AHDE VEFA YERİNE, ÇEVRİLEN GİZLİ OYUNLAR

Feto aşığı Bülent Tezcan firar imamlarla, sofra kurup poz verirken, acaba Sayın K.Kılıçdaroğlu’nun altını oyarak, fetocularla dostluğunu bu günler için mi kuruyordu.

Yayınlama: 06.08.2023
A+
A-
Ahde vefa denilen bir kavram vardır.Bu kavram; insani açıdan bakacak olursak toplumda yeri ve önemi çok büyüktür. Bir insan olarak biz atamızdan, soyumuzdan, örf ve ananelerimizden öğrendiğimiz, ahlak kuralı açısından olmazsa olmazlarımızdandır.
 
Ve lakin sanırım birileri bu terbiyeyi almamış gözüküyor. Bu tür insanlar balık hafızalı oldukları için, sanırım erken unutuyorlar. Veya makam mevki hırsına kapıldıkları için, geldikleri yeri bir anda unutarak, birlikte yol yürümüş oldukları kişiye oyun kurarlar.
Yani o kişiyi nasıl yok edeceklerinin planı çerçevesinde oyunlarını oynamaya başlarlar. İşte tam burada ahde vefa denilen kavram ne hikmetse birden unutulur. Vefasızlık başlar… 
 
Size bazı örnek ve belgelerle vefasızlıkları açıklamak istiyorum:
Yukarıdaki resime iyice bakın ve gördüklerinizi birazcık düşünmenizi isterim. Bunları daha önceden tanıyan ne kadar partili vardır? Veya bu kişileri toplumda kaç kişi tanıyordu ?
Bence çok tanıyan yoktu.
Bunlar CHP’si içerisinde Sayın K. Kılıçdaroğlu’nun Genelbaşkanlığı döneminde gündeme geldiler. Peki bu doğru bir kararmıydı ? Elbette tartışılır ve düşünülmesi gereken önemli bir durumdur. Bugün olup bitenleri izlerken, kimlerle birlikte yoldaşlık yaptığımıza, kimlere hizmet ettiğimize, şaşmamak elde değildir…. 
Bizler; partimize vatan ve millet sevdalısı olarak oy verirken,diger taraftan bunlar servetlerine servet katmak için, Fetocularla kol kola poz verenler’de varmış. Şimdi’de bunlar bol keseden atıp tutuyorlar… Yok değişim, yok yenilikçi olmakmış, yahu sizde bunları talep etme yüzü varmıdır? Sizde hiç utanma, ar edep denilen bir olgunluk yokmu hiç, ayıptır yahu….
Başkası sizin yerinizde olsa, olduğu yerden ve makamdan hemen istifa eder . Ondan sonra talepte bulunursunuz. O zaman adaymı olacaksınız, değişim’mi yapacak veya zoom toplantılarımı yapacaksınız. O zaman gider kendi gücünüzle hareket edersiniz. Partinin ve milletin verdiği oyların gücüyle, oyun ve entrikalar içerisine girmeye kalkışmayın.
Her yerde görüştüğüm partililer veya oy veren seçmenler, sizin bu oyunlarınızdan sonra Sayın K. Kılıçdaroğlu’na daha çok bağlılığını göstermişlerdir. Sizi ve sizin gibilerini Parti nezdinde halk nezdinde, kara listeye aldıklarını açık dille ifade ediyorlar….
Parti içinde sizi bu konumlara çıkarmak için oy veren kurultay delegelerini eleştiren İL ve İLÇE yöneticilerimiz vardır. Hatta  bazı öneriler gelmektedir. Tüzük değişikliği yapılsın bundan sonra kurultaylar, sadece İL Başkanlarıyla yapılsın tezini ortaya atmaya başladılar….
Hele içinizden bir feto sevdalısı vardır’ki deme gitsin. Aydın ve çevresinde namı diyar salmış, bir Bülent Tezcan vardır’ki sormayın gitsin. Adamın işi gücü entrika ve çıkar sağlamak… Hadi bakalım, gelin’de bu tür insanlara güvenin.  Nasıl güveneceksin kardeşim bu insanlara…
Gariban Askerler, feto yüzünden çekmediği kalmaz’ken, Asya bankın önünden geçenler tutuklanırken, Bilmeden fetocu biriyle selamlaşanlar tutuklanıp ceza evine gönderilirken, evine ekmek getirmek için fetocuların iş yerinde çalışıyorsun diye tutuklananlar varken, Feto aşığı Bülent Tezcan firar imamlarla, sofra kurup poz verirken, acaba Sayın K.Kılıçdaroğlu’nun altını oyarak, fetocularla dostluğunu bu günler için mi kuruyordu.
Karar siz değerli Halkımızın ve Partilimizin. Bir daha böylesi vahim sonuçlar doğuracak kişilere, pirim verip vermemek, siz yetkili kurul olan Kurultay delegelerimizin kararıdır. Yetkiyi doğru kullanmazsanız, partililerde bunun hesabını sizden sorar. Daha ne diyeyim. Haydi kalın sağlıcakla… Haftaya ilkgunhaber.com’da görüşmek dileğiyle, hoşca ve dostca kalın….

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.