YAZ GAZETECİ YAZ, BU HALLERİMİZİDE BÖYLE YAZ

Çok uzun bir süreden beri dilimin döndügünce, düşündüklerimi siz degerli okurlarıma ve toplumsal mücadelenin savunucularına paylaşmaya çalıştım. Yazmış ve söylemiş olduğum var olan sorunları, şayet takip ettiyseniz, ne yazık’ki tek tek ortaya çıktığını görürsünüz… Bozuk bir hükümet düzeninden, bozuk bir mafya yapılanması ortaya çıkar. Bozuk bir ekonomik düzeninden çökmüş bir ekonomi yapısı çıkar. Şimdi bakıyoruzda çorap sökügü Çözülmeye başlayınca  “Bu Devleti”  […]

Yayınlama: 24.05.2021
A+
A-
Çok uzun bir süreden beri dilimin döndügünce, düşündüklerimi siz degerli okurlarıma ve toplumsal mücadelenin savunucularına paylaşmaya çalıştım. Yazmış ve söylemiş olduğum var olan sorunları, şayet takip ettiyseniz, ne yazık’ki tek tek ortaya çıktığını görürsünüz…
Bozuk bir hükümet düzeninden, bozuk bir mafya yapılanması ortaya çıkar. Bozuk bir ekonomik düzeninden çökmüş bir ekonomi yapısı çıkar. Şimdi bakıyoruzda çorap sökügü Çözülmeye başlayınca  “Bu Devleti”  Alt yapısından tutunda üst yapısına kadar kimlerin menfaatleri uğruna heba ettiklerini daha iyi anlamanız İçin bazı açıklamalar yapmak İstiyorum.
Gelecegi çok net gören, aydın Fikirleriyle Ülkesine sahip çıkarak Ne Amerika ne Rusya kahrolsun süper güçler, yaşasın tam bağımsız Türkiye diyenleri idama mahkum eden, o günün milliyetçisi geçinen çıkar odakları ve mafya bozuntuları, Altındaki bezleri yavaş yavaş açılmaya başlayınca, bu ülke daha çok pis kokulara maruz kalacaktır.
Bakın nasıl olacak ? Dahası varda var….
Şimdi menfaatleri bittigi için çorap sökügü gibi başladılar açıklama yapmaya, çok iyi çoook!
Ama sorarlar adama!  Bunlar olurken, sen bu işin neresindeydin kimin taşeronluğunu yapıyordun. Kimlerin katilisin ?  
O dönemlerde Emniyet Genel  Müdürlügünden devam ederek iç İşleri Bakanlığına kadar uzanan yolda, katledilen KÜRT iş insanlarını AYDIN ve YAZARLARIN katillerini koruyan, dosyalarını sümen altı eden.  Kişilerin ve odönemin Başbakanı ne diyordu. Bunlar kahramanlarımızdır. Vatan için kurşun atıyorlar. Tabiki hepsi yalan üzerine kurulan senaryolardır.
O dönemde vatan için mücadele verenler katledilirken, zindanlara atılırken idam edilirken. Bugün Genelbaşkanlara karşı tehtit savuran, menfaatleri bitince video yayın yarışına giren mafyacı birilerininin isminin “Devlet içinde” anılması millet adına en büyük bir utanç kaynağıdır.
Hükümet derhal harekete geçerek, geçmişe yönelik dosyaları baştan sona kadar araştırarak, faailli mechul cinayetlerin  hepsini aydınlatması gerektigine inanıyorum. Mevcut iktidarın uzaktan trene bakar gibi durması sorunları çözmüyor. Peki Mevcut iktidar bunları yaparmı?  Hayır yapmaz !!
Nedenmi ??
O dönemin iktidarı kim belli. Peki iç işleri başkanları kimlerdir. Malum KIŞILER…
Onlarda gün gibi ortada, kimlerle iş birligi içine girmişler ve kimlere karşı düşmanca tavır sergiliyerek yok etmek için oyunlar tezgahlar kurarak milletin parasıyla, o milletin evlatlarını asıl Ülkesini seven yurtsever Aydın Demokrat, DEVRİMCİLERİ Öldürterek Faili meçul yaptıklarını, siz milletimizin iradesine bırakıyorum.
Şimdi gün bugündür, mevcut hükümet bu söylenenlerin gerçegini araştırması gerekiyorsa, Parlemento dışından tarafsız Bir Komisyon kurarak HAK HUKUK ADALET Adına bütün faili meçul cinayetleri aydınlatarak, faillerinide ortaya çıkarma zamanı gelmiştir. Haydi bu günlük’te bu kadar olsun. Haftaya tekrar İLKGÜN ve ilkgunhaber.com’da görüşmek dileğiyle hoşca ve dostca kalın. Kalın sağlıcakla…

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.