24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ

12 Eylülün eserlerinden yani Kenan Evrenin icatlarından olsa da toplumun kabullendiği Öğretmenler günü tüm öğretmenlere kutlu olsun. Ben 18 yıldır ki bize şimdiye kadar hiçbir Hükümetin öğretemediğini öğreten AKP iktidarını bize yeni şeyler öğrettiği için kutlamak istiyorum. Hiç kimsenin aklına gelmeyecek cinlikleri öğretip Şeytana pabucunu ters giydirip, hatta Şeytanı bile çarpan AKP Hükümetine aferin diyorum. […]

Yayınlama: 25.11.2020
A+
A-

12 Eylülün eserlerinden yani Kenan Evrenin icatlarından olsa da toplumun kabullendiği Öğretmenler günü tüm öğretmenlere kutlu olsun. Ben 18 yıldır ki bize şimdiye kadar hiçbir Hükümetin öğretemediğini öğreten AKP iktidarını bize yeni şeyler öğrettiği için kutlamak istiyorum.
Hiç kimsenin aklına gelmeyecek cinlikleri öğretip Şeytana pabucunu ters giydirip, hatta Şeytanı bile çarpan AKP Hükümetine aferin diyorum. Sanatın içine tükürüp, Ankara Belediyesini milyarlarca zarara sokup bunu da üç harflilerle yapıyorum diye güya Cinlerle Dinazorları dövüp onlarla ortak iş yapıp kendi düşmanlarını def ettiğini söyleyerek buna medyayı da inandırarak Belediyeyi Cin çarpar gibi çarpan, Melih Gökçeği de kutluyorum.
Milletin cebinde metelik bulunmaz iken, paraları para kasasına değil de ayakkabı kutularına dolduran alçak gönüllü yavrucakları da izninizle buradan kutluyorum. Türk Ordusunu Ergenekon Balyoz diye darmadağınık edip gerçek Cumhuriyetin Subaylarını darbeci terör örgütü üyesi gibi gösterip mahpuslarda çürüten. Amerikancı Fetöye devleti teslim edip Fetöyle devleti bölüşemeyince Fötöyü düşman gösterip buna herkesi inandıran bu iktidarı alkışlıyorum. Yüz yıllık Cumhuriyet hükümetlerinin bütün kazanımlarını, ürettikleri yaptıkları bütün değerleri 18 yılda haraç mezat yandaşlara satan sevgili hükümetimizi tebrik ediyorum. Kamu bankalarından yandaşlara faizsiz ve geri ödemesiz krediler verip, Yol, Köprü, Hastane ve Havalimanları yaptırıp. Bu yapılan yerlere hiç uğrayan olmasa bile fazlasıyla müşteri garantisi vererek her yıl devleti milyarlarca dolar zarara sokup, şunu bunu yaptık diye övünüp biz molozlara alkışlatan iktidara harikasın diyorum. Çamlıca tepesine 60 bin kişilik Cami hiç Cami olmayan köhne yerlere kadrolu İmam atayan Diyanet işlerini kutluyorum. Doları 18 yılda 18 katına çıkarıp, Türk Lirasının değerini yüz kat düşürüp her yıl Enflasyonu kıytırık cüzi bir rakama tekabül ettiren Ekonomi Bakanlarımıza yaşasın diyorum. Sağlığı Eğitimi kuşa çevirip, Koronadan ölenlerin sayısını Ülke genelinde günlük İstanbul’daki ölenlerin sayısından az gösteren Sağlık
Bakanımızı da kutluyorum. Cumhur ittifakına üçüncü Mafya babası Çakıcıyı ekleyerek perçinletip Demokrasi reformu yapan hükümetimize milliyetçi selamlarımı iletiyorum.
Her gün her şeye günlük zam yapıp, vergilerin vergisini çıkarıp, cezaları, Harçlar ve Haraçları tabana yayıyoruz diye övünen böyyüklerimizle övünüyorum. Asgari ücreti açlık sınırının çok altında tutup, çalışanların ücretlerine sıfır zam verip, fakirlik yoksulluk iyidir nameleriyle bütün fakirleri ağlatan iktidarımızı çok başarılı buluyorum. Laik anti laik ve dini bütün diye milleti kutuplaştırıp bölen, bir birine düşmanlaştıran. Yokluğu yoksulluğu ve yolsuzluğu gazlayıp, Hakkı Hukuku ve adaleti yerlerde süründürüp haktan ve adaletten dem vuran iktidarı tabi ki destekliyorum.
Bütün bu kötü gidişin sonunda tek çare Akp dir, çözerse Akp çözer deyip her şeyin yalan olduğunu bile bile seçmenin yüzde elli birinin oyunu alıp kendine âşık eden bu iktidarı kutluyorum.
Bize nice yeni sözler yeni icatlar yeni alavere dalavereler öğreten, yinede ona şükürler edip Tv gördüğünde ona dua ettiren nur topu gibi iktidar sahiplerine şükranlarımı sunuyorum. Efendim yüce hükümetimizin ve liderlerimizin meziyetleri anlatmakla bitmez. Bizi bölemeyecekler bizi yok edemeyecekler bizi iktidardan evel Allah hiç kimse bölemeyecek. Kahrolsun iç ve dış düşmanlar yaşasın adalet kalkınma ve hükümetimiz.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.