YOLUN SONU GÖRÜNÜYOR…

Bakıyorumda ! Bazı siyasetçilerimiz hala aynı tempoyla yollarına devam ediyorlar. Vallaha pes doğrusu bu kadar kargaşadan sonra,bu kadar ortalık toz duman iken, hiç bir politikacı halkın derdine degil’de kendini garantiye ve koltuğunu nasıl koruyacağının derdine düşmüşler. Nasılmı ? Sözüm onlara parti çalışmaları için il il dolaşmaya çıkıyorlar sözde,Halkın sorunlarını dinleyip ona göre yapılması gereken fakat, yapılmamış olanları dile getirmek […]

Yayınlama: 10.07.2021
A+
A-

Bakıyorumda ! Bazı siyasetçilerimiz hala aynı tempoyla yollarına devam ediyorlar. Vallaha pes doğrusu bu kadar kargaşadan sonra,bu kadar ortalık toz duman iken, hiç bir politikacı halkın derdine degil’de kendini garantiye ve koltuğunu nasıl koruyacağının derdine düşmüşler.

Nasılmı ?

Sözüm onlara parti çalışmaları için il il dolaşmaya çıkıyorlar sözde,Halkın sorunlarını dinleyip ona göre yapılması gereken fakat, yapılmamış olanları dile getirmek yerine,vatandaşa kendilerini  soruyorlar.

Benim çalışmalarımı nasıl buluyorsunuz? Yalan ve palavra atarak,efendim  şunu ben yaptım, yok bunu ben yaptım diyerek, yalanla gündemi geçiştirmek istiyorlar. 

Aslında millette bunlara inanmıyor ancak inanmış gibi görünüyorlar. Tabi Halk bunu bizimle paylaşarak dile getirebiliyor. Oysa bir siyasi parti yapacaklarının vaatlerini söz vermek yerine,yapacaklarını halka anlatabilmeli ve güven verecek çalışmalar içerisinde bulunması daha doğru olacaktır.

Şimdi AKP,yi hiç konuşmaya gerek görmüyorum. Çünkü 20 yılda konuşulacak tarafı kalmadı

Ülkenin ne duruma geldigini herkes biliyor ve bilmeyen kalmadı. Millet bunlara karşı gardını almaya çalışabilir.

Fakat bilmedigi güvenmedigi “Dostlar” vardır onlara karşı, nasıl ve ne yapacak diye endişe ve korku içindedir. Asıl olarak tek yol burada mevcut iktidardan bir an önce kurtulmak ise,onların yönetim biçimi gibi olmamaktır.

Yani çalmadan çırpmadan yandaş kayırmadan, yeni bir yönetim biçimine sahip olmak için başta 

kendi içinizdeki kirlileri, pislikleri,hırsızları,soyguncuları,ve fetocuları temizliyeceksiniz’ki halk inansın. Bunuda yapmak için acil bir eylem planıyla cesaretli bir duruş sergileme görevi o partinin genelbaşkanına düşüyor. Bunuda yapacak biri olmadığından dolayı,yolun sonu görünüyor.

Tekrarlayacağım ve hep israrcı olacağım. Parti ayırmadan kim olursa olsun, halkın temsilcisi olmak için halka güvenerek üyeleri ciddiye alıyorsanız, üyelerle ön seçim yapılmalıdır diyorum.Tabanı temsil eden ve gücünü tabandan alan kişilerin belirli yerlerde görev alması partiyi hak ettiği yere taşıyacaktır.

Aksi hali parti açısından hüsranla bitecek ve genel başkanın etrafında dönen kişilere yine fırsat doğmuş olacak ve parti kendi ekseni içerisinde atıl bir şekilde dönüp duracaktır. Bu haftada bu kadar olsun. Haftaya tekrar ilkgün Gazetesinde ve ilkgunhaber.com’da görüşmek dileğiyle esen kalın…

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.