İNSANLIĞA DAVET

Son yıllarda sınırız bir kötülük hakim oldu ülkeye. İnsanlarımız birbirine tahammül edemiyor. Erkekler kadınları öldürüyor, erkekler erkekleri öldürüyor, küçücük çocuklar tecavüze uğrayıp öldürülüyor. Bu sadece bizim ülkemizde değil tüm dünya da böyle ne yazık ki. Zengin elitlerin hiçbir şeye inancı yok. Varsa yoksa kendi zenginliklerinin, ünlerinin yada yaşamlarının aynı değerde yada daha üstün şekilde devam […]

Yayınlama: 26.04.2021
A+
A-

Son yıllarda sınırız bir kötülük hakim oldu ülkeye. İnsanlarımız birbirine tahammül edemiyor. Erkekler kadınları öldürüyor, erkekler erkekleri öldürüyor, küçücük çocuklar tecavüze uğrayıp öldürülüyor. Bu sadece bizim ülkemizde değil tüm dünya da böyle ne yazık ki. Zengin elitlerin hiçbir şeye inancı yok. Varsa yoksa kendi zenginliklerinin, ünlerinin yada yaşamlarının aynı değerde yada daha üstün şekilde devam edebilmesi. Bunun içinde yapamayacakları şey yok. Sapkınlıklarının yada sapıklıklarının sonu yok. Bizim gibi insanların anlayabileceğinin ötesinde bir dünyada yaşıyorlar.  Açıkçası asla girmek istemediğim bir dünya.

Bu yazıyı özellikle ramazanda yazmak istedim. Çünkü artık gerçek müslümanlığın nasıl olduğunu herkes unutmuş gibi.

Bütün dinlerin basit bir kaç kuralı vardır. Fazla derinlere inmeye gerek yok. Okumanıza bile gerek yok. Hele dini kullanıp insanları saf tutmaya zorlayan o sahte satılmış din adamlarını dinlemenize de gerek yok. Sadece kalbinizi ve vicdanınızı dinleseniz size yeter. Psikopat yada sosyopat değilseniz tabi.

Çünkü dinler; insanları, hayvanları ve doğayı , onlara zarar vermeden bir arada yaşayabilmenin kurallarının yazıldığı kitaplardan oluşur. Bu Tanrının isteğidir. Eğer gerçekten Tanrı ya inanıyorsanız tabii. Ama yok ben Tanrı ya değil, onun rolüne bürünmeye çalışan, beni insanlığımdan çıkaran, her türlü sapıklıklarına ortak eden, bu uğurda hani namusu için onu öldürebileceğim kadınımı ,kızımı ,oğlumu feda edebileceğim şeyh,şıh, tarikat lideri zavallı biçare insan demeye bin şahit isteyen mahlukatlara inanırım onların esiri olurum diyorsanız yazıktır derim. Etmeyin..Başımızdakiler vatan haini olabilir, elitlerini oluşturmuş ve onların refahı için sizi önemsemiyor olabilir. Ekonomik çöküntülerle aklımız ve vicdanımız zarara uğratılmış olabilir. Çaresizliğimizin ve isyanlarımızın acısını elit, etkin, üstünlerden çıkaramadığımız için yanımızdaki en zayıf insandan çıkarmaya başladık .Etmeyin.

Dünya bizim gibiler için hiç kolay değil. Yani seçilmemiş, zengin olmayan , gariban, yaşlı, dindar, engelli vs, anladınız siz onu. Bizim gibilerin hiç bir değeri yok inanmayanlar için. Bizler harcanabiliriz kolaylıkla,  bunu sizde hisssediyorsunuz eminim. Zeki olmaya gerek yok. Olan aklınızı biraz kulanın yeter. Beyler bayanlar biraz farkında olun büyük resmin.Kullanılmayın artık. Birlik olun. Bizler çoğunluğuz azınlık olan olan onlar.Kendimizden olanlara zarar vermeyi bırakın.

Yani kısaca sizi tekrardan iyi müslüman olmaya çağırıyorum ve insanlığa davet ediyorum. Yapın bunu, tekrardan özümüze dönelim, insan olalım. İnanın daha güzel bir geleceği bulabiliriz. İnanın yeter.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.