“SİYASETÇİ GEÇİNENLERİN BASİRETSİZLİĞİ”

Merak etme ! Kemal bey o gazeteci ve onun gibi yakınında olan binlerce insanı etrafında tutsaydı, o zaman bir çok şey daha farklı  olurdu. Sizin gibi timsah göz yaşı döken birine veya yapmacık oyunculara, Oğlu gibi gördüğü birine güvenip sırtını dönmeseydi arkadan hançerlenmemiş olurdu.

Yayınlama: 04.03.2024
A+
A-
Değerli Okurlarım !
Bugüne kadar tam 21 yıldır mevcut iktidarın yaptıkları karşısında Milletin çektiklerini defalarca dile getirdim. Fakat söylediklerimiz askıda ekmek veya askıda makarna oldu. Mevcut iktidara tekrar %52 ile görev verildi.
Demek ki asıl mesele muhalefetin içerisindeki zoom cu olarak görev yapan muhalefetin adayına oy vermeyin diyerek, başarısız gösterip seçim sonrası değişim diye ortaya çıkan ihanet ve oyun kurgulayanları net olarak görmeliyiz .
Siyasetçi olarak ortalıkta dolaşanlara baktığımda söyleyecek tek kelime vardır. Bu Halka bu Millete Allah yardım etsin. Gittikleri her yerde ağzından çıkan yalanların haddi var, hesabı yok diyenleri çok görüp işitiyorum.
Aslında bu tür kişilere hak ettiği şekilde en ağır kelimeler vardır. Ama bu tür siyasetcilere vatandaş sövse’de hakaret etsede yine bunlar utanmazlar.
O nedenle ancak bunların yaptıklarını, hal ve hareketlerini , bir nevi rüşvet ve pisliklerini araştırarak deşifre etmek en doğru olanıdır. Tabi bu tür basiretsiz kibir abideleri hakkında herhangi bir açıklama yapıldığında, bunların etrafında çöreklenmiş çıkar ve menfaat odakları, hemen kendi yaptıklarını görmezden gelerek, bir bahane uydurarak ilk söylemleri şöyledir: “Böyle yapmayın, partiye zarar veriyorsunuz. Şimdi zamanı değil “diyebiliyorlar.
Şimdi onlara Hadi oradan!  demeyimde ne diyeyim?
Siz her türlü pisliği yapacaksınız. Her türlü entrika ve oyunu çevireceksiniz.Sizin yaptıklarınız partiye zarar vermiyor, ama birileri, sizi ifşa ettiği zaman partiye veya seçim’e zarar veriyor. öylemi ? Ohh be, yaşam hep size güzel, her yaptığınız yanınıza kar kalıyor.
Boşuna söylememişler arsızla nursuza bakma,utanmak bilmezler diye… Hırsıza yaklaşma üste çıkmak için seni suçlar.
Şimdi bakıyoruz biri yirmi bir yıldır öyle bir algı yaratıyor ki; Ülkede refah yaşamı tam üst düzeyde ! her kes bolluk içinde. Bir diğeri ise eksik kalır’ mı hemen kendini öne çıkarmak için, Pazarlayacak son beş yılda İstanbul ,da yaptıklarını anlat anlat bir türlü bitmek bilmiyor. Babanızın parasıyla mı yapıyorsunuz? Milletin vergileriyle
Millete hizmet getirmek yerine, milleti kandırarak etrafınızı  zenginleştirip faturayı da milletin sırtına yüklüyorsunuz.
Bir gazetecinin birine iğne batırmasıyla bakın sonuç nasıl oldu ?
TBMM de unutulan 250 bin dolar konusunu üstünü kapatmak  için gazeteciyi Kemal beye yakınlığıyla bağdaştırarak  bundan Kemal Beye ne fayda gelir diye söyleyene bakın hele !
Merak etme ! Kemal bey o gazeteci ve onun gibi yakınında olan binlerce insanı etrafında tutsaydı, o zaman bir çok şey daha farklı  olurdu. Sizin gibi timsah göz yaşı döken birine veya yapmacık oyunculara, Oğlu gibi gördüğü birine güvenip sırtını dönmeseydi arkadan hançerlenmemiş olurdu. Bu günde bu konuyu ve ihanetçileri konuşmamış olurduk.
İstersen bu gibi konuları fazla kaşıma, seni bir kaşırsam, bir çok yerden yine sen ortaya çıkarsın. 2019 da olanların hesabını veremezsin. Bildiğim tek bir hakikat vardır. “İnsanca dürüst kalmanın tek yolu”Halka yapılan haksızlığa ve
insanlık dışı bu sisteme ve hainlere karşı korkmadan usanmadan Savaşmaktır.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.