Adana’da Açılış Töreni, fiyasko ile sonuçlanmıştır

Birlikten güç doğar diyor ve dileriz şu seçim arefesinde daha şeffaf ve gerçek anlamda çalışmalarla, toplumsal meselelerde, halka daha sağlıklı hizmet üreterek, halkın güvenini kazanmak, partiye ve Sn. Genel Başkanın emek ve mücadelesine güc katacaktır.

Yayınlama: 19.10.2022
A+
A-

Bizim aşkımız millet aşkıdır. Adana aşkıdır ve bu aşk engel tanımaz diyen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın bahsetmiş olduğu ve çok sayıda hizmetin açılış, temel atma ve lansmanının yapılacağı törene CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’da davet edilmişti….

Ancak gelin görün’kü, bu açılış töreni, adeta bir fiyasko ile sonuçlanmıştır. Organize derseniz,kos koca bir sıfır. Oysa tören için Adana’nın her köşesi, açılış töreni için, davet pankartlarıyla donatılmıştı. Vatandaşlara atılan ve aranan davet mesajları, Belediye çalışanlarına yapılan zora’ki davetler, demek’ki bir fayda sağlamıyormuş.

Kusura bakmayın Sn Karalar ve CHP’nin il ilçe örgütleri, mualesef bu çalışmanızla alanları dolduramadınız. İnönü Parkının yenilenme  açılış töreninde dahi havadan çekim yaptıran Zeydan Karalar, Burada neden çekim yaptırmadılar acaba, sorabilirmiyiz.Oyle yakın mesafeden çekim yapılarak, olayı örtemezsiniz… Sn Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun vermiş olduğu emek ve mücadeleye kölge düşürdünüz. Diyeceksiniz’ki sadece bunlarmı suçlu, elbette tek onlar değil.

Bu organize için, açılış öncesi Adana’ya gelen ve sözde bu çalışmaları yürütmek ve organize etmek için çalışmaları yürüten, Sn. Erdoğan Toprak ve beraberindekiler suçlu değilmi dersiniz?

Sevabıyla vebaliyle tüm olanlar öncelikle onların boynunadır. Hiç kusura bakmasınlar. Bu işler öyle yan gelip yatmakla, sözde iş yapıyor görünmek’le, Sn Genel Başkanı yanlış yönlendirmekle, bu işler olmuyor be kardeşim olmuyor. Ülkenin bir çok yerinde yanlış yapıldığı gibi, Kentimiz’de bu yanlışlardan nasibini almış oldu. Ülke vatandaşları yaşanan ortam ve sıkıntılardan bunalmıştır artık. Sıkıntı içerisinde olan vatandaş,kendisine samimi davranan, ülkenin ve milletin çıkar ve menfaati için uğraşan, bir kurtarıcı bekliyor. Bu kurtarıcı “Geliyor gelmekte olan” neden olmasın’ki… 

Olması için gerçekten, çaba sarfediliyormu?  Bu konuda çaba ve özveri gerekli. Mücadele ve yürek gerekli.Sanıyorum bu mücadele ve yürek Sn Kılıçdaroğlu’nda mevcuttur. Bu konuda şüphemiz asla olmadı olmamalıdır. Daha çok samimi ve yüreklice çalışmak gerekli…. Desinlerle değirmen taşı dönmüyor. Herkes kendi üstüne düşen görevi yaparsa, mesafe alınır. Yoksa bu gün Köprü açılışında yaşandığı gibi, fiyasko ile sonuçlanmaya hazır olmayı söylemek için, kain olmaya gerek yok diyorum.

Kısacası bu açılış töreni fiyasko ile sonuçlanmıştır. Organize ise tam bir rezalet…

Düşünün basın mensupları dahi alana giremiyor. Burada ismini vermek istemediğim  Bazı Ulusal Haber ajanslarından kameramanlar ve bir çok gazeteci içeri giremedi. Küsüp gidenlere şahit oldum.

Gazeteciler güvenlik ekipleriyle karşı karşıya gelme noktasına geldi. Bu duruma seyirci kalan, partinin bazı  yetkilileri ve Büyükşehir Basın sorumlusu şayet inkar etmese şahittir. Bazı Belediye başkanları, Sivil toplum kuruluşu başkanları ve bazı parti ilçe başkanları dahi protokol alanına giremedi. Sn, Karalar konuşur’ken, bir çok vatandaş,sivil toplum kuruluşu başkanları ve gazeteciler, Sn Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nu dahi dinlemeden, tören alanını terkettiler….

Burada kimse kimseyi kandırmasın, bu konuda yetkili merciler yetersiz ve sınıfta kalmışlardır. CHP’ye ve onun Genel Başkanı Sn Kılıçdaroğlu’nun emeklerini boşa çıkarmak, hiç kimsenin haddine değildir. Kendi şahsi siyasi ikbal ve çıkarları için, bilerek  veya bilinçsiz hareketle meseleye zarar vermek,hiç kimsenin hakkı değil ve olmamalıdır.

Şu ana kadar hep susulmuş ise, Partiye zarar vermemek adına susulmuştur. Acı amma gerçek bu Sn Karalar, sen partiliyi tanımazsan, sana biyat eden yalaka takımından başka, etrafı görmezsen, her şeyi ben bilirim mantığı içerisinde hareket edersen, bir başkası’da seni tanımaz ve hep beraber isteyerek veya istemiyerek mücadeleye zarar verilmiş olur.

O nedenle aklın yolu birdir. Hiç kimse parti örgütünden üstün değildir. Partiyi ve partiliyi tanımak zorundayız. Birlikten güç doğar diyor ve dileriz şu seçim arefesinde daha şeffaf ve gerçek anlamda çalışmalarla, toplumsal meselelerin idrakında olur ve halka daha sağlıklı hizmet üreterek, halkın güvenini kazanır, partiye ve Sn. Genel Başkanın emek ve mücadelesine güc katmak, daha iyi olur diyoruz.

Burada amacımız hiç kimseyi yermek değildir.  Görebildiğimiz yanlış gidişata bir an önce son verilmesi ve İktidara giden yürüyüş yolunda, engellerin ortadan kaldırılması için, bir an önce “Geliyor gelmekte olanın” önünü açabilmek ülke halkının yararına olacaktır diyoruz.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.