İTTİFAK ORTAKLARINDAN ÇAPRAZ ATEŞ

​Değerli Okurlarım ! Sizlere bu hafta; Anlamlı bir hikaye ile yazıma başlamak istedim. Köylü vatandaş tarlasına gitmek isterken, yol üstünde duran yılan vatandaşı sokuyor. Tabi vatandaş hayatını kaybediyor. Ölen gencin babası oğlunun öcünü almak için yılanın saklandığı kayalıkta nöbet tutmaya başlıyor. Bir süre sonra yılan çıkıyor. Baba elindeki kürekle saldırıyor. Yılanı öldürmek isterken, ortadan ikiye bölüyor. Yılanın kuyruğu […]

Yayınlama: 11.09.2022
A+
A-

​Değerli Okurlarım !

Sizlere bu hafta; Anlamlı bir hikaye ile yazıma başlamak istedim. Köylü vatandaş tarlasına gitmek isterken, yol üstünde duran yılan vatandaşı sokuyor. Tabi vatandaş hayatını kaybediyor. Ölen gencin babası oğlunun öcünü almak için yılanın saklandığı kayalıkta nöbet tutmaya başlıyor. Bir süre sonra yılan çıkıyor.

Baba elindeki kürekle saldırıyor. Yılanı öldürmek isterken, ortadan ikiye bölüyor. Yılanın kuyruğu kopuyor. Gencin Babası ile yılanın arasında düşmanlık başlıyor. Bir süre sonra, Adam tekrar yılanın saklandığı kayalık yere gidiyor . Yılan adama sesleniyor gel düşmanlığa son verip helalleşip dost olalım diyor. Adam cevap veriyor bu sandığın kadar bu iş öyle kolay olmaz diyor. Yılan neden diye soruyor. Adam diyor’ki, Bende evlat acısı, sende kuyruk acısı, oldukça biz bir araya gelemeyiz. Dost olup anlaşamayız….

Evet gelelim ittifak ortaklarının verdikleri vaat ve sözlerine: Başta genişletilmiş parlamenter sistem istenmesi, insan hak ve özürlüklerinden yana olunması ve her ağzını açtıklarında; Demokrasiden söz etmeleri olduğuna göre, bir gazetecinin sorduğu soruya cevaben,Parlamentoda temsil edilen partilere Bakanlık verilebilir demesinden sonra, karnından konuşan iyi partinin kurmayları, içlerinde birikmiş olan gazlarını dışarı atmaya başladılar.

Şunu açık ve net söylemeliyim’ki, Meral Akşener geçmişini içinde gizli tuttuğu için, gelecek üzerine Demokrasi veya özgürlük beyanları vermesi, asla inandırıcı olmadığı gibi kurmaylarına’da Demokrasi ve özgürlükleri sadece sözde ifadelerle kalması koşuluyla öğretmiş sanırım.

Meral Akşener Geçmişten günümüze kadar Demokratik Anlamda hiçbir yapılanma ve uygulamada yer almadığı gibi tam aksine Failli meçhul cinayetlerden tutunda, Susurluk çetelerinin dosyalarını kapatmaya kadar ve (Feto) terör örgütü liderine yakınlığıyla bilinen bir kişiliğe sahiptir.Tüm bunlar  bilinirken, şimdiki politikası sadece Ana muhalefet Partisi üzerinde oynayacağı oyunların hazırlığını yapıyor. Yani böl parçala yanına al ve yönet taktiğini yapıyor. Bazıları da bunu görmeyecek ve duymayacak kadar gözünü kulağını kapatmışlardır.

Bakın halkta karşılığı olmayan boş laf ebesi kurmay geçinenler.Fazla değil birazcık olsun araştırın vicdanen de eleştirin. Hiç kimse terör örgütünden yana olamaz ve olmamalıdır. Bu nettir.

Muhalefet partilerinin hepsine söylemeliyim’ki bir gerçeği de görmemezlikten gelemezsiniz. Bu ülkede yaklaşık 20 milyonu geçkin Kürt halkı vardır. Bu halk Osmanlıdan önce bu ülkeye yerleşmiştir. Bu halkın hepsini terör örgütünün destekçisi olarak görürseniz o zaman adama sorarlar: 

1-Kürt Halkını temsil eden parti Parlamentoda gurubu olan bir partidir.

2- 2015 Yılında HDP ye iki bakanlık verilince  siz neredeydiniz?

3-AKP sınırda çadır Mahkemeler kurunca siz ne yapıyordunuz? O günkü hükümetle ittifak içinde  olduğunuzu unuttunuzmu?

4-Abdullah Öcalanın mektubu okununca Osman öcalan TRT ye çıkarılınca sesiniz çıkmıyordu, neden çünkü oy kaybına uğramıştınız. Kürt halkını temsil eden HDP ile destek almak için iktidar partisinin İttifak ortağı olan MHP de siyaset yaptığınız için sesiniz soluğunuz çıkmıyordu. Neden ? Çünkü cesaretiniz yoktur…. 

Ancak şimdi birilerine yaranmak için yalan yanlış yere hopluyorsunuz. Yaptığınız yapmacık Özgürlükçü ve Demokratik söylemler’le kimseyi inandıramazsınız. Geçmişteki acılar Halkta oldukça bugün’kü kurnazlık ve hilelerde sizde oldukça, bir araya gelmek mümkün değildir. Onun için mertçe konuşunki namertlikle suçlanmayasınız.Benden söylemesi gerisi size kalmış diyor ve bu haftaki yazımı noktalamak istiyorum. Haftaya tekrar İLKGÜN’de görüşmek dileğiyle hoşca ve dostca kalın…

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.