Beni Rahatsız Edenler

1-Sağlık bakanının romantik bir iyimserlikle konuşması. 2-AKP Başkanının ekonomi iyi durumdaymış ,herkes refah içinde yaşıyormuş, intiharlar olmuyormuş gibi durmadan muhalefet liderine çakması. 3-Mhp liderinin ülkücüleri tekrar mafyavari işlerde kullanması..Ve inanılmaz derecede sınır tanımayan kötü, kaba , tehditvari bir dil tercih etmesi.. 4-Kadınların sokak ortasında aşağılanması ,dövülmesi ,öldürülmesi ve şimdide İstanbul sözleşmesinin iptaliyle 2. sınıftan 3. […]

Yayınlama: 21.03.2021
A+
A-

1-Sağlık bakanının romantik bir iyimserlikle konuşması.

2-AKP Başkanının ekonomi iyi durumdaymış ,herkes refah içinde yaşıyormuş, intiharlar olmuyormuş gibi durmadan muhalefet liderine çakması.

3-Mhp liderinin ülkücüleri tekrar mafyavari işlerde kullanması..Ve inanılmaz derecede sınır tanımayan kötü, kaba , tehditvari bir dil tercih etmesi..

4-Kadınların sokak ortasında aşağılanması ,dövülmesi ,öldürülmesi ve şimdide İstanbul sözleşmesinin iptaliyle 2. sınıftan 3. sınıf canlı yerine konulması..

5-Nerdeyse her muhalif gazetecinin sokak ortasında o kadar sivil polisin gözü önünde dövülmesi, faillerinin bulunamaması,   bulunursa da serbest bırakılması yada hukuksuz gerekçelerle hapse atılması..

6-Din görevlisi adı altında bazı ne idüğü belirsiz adamların İslam diniyle ilgili saçma sapan beyanlarda bulunması..

7-Çocuk tecavüzlerini ve cinayetlerini…yazmak bile istemiyorum..

8-Hayvan haklarının ihlal edilmesi, doğanın tarumar ve tahrip edilmesi..

9-Sahtekarlık ve dolandırıcılığın bireysellikten çıkıp kurumsal olması dolayısıyla suç ve sapkınlığın her geçen gün artması..

10-Tüm ülkenin parsel parsel satılması..

Durkheim’ın teorisine göre; devletin normalleşme baskıcılığına karşı sapkınlık bir meydan okumadır..Suç ise ,toplumda bir şeyler ters gidiyorsa ona bir tepkidir..Demek ki bu ülkede bir şeyler ters gidiyor beyler bayanlar…

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.