KAYNAYAN KAZANDA GÜNAH ÇIKARANLAR !

Ülke yangın yerine dönmüş, ancak bazıları hala ceylan derisi koltuklarını koruma derdinde yollarına devam etmeye çalışıyorlar. Olup bitenleri ülke olarak hep beraber izliyoruz. Hani derler ya balık baştan kokar diye, sanırım buda böyle bir şey… Siyaset mafya ve küçük ortak, birbirlerini yönlendirmişler. Oyunu üç ayak üzerine kurguladıkları için, menfaatler çakıştığında, İşte o zaman saç ayakları kırılmaya başlar. Bir ülke düşünün […]

Yayınlama: 30.05.2021
A+
A-
Ülke yangın yerine dönmüş, ancak bazıları hala ceylan derisi koltuklarını koruma derdinde yollarına devam etmeye çalışıyorlar. Olup bitenleri ülke olarak hep beraber izliyoruz. Hani derler ya balık baştan kokar diye, sanırım buda böyle bir şey… Siyaset mafya ve küçük ortak, birbirlerini yönlendirmişler. Oyunu üç ayak üzerine kurguladıkları için, menfaatler çakıştığında, İşte o zaman saç ayakları kırılmaya başlar.
Bir ülke düşünün !
Tek adam olup bitenleri görecek ve uzaktan bakacak; Siz ne düşünürsünüz?
 Hemen ilk akla gelen şey, mafyadan medet uman yönetim dersiniz doğrumu? Evet doğru…
Bir ülkenin içişleri bakanı çeteler ve mafya bozuntularıyla ismi anılıyorsa, geregini hemen yapmalı ve istifa etmelidir.
Yapıyormu ? Hayır…
Ülkeyi yöneten baş adam olarak, koltukta oturan bu kişiyi hemen görevden almalıdır. Almıyorsa nedeni vardır.
Tabiki sıkı bağların kopulması halinde, daha çok pisliklerin ortaya çıkacağını gören tek adam yönetimi ve küçük ortağı dengeyi korumak için iki tarafıda idare etmek adına yumuşak geçişler iltifatlar yapıyorlar. Bunun ispatı açık ortada görülüyor. Bu mafyacıların ve çetelerin sadece sorgulanacak üç adamımı vardır. Bunlara ait sadece üç mekan’mı vardır.
Sadece işledikleri bir cinayet’mi vardır.( Oda kıbrıs’mı yani) Siz üçlü oyuncular bu milletin aklıyla dalgamı geçiyorsunuz.
Hükümet ve küçük ortgağı bakın sizin beslemeniz olan bu çetelerin eliyle, işlettiginiz cinayetlerin failli mechul kalmaması 
İçin bunlarla ortak olan ve bunların taşeronluğunu yapan katillerini ortaya çıkartarak bağımsız yargı olan(Ama gerçekten
Bağımsız yargı) önüne çıkarmalısınız ve hesabını sormalısınız. 
Ülke ve millet adına bu sizin aslı görevinizdir. Bakınız sayın tek adam bir taraftan kabineyi korumak isterken, diger taraftanda çeteleri korumak için yargıyı dizayın ettirmiyormusun acaba?
Bu toplum yapısı ve bu millet bunu görmüyecek kadarmı saf sanıyorsunuz? Siz küçük ortagınızla birlikte ağzınızı açtığınızda hatta gerçekçi olmak gerekiyorsa, buna iyi parti lideri ve A takımı’da dahildir. Dediginiz Hz. Ömerin meşhur sözünü Fıratın kenarında bir koyun kaybolsa, kendimi sorumlu tutarım. O Hz. Ömerin döneminde söyledigi söz doğrudur. ama Hz. Ömer’i bağlayıcıdır. Peki sizin döneminizde ne oldu ?
Üçünüzün döneminde olan şudur:  Biri Doğruyol partisinin iktidarında içişleri bakanıydı. Mevcut iktidarla küçük ortağı hepinizin döneminde ne Fırat’ı bıraktınız. Ne köy bıraktınız. Nede koyun bıraktınız…
Fırat’ın Munzur’un Etrafındaki köyleri boşalttınız. Köylülerin kaybolan binlerce koyunun hesabınıda vermediginiz halde onlarıda öldürülen, iş insanları Aydın,Devrimci ,Demokratlar gibi failli mechul listesine ekleyerek hiç bir şeyin hesabını vermediniz. Vermediginiz sürecede  bu hesap kapanmaz. Bazı akıllılar zaman aşımı oldu diyorlar ya, bu olanların zaman aşımı yoktur ve olamaz diyor ve Haydi kalın sğlıcakla, haftaya tekrar İLKGÜN Gazetesinde ve ilkgunhaber.com ‘da görüşmek dileğiyle hoşca ve dostca kalın. 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.