Kılıçdaroğlu’nun Ekmeğinin tuzu yok

Neymiş efendim? Yerel seçimlere bu şekilde gidilirse büyükşehirleri’de kaybedebilirmişiz… Ekrem İmamoğlu; Gerekçesini de seçmenin son sonuçlardan sonra yaşadığı umutsuzluğu ve motivasyonsuzluğu ile açıklıyor ve bir de İYİ Parti ile ittifak yapılabilir mi sorusunu gündeme getirerek, Efendim İttifak yapılmazsa seçim sonucu ne olacağını soruyor. Emek en yüce değerdir. Ancak; Ahtı vefayı bilmeyenler, gaflet ve delalet içerisinde olanlar, […]

Yayınlama: 09.06.2023
A+
A-

Neymiş efendim?

Yerel seçimlere bu şekilde gidilirse büyükşehirleri’de kaybedebilirmişiz…
Ekrem İmamoğlu; Gerekçesini de seçmenin son sonuçlardan sonra yaşadığı umutsuzluğu ve motivasyonsuzluğu ile açıklıyor ve bir de İYİ Parti ile ittifak yapılabilir mi sorusunu gündeme getirerek, Efendim İttifak yapılmazsa seçim sonucu ne olacağını soruyor.

Emek en yüce değerdir.

Ancak; Ahtı vefayı bilmeyenler, gaflet ve delalet içerisinde olanlar, kendi başına buyruk şekilde hareket edenler. Kendi şahsi ikbali için, toplumsal değil, bireysel hareket edenler. Seçim gününün akşamından başlayarak, ferdi davranışlarıyla partiyi kamuoyunda tartışılır hale getirenlere peki ne demeli?
Diğer sorusuna gelince… İYİ Parti destek verse ne olur? Vermese ne olur… Önemli olan Ülke bu kadar çıkmazda iken, kalkıpta masayı devirmesi ve sonra tabanın baskısıyla geri masaya dönüşü ile zaten vatandaşlar’da millet ittifakına bir güvensizlik ortamı yaratmıştır….

Ne demek yaaa…?  Aylarca birlikte çalışacaksın. Eee efendim Kılıçdaroğlu’nun adaylığı olmazmış. Ne olacakmış? İmamoğlu veya Yavaş olmalıymış… Peki bu davranış doğrumudur?

Kılıçdaroğlu olmasaydı, bu kadar çaba ve başarı olurmu sanıyordunuz…

Siz değilmiydiniz 14 Mayıs seçim öncesi, her katıldığınız mitin alanlarında,CHP’li vatandaşlara duygu sömürüsü yaparak, efendim 1 oy Kılıçdaroğlu’na 1 oy Meral’e kampanyası yapan Sn. Akşener değilmiydi?

İYİ Partinin tabanı samimi bir şekilde, gerçekten 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu’na destek verdilermi diyorsunuz? Asla değil… İnsan dürst ve samimi olmalıdır. Yeşil sol ittifak içerisinde olmasa’da samimi davranmıştır. Saadet Partisi gücü olmasada, sandıklara sahip çıkmaya ve dürüst davranmıştır. Samimi olmayanlar kendilerini terazinin bir tarafına katarak ağırlıklarını tekrar gözden geçirmelerini öneririm.

Kılıçdaroğlu’nun ekmeğinin tuzu yok. İnsanlar nankörse Kılıçdaroğlu ne yapsın…

En büyük handikap CHP’de Kılıçdaroğlu’nun etrafını saranlardadır. CHP içerisinde bu cenahlar, Kılıçdaroğlu ile parti tabanı arasına duvar örenlerdir. Dileriz bu duvar bir an önce yıkılır ve parti tabanından çıkacak gerçek temsilciler’le, iktidara yürümenin nasıl olacağını dünya aleme gösterirler. İşte o zaman Kılıçdaroğlu ve CHP’nin gerçek gücünü ve iktidara nasıl gidileceğini hep beraber görmüş olacağız. Bu ülkenin kurucu partisi olan CHP’si ve onun şu an genel başkanı olan Sn. Kılıçdaroğlu’nu rencide etmeye kalkışanlar, onun ne kadar samimi ve vatansever olduğunu elbette bilemezler….

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.