SEÇİM SÜRECİ BAŞLADI PARTİLERDE DOLAR BORSASI AÇILDI

İki hafta’ya yakın süre yazılarıma ara vermiştim. Siz okurlarımla tekrar buluşmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyorum. Bu gün yazıma başlar’ken öncelikle bazı önemli konulara açıklık getirmek gerektiğine inanıyor ve bu konuda öncelikle anlaşmamız gerekiyor. Mevcut iktidarın yirmi yılda yaptığı tahribatları, kim olursa olsun iktidara gelen, sihirli değnek ile dokunsa bile, on yıldan önce normal bir yaşama dönmek mümkün görünmüyor. Çünkü; bu günden yarına bütün […]

Yayınlama: 04.07.2022
A+
A-

İki hafta’ya yakın süre yazılarıma ara vermiştim. Siz okurlarımla tekrar buluşmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyorum.

Bu gün yazıma başlar’ken öncelikle bazı önemli konulara açıklık getirmek gerektiğine inanıyor ve bu konuda öncelikle anlaşmamız gerekiyor. Mevcut iktidarın yirmi yılda yaptığı tahribatları, kim olursa olsun iktidara gelen, sihirli değnek ile dokunsa bile, on yıldan önce normal bir yaşama dönmek mümkün görünmüyor.

Çünkü; bu günden yarına bütün sorunları çözeceğiz diyen o simsar politikacılar, kendini inandırmak istedikleri için adeta milletin aklıyla dalga geçercesine insanları kandırmak istediklerinden dolayı boş vaatler ve yalan sözler üzerine kurgu siyaseti yürütüyorlar. Nedeni çok açık ve nettir….

Bakın bunu söyler’ken kastım tek partiye değildir. Hangi parti olursa olsun hiç fark etmiyor. 2019 yılında yapılan yerel seçimlerde, verdikleri seçim vaatlerini ne çabuk unuttunuz….

Yani bu kadar unutkan balık hafızalı olan bir toplum yaratıldığından tabi’ki verilen sözler ve vaatlerin yerine getirilmemesini sorgulamak’ta imkansızlaşır. O zaman bütün partilerin seçim bildirgesine ve Liderlerin meydan konuşmasına bakarsanız en önemli sözlerinden biri aynen şöyle; bu belediyeyi kazanırsak hiç bir mazeret göstermeden İlk bir yıl içinde bütün eksik hizmetleri yerine getireceğiz. Dahası, yeni olanaklar ve iş imkanları yaratacağız.

Peki bu sözler tutuldu mu ? Hayır hiç bir yerde tutulmadı. Ama başta kendi liderleri olmak üzere Belediye başkanlarını övgülerle göklere çıkararak yere göğe sığdırma yöntemiyle, bölge Halkını kandırmak isterken acaba o bölge halkı kendilerine verilen hizmeti yerinde tespit etmek için çaba sarf ediyor mu ? Yoksa yalancı ve düzenbazlık kelimelerine kanarak susuyor mu….

Bir gerçek vardır. Aday olanlar seçilenler Halkın adayı olarak seçilmiyorlar. Genel merkezlerine verdikleri Milyon liraların ve Yüz binlerce Dolarların veya binlerce dolar değeri olan antika halıların  ve Antikaların adayı olarak seçildikleri için bu masrafları çıkarıncaya kadar, doğal olarak hizmet veremezler.

Gelin bir konuyu ele alalım. Bu seçilenlerin mal varlıklarını araştırın yakın ve uzak akrabaları olmak şartıyla hakkında tahkikat yapılarak vermiş oldukları vergi matrahlarından ve ödeme yaptıkları miktardan, kazançları net olarak ortaya çıkmış olur. Ancak bunu yapamazlar. Çünkü bütünüyle pisliğe batmış bir hal almış oldukları için, birbirinin açığını bildiklerinden dolayı, birbirilerine övgüler methiyeler söylemek zorundalar….

Seçim yapılacak mı ? bilinmiyor. Çünkü mevcut iktidar yerini korumak için yeni oyun senaryoları kuruyor. başarılı olur veya olmaz onu Halkın iradesi belirler. Ancak muhalefet Partilerindeki aday belirleme pazarlığı başlamış gibi görünüyor.

Bir zat bana gelen çok bilgi vardır. Kim nerede kimlerle pazarlık yapılıyor. Araştırdıktan sonra isimleriyle bölgesiyle açıklıyacağım. Tabi bunları açıkladığımda bazı yandaş yalaka ve dalkavuklar rahatsız oluyorlar. Nedeni parti zarar görüyormuş hadi ordan haysiyet yoksunları, her türlü rüşveti çevireceksiniz yalan dolanla emek veren partilileri hiçe sayacak ve yer vermiyeceksiniz. O partiye zarar vermiyor. Sizin pisliğinizi ortaya çıkarınca zarar vermiş oluyoruz öylemi. Durun bakalım ipliğinizi pazara çıkaracağım. Derdi olan varsa, içinden mırıldanmasın açık açık mertçe yüzüme söylesin.

Ben bildiklerimi çekinmeden bazı parti liderlerinin yaptıklarını ve kimden nasıl menfeatlendikleri soruları soracağım, bakalım cevapları nasıl ve ne olacaktır. O çok dürüstlük abidesi olan Liderleri hep birlikte görmüş olacağız diyor ve bu hafta bu kadar olsun diyorum. Haftaya tekrar İLKGÜN ve ilkgunhaber.com’da görüşmek dileğiyle hoşca ve dostca kalın…

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.