri çalışmalara başladığında senin o çalışmalara hayalin yetmiyordu. Yurt dışında yaptığın çalışmalar işte gün ışığı gibi ortadadır.Yurt dışında seçimle değil geçimle atadıklarının veya üçte bir üye sayısıyla yaptığın seçimle, seçilen birlik başkanları hakkındaki iddialar ortadadır. Bu nedenle örgütler bölünmüş parçalanmış durumda olduğunu görüyoruz ve duyuyoruz.
Senin sayende sendika seçimleri bile karıştı. Aynı zamanda partinin öz evlatlarını  ötekileştirip yer verilmemekle birlikte, hiç emeği olmayanlar, her türlü oyunun içinde olanları yani  para babası olanları seçtirmenin mimarı olmanız konusunda, elbette hiç kimse elinize su dökemez. 
Bir diğer yandan Genel Başkanın ağzından yalan yere kurgular yaparak, yok onu uzak tutun benden, yok bunu uzak tutun benden yalanlarını uyduracağınıza, yüz yüze gelir mertçe konuşursunuz. Ama ben her söylediklerini soruyorum araştırıyorum bakıyorum, altında kocaman bir yalandan başka bir şey çıkmıyor. Çünkü ağzından çıkan hiç bir kelimenin doğru olup olmadığını düşünmeye değer bulmuyorum.
Bak uzakta gazel okuyup durma, başta sen olmak üzere, ben herhangi bir kimseden görev istemem benim görevim bana yeter ve artar, sen merak etme, ben görev istersem alırım. Sen değil hiç kimsenin engel 
olmaya gücü ve aklı yetmez bunu bilmeni isterim.
Gelelim PANDORANIN KUTUSUNDAKİ SORULARA ?
*1-Bülent tezcan İzmir de İddianamesi bulunan ifade veren kişilerin gördüğü denilen bir Çanta dolusu Para ile oradan ayrıldığınızda o çantanın senin elinde görüldüğü söylenen PYD/FETÖ İddiasının soruşturma dosyasının no: 2017 / 135041 olduğu doğrumu dur?
*2-Kuşadası Belediye başkanlığı seçimlerinde, seçilmesinde Hukuken Engelleri olan, hakkında çok ciddi iddialar olan Ömer Günel’e hangi koşullarda yardımcı oldun. Gerçi kılıfın hazır ama kapatamazsın….
*3-Kuşadası Belediyesinin bütün dava dosyalarının Damadınız ve Kızınızın Hukuk bürosu baktığı biliniyor etik olmamakla birlikte senin için sorun teşkil etmemektedir. En son Eylül ayında Kuşadası 3-Asliye
Hukuk Mahkemesinde 2021/440  Esas sayılı dosyaya teklif Usulü ile = 150,537,50 TL Karşılığında Damadınız Umut Yaşar’a verildiğini bilginiz dahilinde olduğu söylemine ne diyeceksiniz? Tabii diyecek bir sözün varsa ?
 
Bu gün’de yazımı Yunus Emre’nin bir şiiri ile sonladırır’ken, şimdiden herkese Hoşça ve dostça kalın diyorum.
Gezdim Halep ile şam’ı / Eyledim ilim talep
Meğer ilim bir hiçmiş /illa edep illa edep
Girdim ilim meclisine / Eyledim kıldım talep
Dediler ilim geride / illa edep illa edep…
Edep yoksa birinde,  Neylesin Halktaki Talep…

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.