ÇAPRAZ ATEŞ

Parti emekçilerinin ve aday olan üyelerin önlerini keserek, onların haklarını gasp ederek mobbing uyguluyorlar. Utanmazların işi gücü yalan dolan üzerine kendi kişisel ikballeri için uğraşıp duruyorlar.

Yayınlama: 10.09.2023
A+
A-
Sevgili Okurlarım !
 
İki haftalık bir aradan sonra yine sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyor ve bugün köşe yazımda sizlere, kendini akıllı sanan bazı politikacılar hakkında ki var olan, acı gerçekleri kendi yorumlarım ile sizlere paylaşmak isterim.
 
Mevcut İktidar da olan yönetimi defalarca yazdım. İktidarın yaptıklarını sadece Ülkemizdeki vatandaşlarımızın yanı sıra bütün dünya biliyor. Nasıl bir çıkar ve rantçı yönetim olduğunu hep beraber görüyor ve biliyoruz.
 
Lakin; hani  bir deyim vardır. Kendi kapısının önünü temizlemesini bilmeyenler, başkasının kapısının önündeki temizliğe ne kadar müdahale etme hakkına sahiptirler. İşte o zaman adama sorarlar. Kardeşim sen bu güne kadar ne yaptın ki başkasına müdahale ediyorsun diye…
Bu nedenle; açık yüreklilikle 73 yıldır iktidar olamayan Cumhuriyet Halk Partisinde ki sebep ve nedenlere değinmek isterim. Başta Genel Başkan Yardımcıları olmak üzere, bazı PM üyeleri, Milletvekilleri, Belediye başkanları, Örgütler üzerinde etki gösterme çabasında olup, kendi istediklerini yaptırmak için, Genel Başkan böyle olmasını istiyor diyerek resmen yalan söyleyerek, Parti emekçilerinin ve aday olan üyelerin önlerini keserek, onların haklarını gasp ederek mobbing uyguluyorlar. Utanmazların işi gücü yalan dolan üzerine kendi kişisel ikballeri için uğraşıp duruyorlar.
 
Dolayısıyla kendi  bölgelerinde ki aday olmak isteyen parti emekçilerinin Genel Başkana ulaşma imkanları olmadığı için, sessiz kalarak kendi kaderlerine ve o tür entrikacı
politikacıların oyunlarına teslim oluyorlar. Halbuki böyle durumlarda, aday olmayı düşünen parti emekcileri, kendi bölgesindeki İl ve İlçe başkanlığına giderek, konuyla ilgili basın açıklaması eylemini gerçekleştirmeleri onların en doğal demokratik hakkı olduğunu unutmasınlar.
Çünkü partiye emek vermiş birileri, Herhangi bir göreve talip olmak adına aday oluyorsa ?
Genel Merkez adına konuşarak, sıfatı ne olursa olsun,hiç kimse aday olan arkadaşımıza engel olamaz. Genel Başkan da böyle bir talimat vererek, Partide emeği olmayan birilerini işaret etmez ve edemez….
 
Şahsen çok net biliyorum. Genel Başkan bu yöneticilerin hiçbirine Parti emekçilerinin haklarını görmemezlikten gelerek, ben böyle olmasını istiyorum diyerek talimat vermez.
 
Kendi koltuk sevdası için onu diyenler her kim olursa olsun şeref ve haysiyetten yoksundur. Bunları Genel Başkana bildirme imkanız yoksa, bu tür insanları hemen basın önünde ifşa ediniz. Asla korkmayın ve çekinmeyin. Bu gibilerin her tarafı mutlaka bir pisliğe bulaşmıştır.
 
Birileri hakkında yolsuzluk ve hırsızlık haberleri çıkınca, bakıyorum hemen Ankara ya koşarak Genel Başkanla bir resim çekip paylaşarak, yok görüş alışverişinde bulunduk diye yazmayı ihmal etmiyorlar. Kendini aklamış gibi bölgesinde pazarlamak istiyorlar.
 
Bu tür insanlara bir tek laf söylemek artık caiz olmuştur diyebiliriz. Hadi oradan be sizi gidi akıl fukaraları, sizin gibileri değil hamamda, Genel Başkanın elinden, kırk tas su ile yunması. İki yüz kırk tas su ile yıkansanız dahi, yinede pisliğinizden temizlenemezsiniz.
 
Çünkü Halkın sırtından rant ve geçim kaynağı kurmuş o kadar Arkanızı pisletmişsiniz ki temizlenmeniz asla mümkün değildir. Sizin gibilerini sadece parti emekçileri ve seçmenler,
bir ömür boyu temizleyebilir.
 
Değişim diyenler ! 
Dönün bir kendinize bakın bugüne kadar bulunduğunuz görevlerde ne kadar hizmet verdiniz.
Bölgelerinizde verdiğiniz hizmetler ile nasıl bir değişiklik yaptınız? Uydurma temel atmalar veya geçmişte açılışı yapılmış yerleri, tekrar açılış yaparak Genel Başkanı davet etmenizle kimseyi kandıramazsınız….
 
Bu gibi algılar yaratarak, kendinizi başarılı gösteremezsiniz.Hepiniz hakkında nasıl bir yönetici olup olmadığınız raporlar halinde mevcuttur. Hatta üst yöneticilerle hanği bağlamda hemen dostluk kurduğunuzu nasıl bir ortaklıklara, sahip olduğunuzu net olarak bilyoruz 
 
Sizin gibileri hakkında basında yer alan açıklamalar ile ilgili, Genel Başkan belge ve bilgi isterse o bilgilerde elbette yeri zamanı geldiğinde açıklanır ve Genel başkana sunulur siz hiç merak etmeyin.
Gerçi bugüne kadar hakkında yolsuzluk ve pisliğe bulaşmış birilerinin dosyaları ve bilgileri gerekli yerlere verilmiştir. Umarım gelecekte gereken yapılır bu hesap açık kalma diyerek bu günlükte bu kadar olsun. Haftaya İLKGÜN’de görüşmek dileğiyle hoşca ve dostca kalın.. 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.