KİMİN ELİ KİMİN CEBİNDE ?

Her hafta yeni bir gündem ve konuyla yeni bir açıklama veya yeni bir genelge yayınlanıyor. Bu gibi konulara alıştıkmı ? Evet alıştık. Ülkemiz öyle bir hale geldi’ki ; Adeta genelgeler ülkesi olduk… Devletin yönetim şekli ve biçimi sorgulanır hale geldi. Devlette esaslık anlayışının olup olmadığını halktan dinlemeliyiz. Millet ne durumda ? Bu milletin yokluk,yoksulluk,halini anlatmak çok zor. Çünkü kelimeler kifayetsiz kalır. Nasıl […]

Yayınlama: 16.05.2021
A+
A-
Her hafta yeni bir gündem ve konuyla yeni bir açıklama veya yeni bir genelge yayınlanıyor. Bu gibi konulara alıştıkmı ? Evet alıştık. Ülkemiz öyle bir hale geldi’ki ; Adeta genelgeler ülkesi olduk…
Devletin yönetim şekli ve biçimi sorgulanır hale geldi. Devlette esaslık anlayışının olup olmadığını halktan dinlemeliyiz.
Millet ne durumda ? Bu milletin yokluk,yoksulluk,halini anlatmak çok zor. Çünkü kelimeler kifayetsiz kalır. Nasıl diye sorarsanız ?
Mevcut hükümet ve yönetim kadrosunda tam 19 senedir,Kayırmadık yandaş, soyulmadık vatandaş bırakılmadı.
Devlete ve millete ait ne kadar menkul ve Gayri menkul var ise tamamını sattılar. Yani anlayacağınız iktidar kadrosunda iki el vardır. Bir eli Devletin hazinesinin kasasının içinde, diger eli Milletin cebinde !!
Sonuç olarak ortaya çıkan ve gördügümüz, acı sonuçlanan  İntaharlara kadar uzanan yokluk, yoksulluk furyası!
Tüm bu olanlar, mevcut iktidarın çokmu umrunda diye sorabilirsiniz…  Bence hayır.
Ölen ölmüştür kalan sağlar bizimdir misali ! Çünkü pandemi vakasında günlük ölüm sayılarını doğru vermeyen bir anlayıştan umurunda olup olmaması beklenilemez.
BAKALIM KİMLERLE YÜRÜYORLAR.
Bir devletin hükümeti mafya bozuntularıyla iç içe giriyorsa, İşte orda bir tehlike vardır demektir. Bir mafya bozuntusu miting düzenlercesine kalkıp bir toplumu tehdit edercesine biz mevcut yapı için gerekirse ortalığı kan gölüne çevirip isteyene kan banyosu yaptırırız dediginde, mevcut hükümet harekete geçmesi yerine, bıyık altından gülüyorsa, işte en büyük kokuşmuşluk zaten başlamış demektir.
Devletin malını geçmiş yılların susurluk çetesinin sorumlusu olarak bilinen biri kalkıp ben olmasaydım, Bu marinaya çökeceklerdi diyorsa, Vay bu Devletin haline…
Eyyy mevcut yönetimler ve mualefetler kendinize bir bakın, Mafya bozuntularını ve çeteleri her gün basında veya sosyal medyada gündeme getirerek,Meşhur ve Meşru hale getirerek onları dahada etkin kıldığınızın farkındamısınız?
Ben bu düşüncelerimi siz degerli milletimizle paylaştım. Olup bitenleri görmek gelecekteki yaşama şekline, ve haksızlıklara karşı, mücadele vererek, gerekeni yapmak siz halkımızın taktirine bırakıyorum.
Haftaya tekrar İLKGÜN Gazetemizde görüşmek dilegiyle, haydi kalın sağlıcakla…

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.