SONBAHARIN DÖKÜLEN YAPRAKLARI

Yılın dört mevsiminin kendine has özellikleri ve güzellikleri vardır. Sonbaharın güzellikleri ise sararan ve çürüyen yaprakların dökülmesidir. Yani ayıklanarak yeni bir iklime hazırlanmış olmaktır.​ Her yılın güzelligi gelecege dair umutlanmaktır. Her ayın güzelligi ise vermiş olduğunuz mücadelenin karşılığını almaktır. Her günün önemi ise yenilikler yaratarak yenilikçi olabilmektir. Haydi gelin, şimdi bakalım sonbaharın dökülen yapraklarına! Mevcut iktidar yapılanma şeklinden güç […]

Yayınlama: 10.10.2021
A+
A-

Yılın dört mevsiminin kendine has özellikleri ve güzellikleri vardır. Sonbaharın güzellikleri ise sararan ve çürüyen yaprakların dökülmesidir. Yani ayıklanarak yeni bir iklime hazırlanmış olmaktır.​

Her yılın güzelligi gelecege dair umutlanmaktır. Her ayın güzelligi ise vermiş olduğunuz mücadelenin karşılığını almaktır. Her günün önemi ise yenilikler yaratarak yenilikçi olabilmektir.

Haydi gelin, şimdi bakalım sonbaharın dökülen yapraklarına!

Mevcut iktidar yapılanma şeklinden güç kaybedince,etrafındaki basın fareleri birbir ağız degiştirme rölüne giriyorlar. Yandaş kanalları ve yandaş basında yaptıkları açıklamalarla bir nevi yeni yandaş olmanın yollarını arıyarak gülünç hale düşüyorlar.

Birde politikacıların durumuna göz gezdirelim… Mevcut iktidarın vekilleri’de gidecekleri yerleri aramaya başladılar bile kimisi A partisinin vekilleriyle kimisi B partisinin vekilleriyle yandaş ve yoldaş olmanın gayreti içindeler.

İşte politikacıların geldiği nokta ve gelecek kaygısı nasıl çırpındıklarına şahit olabiliyoruz. Sizce ne garip bir şey degilmi? Tabi muhalefet partileri transfer yapmanın peşine düşmüşler. Mevlana kapısı gibi, gel bana, kim olursan ol yeterki gel bana diye bir beklenti içerisindeler. Acaba hiç akıllarına geliyormu? Bunlar denenmiş, bunlar mevcut iktidarın veya muhalefetin var olan milletvekilleridir. Parti yöneticileridir. Bunlara partilerinde yervermeden,yeni bir kadro yeni bir yönetim yeni bir iktidar biçimi ortaya koymak için çaba gösteren hangi partiler vardır?

Gören veya bilen varmıdır ? ((HAYIR YOK))

Şöyle hafızamızı bir yoklayalım. İyi parti lideri gezip duruyor denendimi evet denendi. Bakanlık yaptı 28 şubat kararlarına ve en önemlisi failli mechul cinayetlerin dosyalarını kapatmasının altına imza atarak meşhur oldu.    TBMM Başkan vekilligi yaptı dört ayrı parti de görevlerde bulundu.

Gelecek partisi lideri denendimi? Evet denendi… Bakanlık yaptı ve başbakanlık yaptı,yüzü eskidimi eskidi. Sonrada ben şunu söyledim bunu söyledim hadi ordan, o partinin kurucu danışmanıy’ken iyiydi şimdi ne oldu ?

Deva partisi lideri denendimi? Evet denendi… Başbakan yardımcılığı yaptı. Bakanlık yaptı o zaman aklınız nerdeydi kimi kandırıyorsunuz. Cicim aylarınızda söylemediginiz yalanlar kalmadı. O zaman mevcut iktidar liderini yere göge sığdıramıyordunuz. Eeee şu an tabi’ki SONBAHARIN YAPRAKLARI gibi döküldünüz döküleceksiniz. Başka careniz kalmadı bu MİLLET’in işini bilmesi gerekir. 

Şu anda denenmemiş tek lider ! Cumhuriyet Halk Partisi lideri Kemal kılıçdaroğlu’dur. Parti içinde yeni bir kadro, yeni bir siyaset anlayışı, dürüst ve liyakat esaslı ön seçim yöntemiyle,Halkın teveccüh göstererek,halkın içinden seçilecek kişilerin yer alması durumunda, İKTİDAR yolunda yürüyen tek parti kuşkusuz CHP’dir.

Halkın içinde olan biri olarak görüyor ve gözlüyoruz. Bana söylenen tek bir söylem vardır. Cumhuriyet Halk partisinde GENELBAŞKAN haricında bütün A takımının degişmesi, gelecekte iktidara yürüyüşün daha net ve istikrarlı olacağının teminatıdır. Aksi halde, onlarda sonbaharın dökülen yapraklarını yaşayacaklar diyor ve haftaya tekrar İLKGÜN Gazetesinde ve ilkgunhaber.com ‘da görüşmek dileğiyle hoşca ve dostca kalın…

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.