Adana Büyükşehir’de gelen gideni aratıyormu ne ?

Yerel yönetimler işbaşına gelir’ken, vatandaşın derdini çözmek içinmi, yoksa vatandaşı mağdur etmek içinmi işbaşına gelirler anlamıyorum. Makamların gelip geçici olduğunu hiç bir zaman unutmamalıyız.  Önemli olan işbaşında iken, yapmış olduğun ve bıraktığın eserlerle, güzel insancıl uygulamalarınla anılabilmek, gerçekten hoş bir şey olsa gerek… Yıllardır Adana halkı hak etmediği halde,yerel yöneticilerin pervasız yanlış uygulamalarından çok çekti.Şu an sizde gariban […]

Yayınlama: 23.09.2019
A+
A-

Yerel yönetimler işbaşına gelir’ken, vatandaşın derdini çözmek içinmi, yoksa vatandaşı mağdur etmek içinmi işbaşına gelirler anlamıyorum. Makamların gelip geçici olduğunu hiç bir zaman unutmamalıyız. 

Önemli olan işbaşında iken, yapmış olduğun ve bıraktığın eserlerle, güzel insancıl uygulamalarınla anılabilmek, gerçekten hoş bir şey olsa gerek…

Yıllardır Adana halkı hak etmediği halde,yerel yöneticilerin pervasız yanlış uygulamalarından çok çekti.Şu an sizde gariban vatandaşların ekmeğiyle, ulaşım ihtiyacını karşılamamakla mağdur etmeye kalkışıyorsanız,bu çok yanlış sevgili başkan.

Adana Büyükşehir’de gelen gideni aratıyormu ne ? Sanırım vatandaşa yapılanda bu olsa gerek….

Son günlerde vatandaş adeta isyanları oynuyor.Ne demek efendim vatandaşın ekmegine ambargo uygulamak. Ekmek üretiminin günlük 300.000 adetten 200.000 düşürülmesi, zar zor geçinmeye çalışan vatandaşın ekmegini kısmak hiç hoş değildir.

Yıllardır zaten vatandaş iktidar eliyle, açlığa safalete işsizliğe mahkum edilmiştir. Vatandaş perişan işsizlik almış başını gidiyor. İnsanlar ekonomik sıkıntılar nedeniyle çok perişan, zar zor geçinmeye çalışılan vatandaşa birde sen vurma sevgili başkan, bu yanlış uygulamaların sadece sahsına değil, bu tutumla partiye’de zarar vereceğini lütfen unutma Adana’mızın güzide başkanı Zeydan Karalar, yapılan uygulamalar sosyal belediyecilik anlayışa yakışmıyor….

Tabanın sesine kulak verme zamanı geldi geçiyor. Belediye otobüs sayısının azaltılması nedeniyle yaşanan sıkıntılar ve bu uygulamadan vatandaş şikayetci.

Ekmek üretiminin ve seferdeki belediye otobüs sayısının yarı yarıya azaltılması gariban vatandaşı cezalandırma girişimi gibi görülüyor. Bu iş aglamakla ,her gün borçla belediyeyi devir aldım,elim kolum bağlı demekle bu iş yürümez.Çözüm üretmek zorundasınız. Çözüm vatandaşın ekmeğini kısmakla, ulasım ihtiyacını gideren otobüs sayısını düşürmekle olmaz sevgili başkan olmaz….

 

Belediye yönetimi, halkın zorunlu ihtiyacı olan ekmek ve ulaşımdan tasarruf yapamaz, yapmamalıdır; yok yapması gerekiyorsa kısacak başka çok şeylerin olduğunu sanırım siz daha iyi bilirsiniz….

Lütfen yazımı yanlış anlamayın.Gerçekten yazılanlar vatandaşın feryadıdır.Duyun bu sesi,yok duymak istemiyormusunuz.

Yazmaya başlarsam susturamazsınız.Bu güne kadar yazdıklarımın hep arkasında olmuşumdur. Doğrulardan şaşmadan, doğrunun yanında haksızlığın karşısında olmaya  devam edeceğim. Hoşca ve dostca kalın…

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.