İYİ PARTİ İÇERİSİNDEN BİR GAF DAHA!

Millet ittifakı liderleri bu gün yapmış oldukları toplantının ardından yapılan ortak açıklamada Sn Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 14 Mayıs’ta yapmayı planladığı seçime, halktan aldıkları destek ve kendilerine olan inançlarıyla, ülke’ye olan sevdalarını gerçekleştirmek için seçime hazır olduklarını açıkladılar. Seçim ne zaman yapılırsa yapılsın, üstünlerin hukukunu koruma anlayışıyla hareket eden Cumhur İttifakı değil, hukukun üstünlüğüne inanan Millet İttifakı […]

Yayınlama: 28.01.2023
A+
A-
Millet ittifakı liderleri bu gün yapmış oldukları toplantının ardından yapılan ortak açıklamada Sn Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 14 Mayıs’ta yapmayı planladığı seçime, halktan aldıkları destek ve kendilerine olan inançlarıyla, ülke’ye olan sevdalarını gerçekleştirmek için seçime hazır olduklarını açıkladılar.
Seçim ne zaman yapılırsa yapılsın, üstünlerin hukukunu koruma anlayışıyla hareket eden Cumhur İttifakı değil, hukukun üstünlüğüne inanan Millet İttifakı seçimde kazanacaktır iddiasında bulundular.
İktidar kaybettiği halk desteğini her tür hukuksuzlukla kapatmaya çalışsa da biz bu oyunu milletimizden aldığımız destekle bozacağız ve Türkiye’yi özgürlükçü demokratik bir hukuk devleti yapacağız.
Bu tek adam düzenini sandıkta milletimizin iradesi ile değiştirmek için, hodri meydan diyerek seçime hazır oldukları açıklamasında bulundular….
Açıklamada bulundular bulunmasına’da, gelin görün’kü işin aslıda böyle görünmüyor gibi…. iyi parti içerisinden yapılan bazı açıklamalar ile Sn Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı adayı olmasını hazmedememe türünde bazı çatlak seslerin doruğa ulaşması, gerçekten ittifaka gönül verenler arasında hoşnutsuzluk yaratıyor.
Bu tür davranışlar şayet Akşener’in bilgisi dahilinde yapılıyor ve bu yapılanlar bir danışıklı dövüş ise, daha önceden’de açıklamıştım. Bunun bedelinin gerçekten seçimde çok ağır olacağını açıklamak İçin, kain olmaya gerek kalmayacaktır sanırım.
Bu tür açıklamalarda bulunanlara gerçekten sormak isterim….
Sn Kılıçdaroğluna siz hırsız diyebilirmisiniz?
Dürüst değil diyebilirmisiniz?
Ülkenin ve halkın çıkarlarını koruyamaz diyebilirmisiniz?
Ülkede’de birlik beraberliği sağlayamaz diyebilirmisiniz?
Siyasi tecrübesi yok diyebilirmisiniz?
Eh bunları diyemiyorsanız. Nedir peki sizdeki bu karın ağrısı ve Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı adayı olamasın safsatası. Kılıçdaroğluna olan bu öfkeniz nedendir? Alevi olduğu içinmidir?
Yazıklar olsun bu çağda siz ve sizin gibi düşünenlere…
Bir kişi sırf inancından dolayı bu tür suçlamalarla karşı karşıya kalıyor ve sorgulanıyorsa, yazıklar olsun size ve bu tür siyasetinize…

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.