“SALTANATIN SULTANLARI VE YANDAŞ GOYGOYCULARI”

Adamda hiç utanma yok ne diyeceksiniz! Kemal bey her hangi bir açıklama yaptığında hemen harekete geçen yandaş ve yalaka takımlarıyla birlikte, bey efendinin kalemşörlerine trollerine pekii ne denilmeli?

Yayınlama: 09.06.2024
A+
A-
Değerli Okurlarım !
Uzun bir aradan sonra köşe yazılarım ile sizlerleyim. !
Başta şunu hatırlatmam gerekiyor. Bilindiği üzere, önceki yazılarımda 6 bölüm PANDORANIN KUTUSU
Adında CHP Genel başkan yardımcısı Bülent Tezcan’a 18 tane soru, yanıtlaması için sormuştum, maalesef üstünden uzunca bir süre geçmesine rağmen cevap vermedi ?
Sonradan kendisi ciddi bir rahatsızlık geçirdiği için, Ailemden aldığım Kültür gereği düşene vurulmaz söylemine dayanarak üstüne gitmedim. Şimdi gördüğüm kadarıyla çok iyi durumda sağlık koşulları yerinde. Bende bundan sonra kendisi ve aile bireyleri hakkındaki bilgileri daha fazla araştırarak, sizlerle paylaşacağım. Gideceği son noktaya
kadar kovalayacağım.
Evet şimdi gelelim saltanatçı ve yandaş goygoycu olanlara !
Yıllardır hep mevcut iktidarın yaptıklarını konuşuyoruz ve eleştiriyoruz. Hak ettiler mi ? Evet fazlasıyla hak ettiler.
Çünkü ! saraylar, malik haneler, uçaklar saltanatlar derken açlığa terk edilen Halk, yoksulluğa mecbur edilen millet ve içi boşaltılan bütçenin, verilmeyen hesabını sormak için her gün dile getiren  STK’ları başta olmak üzere meydanlarda, mitinglerde kapıcısından komyonculara kadar , Taksiciden , Emekliye kadar her kese haklarını
Aramalarını anlatarak, sandıkta hesap sorulmasını öneren ve anlatan CHP sinin 7 ci Genel Başkanı sayın Kemal KILIÇDAROĞLU‘dur.
Tam 13 yılın emeği olan bu çalışmaların sonucu genel seçim ve yerel Seçim sonuçları başarısını ortaya koymuştur.
Kazanılan CB lığı seçimi sekteye uğratılmasına rağmen % 48,5 oy  Alarak büyük bir emek, ve çaba gösterildiği ispatlanmıştır.
Bakın nasıl mı ?
Başta ırkçılık, dil, din ayrımcılığı yaparak her türlü oyun, Entrika, Tuzak, Hançerlemelere rağmen, ortak akılla hareket ederek toplumun tamamını kucaklayan Kemal Kılıçdaroğlu bu oyu alırken birileri zoom toplantılarını yaparak ihanetin peşindeydi.
Bir taraftan da ikili oynayarak CB yardımcılığı görevini almış gibi davranarak kendini gündemde tutmak isteyen bu kibir abidesine sormak lazım. Ne zamana kadar bu oyunları oynayacaksın Ekrem ……!
Sayın Genel Başkan Kemal Bey konuşmasında hançerlerinizi elinize alın soğutmayın ben buradayım diyor.
Tv programında Ekrem’e  Bu söz size mi söylendi diye soruyorlar,bey efendi hayır diye yanıt veriyor.  Ben üstüme alınmadım diyor.
Adamda hiç utanma yok ne diyeceksiniz! Kemal bey her hangi bir açıklama yaptığında hemen harekete geçen yandaş ve yalaka takımlarıyla birlikte, bey efendinin kalemşörlerine trollerine pekii ne denilmeli?
Kemal beyin Berlin’ e gittiği gün, Meral ablanla hemen saraçhane  Bülbüllerinle beraber yaptığın mitingin adı hançerlenme mitingi değilde neydi acaba…
Yapmış olduğun gizli 200 zoom toplantıları hançerleme değilde, neyin toplantılarıydı?
28 Mayıs 2023 sabahı hançerlemenin son perdesini oynadınmı ? Kurultay günü İstanbul halkının nafakasını har vurup harman Harman savurdunmu ?
Ekrem ! sen her gün Saray giderlerini konuşuyorsun eleştiriyorsun.  Kendin bir Belediye başkanı olmana rağmen İstanbul Halkının Emekleriyle, vergileriyle parasıyla kalkıp özel uçak tutup, yandaş 45 gazeteci geçinen bazı kalemşörleri doldurup İtalya ya götürüp gezdiriyorsun. Sonrada utanmadan sıkılmadan”imam” geçinerek, kul hakkından bahsederek laf kalabalığı yapıyor ve Halkı kandırarak resmen insanların inanç ve duygularıyla oynamış olmuyormusun  ?
Ekrem ! Sana bir önerim vardır!
Sen bundan sonra Kemal beyin adını ağzına almadan, 40 defa ağzını çalkala ve ondan sonra desturla Kemal beyin adını anmaya başla, çünkü senin o imamlığın sökmez….
Çünkü o piro’dur. Bak söylemedi deme, korkulu rüyaların olabilir. Akıllı ol işine gücüne bak, halkın sorunlarıyla ilgilen. İnsanlar hizmet bekliyor. Hani derler ya hizmet hak içindir.Hakka ulaşmanın yolu,hizmetle doğru dürüst olmaktan geçer,kul hakkına girmemekten geçer…
Gazeteci geçinen saldırgan trollere gelince, onlarda hiç merak etmesin. Elbet sıra onlara’da gelecektir. Hepsinin
arkasında bıraktığı şaibeler ve pislikler yeterince biliniyor. Yakında ortaya çıkacak, merak etmeyin, her şey sırasıyla devam edecektir. Kim kimdir. Kimin eli kimin neresinde, nasıl ve ne şekilde zenginleşildi. Bunların hesabı bir gün mutlaka sorulacağını asla unutmayın…

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.