Önce ülkemin bekası

Gündem o kadar hızlı değişiyor’ki ,inanın ne yazacağımı şaşırdım yine… Kadınlarımızın öldürülmesinden mi, onları savunan kadınlarımızın hükümet adıyla darp edilmesinden mi,işsizlikten ve borçlardan dolayı intihar olaylarının çoğalmasından mı,eğitim sisteminin iyice içine edilmesinden mi yoksa bu kadar sorun varken artık herkesin anladığı yeni bir rant kapısı olan kanal İstanbul dan mı? Zaten bu da yeni bir […]

Yayınlama: 25.12.2019
A+
A-

Gündem o kadar hızlı değişiyor’ki ,inanın ne yazacağımı şaşırdım yine…

Kadınlarımızın öldürülmesinden mi, onları savunan kadınlarımızın hükümet adıyla darp edilmesinden mi,işsizlikten ve borçlardan dolayı intihar olaylarının çoğalmasından mı,eğitim sisteminin iyice içine edilmesinden mi yoksa bu kadar sorun varken artık herkesin anladığı yeni bir rant kapısı olan kanal İstanbul dan mı?
Zaten bu da yeni bir gündem değiştirme. O yüzden sıkıcı rakamlar verip anlaşılmaz terimler kullanarak bu konu hakkında yazmak istemiyorum..
Bu arada TGB de beni şaşırttı, soruyorum:Siz kimin gençliğisiniz artık?
Benim için önemli olan önce ülkemin bekası sonra tabii ki bağlantılı olarak insanlarımın bekası..
Şimdi tüm insanlarımıza seslenmek istiyorum: Ya artık biraz gözünüzü açın, biraz akıllı olun, olaylara sığ bakmayı bırakın..İşin içine Tanrı yı yada dini karıştırmayı bırakın..
Her Allah tan, kitaptan bahsedenden yada her namaz kılandan alnı secdeye değiyor diye inanmaktan medet ummaktan ,tarikat liderlerinin elini eteğini öpmekten, onlara tapmaktan vazgeçin..
Tapmak diyorum dikkat edin..
Sizin benim gibi adamlara iki Kuran kelamı biliyor diye inanıp,masum çocuklarını ,sapıklıkları yüzlerce kez ispatlanmış  rant ve güç sahibi olmaya Allah tan daha çok tapmış bu kokuşmuş kurumlara hala acımasızca emanet etmek tapmaktır çünkü.. Arkadaşım elinden alan yok ..
Al oku bir Kuran ,Türkçe sini oku,Arapça sını öğren oku..
O kadar istiyorsan, önem veriyorsan çocuğuna dini eğitimini kendin ver. Bu kadar zor mu? Tamam her toplumda Tanrı ve din inancı bir ihtiyaçtır ama abartmayın..
Tanrı tektir ve Hristiyan da, Musevi de,Müslüman da aynı Tanrı ya inanıyor yani maalesef böyle dostum..Ve o Tanrı diyor ki: “Ben size nimetlerle dolu çok güzel bir dünya verdim..Yiyin ,için birbirinize saygı ve hoşgörü gösterin,birbirinizle huzur içinde iyi geçinin ve arada sırada bana teşekkür edin.” Diyor..Bu kadar basit.. Bunu anlamıyacak ne var?
Başka bir dünya mı buldunuz da bunu mahvediyorsunuz?
Başka bir Türkiye mi buldunuz da, bu güzelim ülkemin kaynaklarını ya tüketiyor yada başkalarına acımasızca peşkeş çekiyorsunuz?

Hükümetler gelip geçicidir ülkem insanı..

Önce biz ülkemize sahip çıkalım.Futbol taraftarı gibi parti yada lider taraftarlığı yapmayı bırakın artık ya..

Hiçbiri babamın oğlu değil benim..

Amiyane yazıyorum, anlayacağınız dilden yazıyorum, basitçe yazıyorum..

Anlayın artık, anlayın lütfen…

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.