ZENGİN BİR ÜLKE OLMAK VE TAM KAPANMA

İşte tam kapanma böyle olur. Nasılmı ? 16 milyon dışarda geziyor… Bunların 5 milyonu iktidar partisinin çalışmaları için il ve ilçe başkanlığından aldıkları Muafiyet belgesiyle dışarda geziyorlar. Eh onlar gezer’ken, peki zorunlu olarakta olsa,dışarı çıkmak zorunda olan diğer vatandaşların durumu nasıldır? Gelin biraz buna bakalım… Cadde ve sokaklarda, Güvenlik güçleri denetim yapıyorlar. Kime: Hastaya,Ustaya,Yoksul ve Garibana, izin belgesi veya arkası olmayana […]

Yayınlama: 03.05.2021
A+
A-
İşte tam kapanma böyle olur. Nasılmı ? 16 milyon dışarda geziyor…
Bunların 5 milyonu iktidar partisinin çalışmaları için il ve ilçe başkanlığından aldıkları Muafiyet belgesiyle dışarda geziyorlar. Eh onlar gezer’ken, peki zorunlu olarakta olsa,dışarı çıkmak zorunda olan diğer vatandaşların durumu nasıldır? Gelin biraz buna bakalım…
Cadde ve sokaklarda, Güvenlik güçleri denetim yapıyorlar. Kime: Hastaya,Ustaya,Yoksul ve Garibana, izin belgesi veya arkası olmayana hemen tutanak tutuyorlar.
Peki soruyorum ?
Bu parti teşkilatlarından muafiyet belgesi alanlara karşı ne yapıyorlar. Gülerek sırıtarak tabi buyrun efendim diye iltifat ediyorlar.
Yani !
Hastalık zaten ortalıkta kol geziyor. Çünkü en kötü ihtimalle “ÜLKE” içinde hasta olursunuz ?
 
ZENGİN BİR ÜLKE OLMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ…
 
Tabiki büyük imkanları halkımıza sunuyoruz. Esnafa her ay çok büyük yardımlar yaparak kira yardımı, Yandaşa tam kira bedeli !
Üvey kardeşe beşyüz TL yeter. Geçim için verilen yardıma bakın… 
Yandaşa “Jiplere”binecek kadar villalarda oturacak kadar verilirken,Üvey vatandaşa sen dur? Yerde sürünecek kadar yeterde artar.
ZENGİNLİK İŞTE !!
Garanti verdigimiz Köprüler,Tüneller, Duble yollar, Havaalanları… 
Bunları ödüyormuyuz ? Evet.
İtibar meselesi biz zenginiz. Tabi ama borçlanarak zenginiz. Yani caketsiz kabadayı misali..
Siz şimdi gücümüze bakın !
ABD, “Biden”Konuşuyor. SSCB, “Putin” Konuşuyor. D, “Merkel” Konuşuyor. F , “Macron” Konuşuyor. Onlar konuşuyorlarda mevcut iktidar ne düşünüyor acaba???
Mevcut iktidar’mı !
14 Haziran NATO Zirvesinde Brüksel’de onların Karakaplı Defterini açarım onları bir üflerim gıkı bile çıkmaz. Biliyorsunuz nefesim kuvvetlidir. 19 senedir bu ülkeyi üflüyorum kimsenin sesi çıkmıyor. Kullarım nasılsa memnundurlar. Hal böyleyken ülke böyleyken yönetim böyleyken, Ey Milletimiz ey Halkımız ne düşünüyorsunuz. Sizde karakaplı bir defter açacakmısınız.?
Mevcut yönetimi ve iktidarı degiştirmek için “ÜFLEMEYE” hazırmısınız? Hazırsanız durmak yok nefesi sıkı tutmaya ve çalışmaya devam…
Haydi kalın sağlıcakla, Haftaya  tekrar İLKGÜN Gazetesi ve ilkgunhaber.com ‘ da görüşmek üzere hoşca ve dostca kalın…
 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.