” SİNSİLER TEKRAR SAHNEDE “

Sinsi deyip geçmeyin! Sinsi; insan yapısı içinde en fena yapıya ve en kötü karaktere sahip olan ve daima her an ne yapacaklarını bilmediğimiz içten pazarlıkcı oyun kurgulayan kişilerdir. Sinsi olan kişi hareketleriyle iyi biri olarak görünebilir ancak, kötülük yaparak sana hayatının dersini vermeye kalkışırlar. Sinsi olanlar hep dost görünürler, ama dost değildirler. Yanında gibi görünür. Ama yanında değildir. Yani kısacası bunlar virüs […]

Yayınlama: 13.08.2023
A+
A-

Sinsi deyip geçmeyin!

Sinsi; insan yapısı içinde en fena yapıya ve en kötü karaktere sahip olan ve daima her an ne yapacaklarını bilmediğimiz içten pazarlıkcı oyun kurgulayan kişilerdir. Sinsi olan kişi hareketleriyle iyi biri olarak görünebilir ancak, kötülük yaparak sana hayatının dersini vermeye kalkışırlar.
Sinsi olanlar hep dost görünürler, ama dost değildirler. Yanında gibi görünür. Ama yanında değildir. Yani kısacası bunlar virüs salgını gibidirler çok dikkat edilmesi gerekir.
 
Şimdi yerel seçim sürecine girdiğimiz bu süreçte yine birileri farklı senaryolar kurarak, sahneye çıkmaya başladılar. Başta iyi parti ve yandaş yavruları kendini yüksek oy oranlarıyla göstererek nemalanmaya başladıkları İl ve İlçelerde, çalışıyormuş gibi göstermelerine kanmayın ve inanmayın.
 
Zaten böyle devam ederse toplumda ve seçmende karşılığı olmadığı için zaman söylemek doğru olmaz. Ama bunların oyunu fazla sürmez… İyi parti oy oranını ileriki süreçte, tamamen kaybeder. İyi parti lideri güven terkin etmediğini kendisi de  farkında olduğu için, yine farklı oyunları başlatmak istiyor.
Örnek;  % 4 lerde olan oylarını abartarak yüksek gösterip CHP den bazı İL ve İLÇE Belediye Başkan adaylıklarını koparmak peşinde…. Alın size SİNSİCE oyunlarından bir tanesi.
Bir diğer sahne ise CHP’ nin Büyük Şehirlerde göstereceği adayları İyi parti destekliyormuş gibi görünüp, aslında seçimi kaybettirmenin peşindedir.
 
Cumhuriyet Halk Partisi ile  HDP ve YSP ittifakına sıcak bakmıyor gibi görünen iyi parti kurmayları, HDP ve YSP ile gizli görüşerek her türlü ittifak yapacaklarına hazır olduklarını teklif ettiler mi ?  Bir soralım bakim kendilerine ne diyecekler.
 
Ülkede soygun talan almış başını gidiyor. Zaten yokluğa ve yoksulluğa mahkum olmuş belirli bir toplum yapısı vardır. Belirli diyorum. Çünkü bir kısmı yandaşlıktan dolayı rahat ve refah 
İçinde yaşıyor. 
 
Yerel seçimlere giderken hangi parti olursa olsun, siz kendi başkan adaylarınızı gösterirken hangi kriterlere bakmak zorundasınız. Başta şeffaf olan, hesap verebilen, zengin olma hevesi olmayan, hırsızlık yaparak oteller zinciri kurmayan, Halkın sırtından geçinmeyen, Belediye kapısını kendi sülalesine değil de Halka açık tutan bir yöneticiyi, siz ancak o bölge halkına sorarak araştırarak göstermelisiniz. 
Aksi halde gelip üst kadrolarınıza milyonları yatıran adaylar olursa, o milyonları çıkarmak için gidip bölgede hizmet vermek yerine zenginleşmek için har vurup harman savurarak, soygun şeklini uygulamış olurlar…. 
Mevcut ta görev yapan Belediye Başkanlarını çok iyi bir süzgeçten geçirmek gerekiyor. Lakin yapmıyorsunuz Sayın Genel Başkanlar Halka sormuyorsunuz. Hakkında yapılan araştırmaları ve önünüze konulan raporları incelemiyorsunuz….
Bazıları hakkında yolsuzluk ve zimmet den dolayı açılmış onlarca soruşturma vardır. Parti üst kadrosu olarak hiç birgün aklınıza geldi mi?  Şu Belediye Başkanlarını çağıralım ve soralım
bu dosyalar veya soruşturmalar neden açılmış diye…!
Bakınız bu Milleti artık kandıramazsınız
Aynen böyle devam ederseniz milletten öyle bir sille yersiniz ki feleğiniz şaşar. Bırakın adayları bölge Halkı kendi içinden istediğini çıkarsın. Hizmet alacağına inanacağı kişileri ön seçim yaparak tespit ederek seçsinler. Belediye başkanları sizde hile ve hurda ile yol yürümeyi, koltuklara yapışıp kalmayı bırakın ve düşün artık bu milletin yakasından. Yaptıklarınız gün gibi aşikardır.Sinsi siyasetçiler geleceğini ve seçimi nasıl kazanacağını düşünür.
İyi bir devlet adamıysa da Ülkesini Halkını ve yarının geleceği olan, gençlik kuşağını nasıl kurtaracağını düşünerek hareket eder. 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.