Adana’da Yerel basını hiçe sayan anlayışı kınıyorum

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve 23- 29 Eylül 2019 tarihleri arasında sürecek olan 26. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali, dördüncü günüyle devam ediyor! Altın Koza film festivaliyle ilgili bu gün itibarıyla kesinlikle İlkgunHaber olarak hiç bir haber ve paylaşım yapmayagımı Yusuf Kahraman olarak kamuoyuna  duyurmayı bir görev biliyorum.  Adana’mızda yerel basını hiçe sayarak öteleştirmeyi ve göreve geldiği günden beri her fırsatta ağlamayı marifet […]

Yayınlama: 26.09.2019
A+
A-

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve 23- 29 Eylül 2019 tarihleri arasında sürecek olan 26. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali, dördüncü günüyle devam ediyor!

Altın Koza film festivaliyle ilgili bu gün itibarıyla kesinlikle İlkgunHaber olarak hiç bir haber ve paylaşım yapmayagımı Yusuf Kahraman olarak kamuoyuna  duyurmayı bir görev biliyorum. 

Adana’mızda yerel basını hiçe sayarak öteleştirmeyi ve göreve geldiği günden beri her fırsatta ağlamayı marifet sayan, sorun varsa sorunlara çözüm üretmekten ziyade,çözümsüzlüğü alışkanlık hale getiren, ancak gönlü istediğinde aktaracak kişileri olduğu zaman kaynak yaratmasını iyi bilen anlayış, Adana’da gerçekleştirilen Altın Koza Film festivalinin her türlü tanıtımının yapılması için,istanbul bağlantılı bir medya gurubu ve bir ajans üzerinden faaliyet yürütülerek,Adana’nın öz basın camiası hiçe sayılabiliyor. Bey efendilerin umurundamı Adana’nın yerel basını veya basın camiasının neler çektikleri….

Ancak bu kaynağın kullanılmasındaki adaletsizlik hat safhaya ulaşmış durumda olduğunu görmemezlikten gelemeyiz. Adana’da çok azınlık bir medya gurubu dışında, Adana’da bu sektörde hizmet vererek yazılı görsel ve internet yayıncılığı yapan yerel basın ve camiayı hiçe sayan anlayışı kınıyorum. 

Adana’da tüm mağdur edilen yerel basın mensuplarını duyarlı ve örgütlü olmaya davet ederek, basının gücünü göstermeye ve bu anlayışı boykot etmeye davet ediyorum.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.