BÜYÜK SOYGUN

Uzun zamandır köşe yazılarımı yazmıyordum. Daha doğrusu yazamıyordum. Bir şeyler değişir mi diye bekledim, ama olmadı. Her şey eskisinden bile beter duruma geldi.. İktidardakilerin şiddet eğilimi, sadece dillerine değil, artık icraatlarına da yansıdı. Kırk yıllık MHP liyim hiç bu kadar utanmamıştım. MHP nerdeyse Türkiye nin en iyi teşkilatlanmış partisidir. Hiyerarşik düzeni olan, Türk tarihini iyi […]

Yayınlama: 16.03.2021
A+
A-

Uzun zamandır köşe yazılarımı yazmıyordum. Daha doğrusu yazamıyordum. Bir şeyler değişir mi diye bekledim, ama olmadı. Her şey eskisinden bile beter duruma geldi..

İktidardakilerin şiddet eğilimi, sadece dillerine değil, artık icraatlarına da yansıdı. Kırk yıllık MHP liyim hiç bu kadar utanmamıştım.

MHP nerdeyse Türkiye nin en iyi teşkilatlanmış partisidir. Hiyerarşik düzeni olan, Türk tarihini iyi bilen, Türk gelenek ve göreneklerine sıkı sıkıya bağlı, okumuş gençlerin oluşturduğu bu teşkilatın; tekrar abuk sabuk iktidar mensuplarının, abuk sabuk icraatlarının maşası olması beni gerçekten utandırıyor.

En çok koruması gereken değerleri ,kadın gibi, çocuk gibi , ülkenin toprak bütünlüğü gibi ,doğasının korunması gibi , müttefik addedilen ülkelerin çıkarları için çocuklarımızın şehit verilmesi gibi, birkaç şirkete bütün paramızın peşkeş çekilmesi gibi gerçekleri bırakıp şahsi çıkarlar uğruna, şahsiyetlerle uğraşması beni gerçekten utandırıyor. 70 ler de ki 6. filoya karşı namaz kılma utancını yaşatan, sonra da gözden çıkarılan bir teşkilat olmaktan bıkmadınız mı? Yine kullanılıp bir kenara atılacaksınız.

Dünyanın en büyük soygunu yapılıyor beyler. Koskoca Türkiye Cumhuriyeti soyuluyor. Hiç birinizin sesi çıkmıyor. İş işten geçtikten sonra ayağa kalkmanın bir anlamı yok.. Aklınızı kullanın, hür iradenizi kullanın. Bir daha utanmak istemiyorum..Pişman olmak? ..Hiç istemiyorum…

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.