“VİCDANI OLMAYANLARIN CÜZDANI OLUR”

İşte sizi asıl soyan, bir ekmeğe ve kuru soğana muhtaç bırakan o bulunmaz ve yere göğe sığdıramadığınız vekillerinizdir….

Yayınlama: 10.02.2024
Düzenleme: 10.02.2024 20:28
A+
A-
Değerli Okurlarım !!
Günümüz şartlarında en önemli sorun ‘Yokluk ve yoksulluktur’ Ancak bakıyorum tüm bunlara rağmen ülke’de her kes kendi halinden oldukça memnun görünüyor.
Ülkenin gidişatından sanki mutluymuş gibi gözüküyor insanlar… Acımasızca yapılan baskı ve zulme seslerin yükseltilmesi yerine, vatandaş bir vurdum duymazlık içerisinde, halinden memnun, kazıklanmak, hiçe sayılmak, hoşlarına gidiyor dersem yanılmışmı olurum. İnsanlar adeta sindirilmiş, korku belasından, sesini çıkaramaz halde aciz bir görünüm sergilenmektedir. İşte bu görünüm elbette birilerine fırsat doğurmuş oluyor…
İşte bu korkuları bilen Milletvekilleri her gün ,Milletin sırtına yeni bir yük bindirerek, kendi gelecekleri uğruna Emekçinin ,Yoksulun, Garibanın cebindeki kefen parasına dahi göz dikerek, utanmadan sıkılmadan halkımıza hizmet için buradayız diyen sevgili vekillerinizide asla unutmayın.
Sizleri asıl soyan, bir ekmeğe ve kuru soğana muhtaç bırakan o bulunmaz ve yere göğe sığdıramadığınız vekillerinizdir…. Hep kendileri için çalışarak, Aday olmak veya seçilmek için binlerce takla atıp duruyorlar. Binlerce yalan, tatlı diller dökmeleri, inanıyormusunuz sizi çok sevdiklerinden size yaklaşıyorlar. Asla değil,onlar sadece kendi çıkar ve menfaatlerini düşünürler.
Peki tüm bunları niye yapıyorlar,Hiç düşündünüz mü ?
Adamlar rantların başına geçiyorlar iki yıl milletvekilliği yaptılar mı yetiyor. Ömür boyu milletvekilli emeklisi oluyorlar. Özlük haklarından faydalanıyorlar…. Ölseler bile eşi, kızı aynı maaşı alarak yaşıyorlar. Yani Halkın sırtından inmiyorlar. Yokluğa devam ettirerek sadece size şükür etmesini öneriyorlar…
Avrupa da hiç bir yerde bile, böyle bir hak yoktur. Vekillik bitince normal mesleği üzerinden emekli olurlar. Hadi bakalım o kadar Halkını düşünüyor ve halkı seviyorlar ise bir yasa çıkarsınlar. Emekli maaşlarını kaldırsın ve her kes kendi mesleki emekliliğini alsınlar. Palavra atarak Halkın sırtından geçinmesinler.
Yaklaşık on iki bin civarında Milletvekili emekli maaşı alıyor. Bu millete yazık değil mi? Vatandaşlarımız diyorsunuz, vatandaşınız Ruh bozukluğu, bunalımı, karamsarlık içinde oldukları için, her geçen gün cinayet ve katliamlar çoğalıyor.  Tüm bunların nedeni siz parlamentoda nutuk çeken milletvekillerisiniz… Sebebi de; Kabartmak istediğiniz cüzdanlarınızdır.
Buradan Halkımıza bir önerim vardır. Bunlara yağcılık yapmayın, değer vermeyin. Her gördüğünüz yerde aç ve yoksul olduğunuzu ve hesabını sorarak, yüzlerine haykırın. Bakın şimdi “İktidar partisinin “İstanbul” adayı seçim vaadinde ne diyor: Yoksul aileleri tespit edeceğiz. Anne ve çocukları için, annenin hesabına para yatıracağız….
Peki böyle bir imkan var ise “Bu güne kadar, niçin yapmadınız. İllaki seçim mi olması lazım” Tabi buna karşılık muhalefetin adayı olan şimdiki Başkan’da ona soruyor: “Efendim nasıl ve ne kadar verecekmiş” diyor.
Eh be Adam; sen bunları bilmen lazım. Çarkın nasıl döndüğünü sana Beş yüz milyonu verip kurultayı kazandıran, o beşli çete, iktidarın adayına’da Elli milyar verir seçim kazandırır’sa sakın şaşma….
Her kim seçilse’de  sermayedarlarınız olan ‘beşli çete‘ güçlü çıkar ve kazanan yine beşli çete olur. Onlara hizmet etmek zorunda kalırsınız…
Sizin gibilerinin hiç unutmaması gereken tek bir husus, Emperyalistler sizi vitrine koyarlar. Sonra bu Kapitalistler sizleri kullanır, pazarlar ve yine kazanırlar.
Hani güzel bir deyim vardır. Büyük mevki ve makamlara oturanlar “aslında hak etmeyen” iki yüzlü, riyakar, yalancı ,satılmış küçük insanlardır. Daha nasıl açıklayayım bunları. O nedenle taktir sizlerindir. Kararı verecek olan sizlersiniz. Neyse sağlık olsun, Haftaya tekrar ilkgunhaber.com ‘da görüşmek dileğiyle, Hoşca ve dostca Kalın….

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.