AĞZI OLAN KONUŞUYOR, KAFASI BOZULAN YAZIYOR

Seçim yenilgisinden sonra, bir günah keçisi bulup, vur abalıya diye hücüma kalkıştılar. Seçimden önce namuslu dürüst  bilgili ve devlet tecrübesi olan vatansever Kılıçdaroğlu, Seçim yenilgisinden sonra, alçak, namussuz, beceriksiz, sol düşmanı, hatta halk düşmanı oluverdi.  Seçimlerden önce, CHP Milletvekilleri, pm üyeleri ve CHP önde gelenleri. Kılıçtaroğlunun her dediğine ve politikasına dört elle sarılırken, şimdi birden karşı tarafın fırfırları oldular.  Solun bu ülkede, oyu yüzde 25 i […]

Yayınlama: 23.07.2023
A+
A-

Seçim yenilgisinden sonra, bir günah keçisi bulup, vur abalıya diye hücüma kalkıştılar.

Seçimden önce namuslu dürüst  bilgili ve devlet tecrübesi olan vatansever Kılıçdaroğlu, Seçim yenilgisinden sonra, alçak, namussuz, beceriksiz, sol düşmanı, hatta halk düşmanı oluverdi. 

Seçimlerden önce, CHP Milletvekilleri, pm üyeleri ve CHP önde gelenleri. Kılıçtaroğlunun her dediğine ve politikasına dört elle sarılırken, şimdi birden karşı tarafın fırfırları oldular. 
Solun bu ülkede, oyu yüzde 25 i geçmiyor. 
Sağ, muhafazakar, dindar ve cahiliye seçmen gurubu yüzde 75. Peki? Bu sol nasıl iktidar olacak bu ülkede….. 
Her gün zam gelsede, seçmenin ezici çoğunluğu, acından ölse de, çocukları işsiz kalsada yine Reiz diyor. Ekenomi, açlık, yoksulluk, yolsuzluk, sağ seçmene kar etmiyor. 
Seçimlerden önce birbirine ters 6 benzemezi bir araya getirdi diye, Kılıçtaroğlu göklere çıkarılıyordu. 
Kılıçtaroğlunun, Babala tv deki performansı, 2400 adet ekonomik, siyasi, iç, dış sorunlarla ilgili projesi, çoğu insanın bir devrim projesi olduğunu. Bu projenin yüzde 50 si uygulana bilse, ülke şahlanır diyenler, şimdi bütün suçu, günahı ve ihaneti sadece Kılıçtaroğlunun sırtına yüklemiş oldular. 
Neymiş efendim Kılıçtaroğlu ilk turdan sonra, Zafer Partisi başkanı ile anlaşıp, MİT i onlara verecekmiş. Mit gibi  çok önemli bir kurumu, nasıl sağcı, ırkçı bir Partiti ve kişilere verilirmiş, aman Allahım bu ne büyük bir ihanet. 
Sanki şimdi Mit CHPnin elinde devletin ve kamunun hesabına çalışıyor. 
Denize düşen Yılana sarılırmış. 
Yüzde bir iki gibi bir oyla, seçimin kaybedileceği anlaşılınca getirisi götürüsünden daha çok olacağı düşünülerek, çok tavizler verildi. Bunlar eleştirilmelidir. 
Seçim kazanılsa idi. Bütün Ortadoğu, Türkiye, Suriye, hatta dünyada devrim olacaktı. 
Bunlar hiç irdelenmeden, vur abalıya kampanyası olanca hızıyla devam ediyor. 
Bir çoğuda, Kılıçtaroğlunun  Alevilerin yüz karası olup, Alevileri zora sokup, Alevilere ihanet ettiğini yazıyor. Bu tip düşünceler, geçmişten gelen ve zihinlerindeki Alevi düşmanlığını bir şekilde, Kılıçtaroğlu nezdinde kusuyorlar. Bu eleştirileri yapan Alevi kökenlilerde, Alevileri sevmeyenlere ve düşmanlarına  iyi, hoş görünmek için yağcılık yapıyorlar. 
Nasrettin Hocanın dediği gibi, hiçmi hırsızın suçu yok sorusunu kimse soramıyor. 
Akp, Mhp, İşid, Hizbullah ve körfez Arap ülkelerinin işbirliği koalisyon hükümetine kimse toz kondurmuyor. 
Bu kadar zam, vergi, verginin vergisi, zamın, zamı gibi çığrından çıkmış bir rotasız ülke yönetimine kimse bir şey demiyor. 
Her kötülüğün, musibetin tek sorumlusu Kılıçtaroğlu, ne güzel bir dünya. 
Kılıçtaroğlu gidince her şey düzelir, adalet yerini bulur mantığı revaçta. 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.